Öncelikle merhaba, İkv'yi neredeyse 4 yıldır oynuyorum ama bir kaç eksik yönü var düzeltilebilecek türden
1-) İkv'de ofansif bir savaşçının grup bölgelerine girmesi imkansız gibi bir şey (arkadaşı yoksa) bu düzeltilsin Örneğin grupta 2 Savaşçı olmadan grup bölgelerine girilemesin.
2-) Susturma cezalarının süresi gerçekten çok fazla 3 Gün ile 7 Gün arası 7 gün susturma cezası alan bir oyuncu oyunu bile bırakabilir ceza en fazla 3 Gün omalı. Akıllanan insan 3 gün'dede akıllanır.
3-) SavaşçılardaOfansif Dövüş Modu Skill'iÇok uzun sürede cooldown oluyor süresi azaltılmalı 25 Saniye olabilir.
4-) Eminönü'deki şu arada çıkan dede sesi gibi bir ses varya o kaldırılmalı kulağımı tırmalıyor.
5-) Oyunda madenlerin yenilenme süreleri çok fazla 15-18Dk gibi bir şey bu süre 10-12 Dk olabilir.
Bunların hepsi bir öneri destekleyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler desteklemeyenler yoruma saçma şeyler yazmasın yeter
_____________________________________________________________________________________________________
Madde 1: Sen de tank ol. grup bölgelerine 4-1-1 şeklinde girildiği için savaşçıya eşya düşürme olasılığı daha yüksek
Madde 2 :arrow: GWYNBLEIDD(Mustafa) kardeşime katılarak, cezalar sadece susturma ile sınırlı kalmamalı diye düşünüyorum
Madde 3 :arrow: Bu bi büyücünün sonu olur
Madde 4 :arrow: Domuza katılın.
Domuz tek yoldur.
Hepimiz kazanalım.
Köhnemiş yönetimlere son.
Yükseliş Cemiyeti zihniyetine hayır! diyor.
Madde 5 :arrow: O zaman maden başında 2 3 kişi görebilirsin
xdaRkness yazdı:
2-) Susturma cezalarının süresi gerçekten çok fazla 3 Gün ile 7 Gün arası 7 gün susturma cezası alan bir oyuncu oyunu bile bırakabilir ceza en fazla 3 Gün omalı. Akıllanan insan 3 gün'dede akıllanır.
Susturma cezalarının az bile kaldığını düşünüyorum. Küfür edenler blok almalı bence.