Hayat küfürden mi ibaret

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Carine
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Sal Ta Nat

Hayat küfürden mi ibaret

Mesaj gönderen Carine »

Merhabalar evet hayat küfürden mi ibaret yoksa karşındaki kişiyi belden aşağı vurmak mı hayat... yada kendi içindeki kara düşüncelerini kara demek yerine ergen duygularını (AR - HAYA- Namus) terimlerini bir kenara atıp terbiyesizce hayvanca öz ve bencil duygularınızı klan da yazmak mı hayat küfür diyorum bunlar küfür değil aslında dediğim gibi bu kelimeler kendi içindeki er gen duyularını ortaya dökmek küfür ise ALLAH'a şirk koşmaktır Fakat şu var ben her gün oyunda kişilerin kendi duyularını görmek zorun da değilim. Diyeceksiniz kapat girme oyuna ben kapatıp girmem de benim gibi rahatsız olanlarda girmezse zaten oyuncu az meydan tamamen kimlere kalır. Yöneticiler sizlere sesleniyorum lütfen bir çeki düzen getirin şu klanda yazılanlara..Oyunda +18 deniliyor oysa 9 yaş ve üzeri oynuyor bay ve bayan her kısımdan insanlar var benim gibi rahatsız olanlar sizde tepkinizi dile getirin Lütfen bir çare bulun bu duruma ben belki düzgün yazmamışımdır hatam varsa affola iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Hayat küfürden mi ibaret

Mesaj gönderen adresbu »

Aynen bende çok rahatsızlık duyuyorum bu konuda , çok fazla değil nadir giriyorum oyuna ve oyuna her girdiğimde mutlaka birileri klan kanalından küfürlü tartışma içerisinde oluyor . Yıllardır oynuyorum şu oyunu ve sayısız bayan tanıyordum bakıyorum da çok az bayan arkadaşımız kalmış ne yazık ki bu rahatsızlıktan dolayı bırakıyor birçoğu .

Küfür acizliktir , aciz insanların çıkış yoludur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön