ne yapacağımı bilmiyorum artık !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: ne yapacağımı bilmiyorum artık !

Mesaj gönderen ARZLODOS »

essizlordd yazdı:YA NE NOLUYOR ANLAMIYORUM KRİTİK HATA VERİYOR NASIL DÜZELTECEĞİMİ BİLEMİYORUM OYUNU TEMİZCE SİLİP EN BAŞTAN YÜKLEDİM AMA YİNEDE OLMUYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ :? :( :(

Aynı sorun benim pcdede oluyor claen ile temizliyorum. reset atıyom açıyom. İyi güzel derken belli bir süre sorna gene girmek isterken aynı girş sayfasından sonra yazdınmı kritik hata alıyorum.

Bu durum sıklaştı bende explorer taracımın sürümünü düşürdüm 7 se 6 yaptım simdi daha az oluyor ama oluyor galiba bazı güvenlik yamaalrının neden oldugu bişi.

Explorer taracının neden oldugu bir hatadan süpheleniyorum çünkü ona girmeye çalısındaca durdurma hatası alıyordum.

tanımlanmayan yada acılamayan bir img yada sertifanın neden oldugunun kanısındayım.

Orjinal işletim sistemi kulanıyorsan en son Explorer internet taracı yüklemendir belki düzeleblir.

Yada.
iki tane ıkv dizine oyun kurup hata olunca digerinen girmen
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

04/21/14 05:06:09: Error while parsing 'base\particle_effects\systems\particle_systems.xml' : Error (-1072896659) on line: 6581 (5), File Position: 170754 'ReoderPolicy' bitiş etiketi, 'RenderPolicy' başlangıç etiketiyle eşleşmiyor.

kİRİTİK HATAYA OLAN SORUN BU

particle_systems.xml BU DOSYAYI BUL SİL VE BUNUN YENİSİNİ YÜKLE GÜNCELLMEDE BU GÜNCELLEMDİĞİNDEN YEDEK BRİ TANE OLAMI LAZIM LİNKTEN ALABLİRİSN
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

http://yadi.sk/d/J9l1ehaoMrqGc

rardan cıkar besenin içine kopyala düzelecektir bunuda bir yerde saklaki her yaptıgından aynı işlemi yapablirisn sertitfa ile alakalı bişi ama bualmadım.

Simdilik gecici çözüm bu

particle_systems.xml bu dosyayı salt okunur olarak kullan belki bunu bozan bir sorun vardır.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Şimdi senin ana ekranının çözünürlüğü örnek veriyorum 1000x800 ama senin oyun ayarındaki çözünürlük 1200x900 bu şekilde olursa kritik hata alırsın
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

VatanSeveriz yazdı:Şimdi senin ana ekranının çözünürlüğü örnek veriyorum 1000x800 ama senin oyun ayarındaki çözünürlük 1200x900 bu şekilde olursa kritik hata alırsın
bU DAHA DEĞİŞİK BİR HATA ekran çönürlüğü ile alaksı yok bence oyun oynuyor zati ama öyle bri zaman geliyorki durmadan kritik hata alıyor.

ben o dosyayı salt okunur yaptım hata ile karşılaşmadım daha ama ielrde güncelleme olursa o durumdan cıkarmak lazım tabikide.

ama daha önceden devamlı yaptıgından arkdaşın sorunu benimki ile birerbir.

Ekran drivierleri tam
Oyun dosyaları tam
ekran çözünürlükjleri 1024-768 normal degerler yada pencere modu
pcde virüs yok

işletim ssitemi sp3 xp hazır kurulum(hatalı kurulmuş hazır bir bilgisyar tamircilerinin kulandıgı cinsten)
uzun süre ben bu dertle ugraştım çözemedim tam işletim siteminden derken arkadaş konu açmış dün baya bir ugraştım.
Hata verdi her giridğimde sonradan ben o dosyayı diger pcden alıp kopyalayıp salt okunur yaptım sorun çözüldü simdilik.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön