Oyuncular Düşünsün İKV Gelişsin {Beyin Fırtınası}

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Oyuncular Düşünsün İKV Gelişsin {Beyin Fırtınası}

Mesaj gönderen HollyShit »

Merhaba,

oyunun ve Türkiye'deki sistematik alt yapının durumu gözler önünde.. Bugün yapılan bakım çalışmalarında TTNet'in yaptığı zulüm gözler önünde..

Sabah 6'da bitmesi gereken tabiri caizse "Bakım Çalışması" akşam 7'ye kadar sürerek bir çok kişiyi mağdur etmiş bulunmakta..

Bu saatler içerisinde bir çok iş kaybettim ve yaptığım yatırımlar çöpe gitti.. TTNet'e aradığım halde ulaşamadım.. En son ulaştığımda ise beni azarlayarak suratıma kapattılar telefonu ben de bu iş için dilekçemi yazıp ilgili mecralara gönderdim..

16 mbps bağlantımdan bugün rekor olarak ulaştığım bağlantı aşağıda gördüğünüz gibi gözler önünde.. Ve bunun yanı sıra bir çok kez bağlantı kopması yaşadım ve mağdur edildim.. Bakım için bilgi mesajı dahi gelmedi..

Resim

Bunun yanı sıra oyundaki arkadaşlarımızda almış olduğu belki günlük belki haftalık belki de aylık yağma yada şans paketlerinde mağdur edildi.. Çünkü kimse bağlantı yapamadığı için paketlerde boşa gitti..

Bence İKV'nin gelişmesi için yapılması gereken konuları aşağıda belirtmek istiyorum ;

1-:) TTNet'in bünyesinden kurtulmalı ve kendine güçlü alt yapısı olan bir firmayı sponsor olarak bünyesine almalı.
2-:) Reklam yapabilmek için kendine güçlü ve ziyaretçi sayısı yüksek siteler seçmesi gerekiyor.
3-:) Oyunun aktifleşebilmesi için oyuniçi yetkili kişilerin daha çok oyunda gözükmesi gerekiyor. Yetkili göremeyince herkes kendini başı boş zannediyor ve istediği gibi konuşup rahatsızlık verebiliyor.

Bunların yanı sıra eklemek istedikleriniz varsa LÜTFEN TARTIŞMA YARATMADAN sizde ekleme yapın..

Düzeltme : Konuyu bitirdiğimde saat 00:38'di ve gönderilme gösterime girme zamanı iste 00:48 :).. Paçamızdan kalite akıyor..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Oyuncular Düşünsün İKV Gelişsin {Beyin Fırtınası}

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Ben 1. sıradaki önerin hakkında şöyle düşünüyorum kazandıkları para ile kendi şirketleri oluşturulabilirdi bana göre akçe gelir kaynağı olarak mükemmel işleyen bir sistem bu değirmenin çarkı hertürlü dönerdi bana göre
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

Resim

Superonline ile hızı iliklerinize kadar hissedin :)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

Güzel kampanya.
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Yeni bir sunucu :) Ama taraf seçme bize bırakılsa . İster Teşkilat Neferi istersek Domuz'un Adamı olarak :) Teşkilatta Karakter kolay kasılsa para zor olsa Domuzda para kolay kasılsa karakter zor kasılsa. Tarafların para cinsi farklı olsa ve birbirine aktarılmasa. Teşkilatta Sığınak , Miğrat ve Çemberlitaş olsa Domuzun tarafında ise bölgeler farklı olsa Sığınak Ve Miğrattaki takılar aynen düşse ama Domuzu seçenler için Çemberlitaş Eşyaları ile aynı efsunda fakat farklı görünüşte eşyalar düşse :) Kısacası oKo sistemine dayalı bir sunucu açılsa hiç fena olmaz gibime geliyo :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Açtığın konuları saçma buluyorum sana çok kısa bir açıklama ve örnekleme yapacağım. Oyun TTNET bünyesinden kurtarılmalıdır demişsin eyvallah buna katılıyorum yalnız senin de şunu bildiğini umuyorum. TTNET neden açık bir gelir kapısını kaybetsin ki 2009 yılında yanılmıyorsam bünyesine kattı oyunu o günden sonra yenilik olmadı lakin bol bol para akmaya devam etti çünkü oyunun kemik kitlesi oyunun masraflarını karşılamakla kalmıyor kâr da bırakıyor. Hadi kurtar kurtarabilirsen oyunu TTNET ten buna kimsenin gücü yetmez kusura bakma. Ben sana destek veriyorum Ahmet'te veriyor Mehmet'te Hasan'da Ali'de. Bence artık foruma iddialarla değil somut olaylarla gelmelisin ve gidişatı her saniye değişebilecek bir oyununda da bunu yapamayacağına göre izleyip göreceğiz demekten fazlası kimseye düşmez.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

SikayetVar yazdı:Açtığın konuları saçma buluyorum sana çok kısa bir açıklama ve örnekleme yapacağım. Oyun TTNET bünyesinden kurtarılmalıdır demişsin eyvallah buna katılıyorum yalnız senin de şunu bildiğini umuyorum. TTNET neden açık bir gelir kapısını kaybetsin ki 2009 yılında yanılmıyorsam bünyesine kattı oyunu o günden sonra yenilik olmadı lakin bol bol para akmaya devam etti çünkü oyunun kemik kitlesi oyunun masraflarını karşılamakla kalmıyor kâr da bırakıyor. Hadi kurtar kurtarabilirsen oyunu TTNET ten buna kimsenin gücü yetmez kusura bakma. Ben sana destek veriyorum Ahmet'te veriyor Mehmet'te Hasan'da Ali'de. Bence artık foruma iddialarla değil somut olaylarla gelmelisin ve gidişatı her saniye değişebilecek bir oyununda da bunu yapamayacağına göre izleyip göreceğiz demekten fazlası kimseye düşmez.
Bence bunu şöyle açıklayabiliriz.. Sobee bir firma ve bu firmaya ev sahipliği yapan TTNet'in bir sözleşmesi var..

Sobee firması bir zamanlar bir dev iken şuan da bir cüce konumunda.. Çünkü gerekli değeri görmüyor ve bu bünye altında ezilmeye devam ediliyor.. Bence sözleşmede değişiklikler yapılması gerekiyor eğer öyle bir sözleşme mevcutsa.. Belirli bir bütçenin Sobee firmasına kalması ve bu bütçeyle de yeniliklerin yapılması gerekmekte..

Bir çok yetkili bildiğimiz gibi Sobee ve İKV bünyesinden ayrıldı.. Kalan kişiler de oyunun ciddi anlamda yardımcıları ve oyuncu kitlesinin tanıyıp güvendiği kişiler... İlk zamanlar köyden şehire geçiş yapan İKV şu an tekrar bir belde olma yolunda ilerliyor ve bu hiç iç açıcı değil..

Millet kendi oyunlarıyla övünürken bizim TÜRK kökenli firmamızın bu hallerde olması beni pek memnun etmiyor ve bu konuda çalışılmaların yapılması gerekiyor.. Açıkcası anlatmaya çalıştığım da tam olarak bu..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

SikayetVar yazdı:Açtığın konuları saçma buluyorum sana çok kısa bir açıklama ve örnekleme yapacağım. Oyun TTNET bünyesinden kurtarılmalıdır demişsin eyvallah buna katılıyorum yalnız senin de şunu bildiğini umuyorum. TTNET neden açık bir gelir kapısını kaybetsin ki 2009 yılında yanılmıyorsam bünyesine kattı oyunu o günden sonra yenilik olmadı lakin bol bol para akmaya devam etti çünkü oyunun kemik kitlesi oyunun masraflarını karşılamakla kalmıyor kâr da bırakıyor. Hadi kurtar kurtarabilirsen oyunu TTNET ten buna kimsenin gücü yetmez kusura bakma. Ben sana destek veriyorum Ahmet'te veriyor Mehmet'te Hasan'da Ali'de. Bence artık foruma iddialarla değil somut olaylarla gelmelisin ve gidişatı her saniye değişebilecek bir oyununda da bunu yapamayacağına göre izleyip göreceğiz demekten fazlası kimseye düşmez.
+1

Kondrit almayın oyun gelişsin. 8-)
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
anchieville
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: T N T

Mesaj gönderen anchieville »

EN ÇOK PARA EN UCUZ KADINLAR İÇİN HARCANIR
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Sobee diye bir firma artık yok haberiniz olsun.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön