Alışveriş sıkıntısı..
Alışveriş sıkıntısı..
Ben alışveriş yaparken kendim yaşadığım ve bir çok kişinin yaşadığını gözlemlediğim bir sıkıntıyı söylemek istiyorum örneğin 200m üzerinde alışveriş yapacağımızda sunucu fark etmiyor %80 karşımızdaki tarafından dolandırılıyoruz ve ya paramız ya tılsımımız gidiyor %20 nin denk gelmesini beklemek zorunda bırakmayın bizi ticaret olayını kolaylaştırsanız eminim bir şey kaybetmezsiniz ne var yani şu 200m sınırını 999m yapmakta ? Mantıklı bir açıklama yaparsanız sevinirim. Benzer konular var mı diye baktım ama rastlamadım gözümden kaçmış olabilir yönlendirme de yapabilirsiniz. Teşekkürler iyi forumlar...
VascoDaGama
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF
Re: Alışveriş sıkıntısı..
Alışveriş sistemindeki para miktarı ile ilgili alternatif bir çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki yakın zamanda sizler ile paylaşacağız.
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Oouvv! İşte güzel bir haber, bu 200.500.000 sınırı sıkıntı yaratıyordu gerçekten. Kefil istemek zorunda kalmayacağımız güzel günlere merhaba diyelim o zaman.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Sizden ricam bu çalışmaları kapsamlı yapsanız çok memnun kalacağız..Erdogan yazdı:Alışveriş sistemindeki para miktarı ile ilgili alternatif bir çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki yakın zamanda sizler ile paylaşacağız.
-Sürükle taşı sisteminin kalkmasını istiyoruz . (işportacı ya eşya satarken , alışveriş yaparken , çantadan kasaya eşya taşırken)
-Çanta ve Kasa büyütülsün
-Çantadaki eşyayı kasaya atarken otomatik üzerine eklensin ..( sürükle taşı olmadan )
-Kasa ve çanta kısmına eşya arama eklensin.
-Alışverişe max. para miktarının artması ve bir çarda max. 999m para sınırının artması...
-İşportacıya eşya satarken çöp itemlere onay yazısı çıkmasın lütfen..
Şimdilik aklıma bunlar geliyor umarım değerlendirilir , sizde bilirsiniz İKV oyuncuları bir çok şeyi hak ediyorlar..Saygılar , Enes..
Teşekkür ederimErdogan yazdı:Alışveriş sistemindeki para miktarı ile ilgili alternatif bir çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki yakın zamanda sizler ile paylaşacağız.
Ayrıca oyundayken açtığım konunun muhabbeti geçti GM Erdoğan cevap verir belki demiştim yüzümü kara çıkartmadınız
VascoDaGama
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF
çay kahve?LinkiNParkK yazdı:Sizden ricam bu çalışmaları kapsamlı yapsanız çok memnun kalacağız..Erdogan yazdı:Alışveriş sistemindeki para miktarı ile ilgili alternatif bir çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki yakın zamanda sizler ile paylaşacağız.
-Sürükle taşı sisteminin kalkmasını istiyoruz . (işportacı ya eşya satarken , alışveriş yaparken , çantadan kasaya eşya taşırken)
-Çantadaki eşyayı kasaya atarken otomatik üzerine eklensin ..( sürükle taşı olmadan )
-Alışverişe max. para miktarının artması ve bir çarda max. 999m para sınırının artması...
Şimdilik aklıma bunlar geliyor umarım değerlendirilir , sizde bilirsiniz İKV oyuncuları bir çok şeyi hak ediyorlar..Saygılar , Enes..
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
henüz kimseyle 200m nin üzerinde bir alışveriş yapmadım ama birgün bu saçma şey yüzünden paramı çaldıracak olursam çok içten bir beddua edicem sorumlu kişilere benim bedduam da kabul olur 
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Yazdıklarımı bir saniye okuyup anlamaya çalışmadığınız veya gerçekten okuyup anlamadığınız ortada ki bu yazdılarımın arasında alışverişte max para sınırının artması isteğini; sizinde istemeniz kendinizle ne kadar çeliştiğinin bir kanıtıdır .Lütfen kendinizle çelişmeyin en azından yorumlarınız ile kendinizi bu kadar net ifade etmeyiniz.aytit yazdı:çay kahve?LinkiNParkK yazdı:Sizden ricam bu çalışmaları kapsamlı yapsanız çok memnun kalacağız..Erdogan yazdı:Alışveriş sistemindeki para miktarı ile ilgili alternatif bir çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki yakın zamanda sizler ile paylaşacağız.
Oyunun gelişmesini istemiyorsanız , gelişmesine yönetlik yorumlara da gereksiz yorumlar atmayınız
Erdogan yazdı:Alışveriş sistemindeki para miktarı ile ilgili alternatif bir çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki yakın zamanda sizler ile paylaşacağız.
WesTSooN
Şöyle bi hortlatalim şunu :ugeek:Erdogan yazdı:Alışveriş sistemindeki para miktarı ile ilgili alternatif bir çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki yakın zamanda sizler ile paylaşacağız.