Alışveriş sıkıntısı..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MONACO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Pressaltfdört

Alışveriş sıkıntısı..

Mesaj gönderen MONACO »

Ben alışveriş yaparken kendim yaşadığım ve bir çok kişinin yaşadığını gözlemlediğim bir sıkıntıyı söylemek istiyorum örneğin 200m üzerinde alışveriş yapacağımızda sunucu fark etmiyor %80 karşımızdaki tarafından dolandırılıyoruz ve ya paramız ya tılsımımız gidiyor %20 nin denk gelmesini beklemek zorunda bırakmayın bizi ticaret olayını kolaylaştırsanız eminim bir şey kaybetmezsiniz ne var yani şu 200m sınırını 999m yapmakta ? Mantıklı bir açıklama yaparsanız sevinirim. Benzer konular var mı diye baktım ama rastlamadım gözümden kaçmış olabilir yönlendirme de yapabilirsiniz. Teşekkürler iyi forumlar...
VascoDaGama
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Alışveriş sıkıntısı..

Mesaj gönderen Erdogan »

Alışveriş sistemindeki para miktarı ile ilgili alternatif bir çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki yakın zamanda sizler ile paylaşacağız.
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Oouvv! İşte güzel bir haber, bu 200.500.000 sınırı sıkıntı yaratıyordu gerçekten. Kefil istemek zorunda kalmayacağımız güzel günlere merhaba diyelim o zaman.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Erdogan yazdı:Alışveriş sistemindeki para miktarı ile ilgili alternatif bir çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki yakın zamanda sizler ile paylaşacağız.
Sizden ricam bu çalışmaları kapsamlı yapsanız çok memnun kalacağız..

-Sürükle taşı sisteminin kalkmasını istiyoruz . (işportacı ya eşya satarken , alışveriş yaparken , çantadan kasaya eşya taşırken)
-Çanta ve Kasa büyütülsün
-Çantadaki eşyayı kasaya atarken otomatik üzerine eklensin ..( sürükle taşı olmadan )
-Kasa ve çanta kısmına eşya arama eklensin.
-Alışverişe max. para miktarının artması ve bir çarda max. 999m para sınırının artması...
-İşportacıya eşya satarken çöp itemlere onay yazısı çıkmasın lütfen..

Şimdilik aklıma bunlar geliyor umarım değerlendirilir , sizde bilirsiniz İKV oyuncuları bir çok şeyi hak ediyorlar..Saygılar , Enes..
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
MONACO
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Pressaltfdört

Mesaj gönderen MONACO »

Erdogan yazdı:Alışveriş sistemindeki para miktarı ile ilgili alternatif bir çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki yakın zamanda sizler ile paylaşacağız.
Teşekkür ederim :)

Ayrıca oyundayken açtığım konunun muhabbeti geçti GM Erdoğan cevap verir belki demiştim yüzümü kara çıkartmadınız :D
VascoDaGama
TonyPARKER
MONACO
TONYxMONTANA
YUSUF
Kullanıcı avatarı
aytit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aytit »

LinkiNParkK yazdı:

-Sürükle taşı sisteminin kalkmasını istiyoruz . (işportacı ya eşya satarken , alışveriş yaparken , çantadan kasaya eşya taşırken)
-Çantadaki eşyayı kasaya atarken otomatik üzerine eklensin ..( sürükle taşı olmadan )
-Alışverişe max. para miktarının artması ve bir çarda max. 999m para sınırının artması...

Şimdilik aklıma bunlar geliyor umarım değerlendirilir , sizde bilirsiniz İKV oyuncuları bir çok şeyi hak ediyorlar..Saygılar , Enes..
çay kahve?
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
Kullanıcı avatarı
aytit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen aytit »

henüz kimseyle 200m nin üzerinde bir alışveriş yapmadım ama birgün bu saçma şey yüzünden paramı çaldıracak olursam çok içten bir beddua edicem sorumlu kişilere benim bedduam da kabul olur :D
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

aytit yazdı:
LinkiNParkK yazdı:

çay kahve?
Yazdıklarımı bir saniye okuyup anlamaya çalışmadığınız veya gerçekten okuyup anlamadığınız ortada ki bu yazdılarımın arasında alışverişte max para sınırının artması isteğini; sizinde istemeniz kendinizle ne kadar çeliştiğinin bir kanıtıdır .Lütfen kendinizle çelişmeyin en azından yorumlarınız ile kendinizi bu kadar net ifade etmeyiniz.
Oyunun gelişmesini istemiyorsanız , gelişmesine yönetlik yorumlara da gereksiz yorumlar atmayınız :)
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

:)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Şöyle bi hortlatalim şunu :ugeek:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön