yöneticilere sesleniyorum ?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
yöneticilere sesleniyorum ?
Yeni bir bölge gelmese oyunu bırakan çoğalacak
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: yöneticilere sesleniyorum ?
çok etkileyici bir sesleniş olmuş kesin yeni seviye gelir kardeşim:)
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
VatanSeveriz yazdı:çok etkileyici bir sesleniş olmuş kesin yeni seviye gelir kardeşim:)
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
Kardeşim baksana bi bu oyun 3 sene önce böyle girlimeyince forumda 600 800 kişi vardı şimdi toplasan sunucuları 30 kişi anca forumda sence bu, Oyunun bittiğini göstermiyor mu 
En son SedaT03 tarafından 15 Nis 2014 11:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of Anatolia
Yeni bölgenin geleceğini sanmıyorum. Ticaretteki para sınırı yükseltilebilir. İşportacıya bir şey satmanın ne derece zahmetli olduğunu biliyoruz bu düzeltilebilir. Kasa büyüye bilir ve ya yeni bir kasa eklenebilir.Emin olun insanlar yeni bölgeden daha çok sevinirler bunlara.
Bir şeyler geliyor gibi. Nerull grup bölgelerindeki eşyaları satacaklarını söylemişti bu yenilik olabilir belki, artık akçeyle mi olur oyun parası ile mi bilemem. 
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Yeni bir bölge mi ?? Kamera şakası mı bu :?genckral44 yazdı:Yeni bir bölge gelmese oyunu bırakan çoğalacak

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Ayrıca yeni bir güncelleme değil
TTNET Network ve Güvenlik altyapı çalışmaları nedeniyle TTNET Veri Merkezinde yer alan sunucularımıza erişimde aşağıdaki saatler arasında zaman zaman kısa süreli kesintiler yaşanabilir.
Yani şöyle diyeyim boşuna hayaller kurmanıza gerek yok
TTNET Network ve Güvenlik altyapı çalışmaları nedeniyle TTNET Veri Merkezinde yer alan sunucularımıza erişimde aşağıdaki saatler arasında zaman zaman kısa süreli kesintiler yaşanabilir.
Yani şöyle diyeyim boşuna hayaller kurmanıza gerek yok

- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
Grup bölgesi eşya satılsa nere kadar sacma bişey. her büyücünün aynı item olması cok sacma. Farklılık olması lazım. Ki ws lerde aynı item olan baya var mesela bıçak setliler kazananın tek farkı zihin tutma yada lagtan faydalanma
Oyun baya sacma halde şuan 4. senede 49 seviye ne güzel bişey
yabancılar bu konuda ilerde adamlar eğlence için hizmet için bişeyler yapıyor bizimkiler keseleri için
Oyun baya sacma halde şuan 4. senede 49 seviye ne güzel bişey
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Her büyücünün aynı item kullanmaması zamanı İKV'de 39 level zamanıydıSedaT03 yazdı:Grup bölgesi eşya satılsa nere kadar sacma bişey. her büyücünün aynı item olması cok sacma. Farklılık olması lazım. Ki ws lerde aynı item olan baya var mesela bıçak setliler kazananın tek farkı zihin tutma yada lagtan faydalanma![]()
Oyun baya sacma halde şuan 4. senede 49 seviye ne güzel bişeyyabancılar bu konuda ilerde adamlar eğlence için hizmet için bişeyler yapıyor bizimkiler keseleri için
![]()