Bakın şu saygısızlara Yönetim uyuyormu ne?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Bizifarklı Clan

Bakın şu saygısızlara Yönetim uyuyormu ne?

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

Tılsım sunucusunda bir lonca açıldı isim itibariyle Tartışmaya açık bir lonca Gökteallah Yerdebiz loncası
Din hassasiyetini hiçe sayan ve Lonca adının ne anlama geldiğini bile düşünemeyen bilgisiz cahil insanlar.
Allah sadece gökte değil her yerdedir.gökte Allah yerde biz diye yazarak o göklere hakimse bizde yere hakimiz anlamıda çıkabilir.benim gibi bir kaç arkadaşta aynı düşüncede belki fazla hassasım ama böyle isimlerin alınması yasak diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Bakın şu saygısızlara Yönetim uyuyormu ne?

Mesaj gönderen Refresh »

dafnehazal35 yazdı:Tılsım sunucusunda bir lonca açıldı isim itibariyle Tartışmaya açık bir lonca Gökteallah Yerdebiz loncası
Din hassasiyetini hiçe sayan ve Lonca adının ne anlama geldiğini bile düşünemeyen bilgisiz cahil insanlar.
Allah sadece gökte değil her yerdedir.gökte Allah yerde biz diye yazarak o göklere hakimse bizde yere hakimiz anlamıda çıkabilir.benim gibi bir kaç arkadaşta aynı düşüncede belki fazla hassasım ama böyle isimlerin alınması yasak diye düşünüyorum.

Fazla hassas değilsin olması gerektiği gibi.Bir an önce isimlerinin değiştirilmesi gerekli.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
TurkxxSamSunSiFa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TurkxxSamSunSiFa »

Hassasiyetimizi dile getirmek için bu konu açıldı zaten. Duyarlı olan herkesin İletişim/Destek Formu doldurarak şikayet etmesini isityoruz. Duyarlı olan herkese şimdiden TEŞEKKÜRLER.
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

Lonca başvurusu için tıklayın

Resim
Kullanıcı avatarı
akrobat7555
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen akrobat7555 »

]KATILYORUM BÖYLE Bİ SAYGISIZLIK OLMAMZ HER ZAMAN DESTEKLYORUM
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

"Ben ki, sultanlar sultanı, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi..."

İmza: Kanuni Süleyman

Şu cümleye bu kadar takılmayıp sorgulamayan insanların böyle son derece gülünç isimler için konu açması ilginç umarım daha hassassındır.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
IRifatSrkyI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IRifatSrkyI »

SikayetVar yazdı:"Ben ki, sultanlar sultanı, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi..."

Şu cümleye bu kadar takılmayıp sorgulamayan insanların böyle son derece gülünç isimler için konu açması ilginç umarım daha hassassındır.

Katılıyorum arkadaşa .
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

o tarihte yaşasaydım eminim o sözede karşı çıkardım.tıpkı şu an x partisinde olan birinin "Başbakan'a dokunmak bile bence ibadettir" kelimesine bireysel tepkimi gösterdiğim gibi.
Ne acıdır ki Tarihler öncesinden söylenen sözü sorgulayan insanların burnunun dibindeki benzer konuya sesiz kalmaları çok daha gülünç ve bir o kadarda vahimdir.sizin hassasiyetiniz bu yazınızla ortada.
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

dafnehazal35 yazdı:

o tarihte yaşasaydım eminim o sözede karşı çıkardım.tıpkı şu an x partisinde olan birinin "Başbakan'a dokunmak bile bence ibadettir" kelimesine bireysel tepkimi gösterdiğim gibi.
Ne acıdır ki Tarihler öncesinden söylenen sözü sorgulayan insanların burnunun dibindeki benzer konuya sesiz kalmaları çok daha gülünç ve bir o kadarda vahimdir.sizin hassasiyetiniz bu yazınızla ortada.
Eminim ki ne kadar hassas olduğumu anlamışsındır diye umuyorum. Benim atam dedikleri insanda böyle çünkü. Yazdığım mesajda sana dokundurma dahi yapmadım dedim ki madem o kadar hassassın buna da hassas ol buna da konu aç. Böyle gereksiz şeylerle zaten cansız forumu kirletmeyin. Bildirin desteğe gerekli işlemleri başlatsınlar.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

IRifatSrkyI yazdı:

Katılıyorum arkadaşa .
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Kullanıcı avatarı
TurkxxSamSunSiFa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TurkxxSamSunSiFa »

Kanuni Sultan Süleymandan Kral Fransuva’ya Mektub
Kanuni Sultan Süleyman

Ben ki,

Sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren Allah’ın yeryüzündeki gölgesi, Akdeniz’in ve Karadeniz’in ve Rumeli’nin ve Anadolu’nun ve Karaman’ın ve Rum’un ve Dulkadir Vilayeti’nin ve Kürdistan’ın ve Azerbaycan’ın Acem’in ve Şam’ın ve Halep’in ve Mısır’ın ve Mekke’nin ve Medine’nin ve Kudüs’ün ve bütün Arap diyarının ve Yemen’in ve daha nice memleketlerin ki, yüce atalarımızın ezici kuvvetleriyle fethettikleri ve benim dâhi ateş saçan zafer kılıcımla fetheylediğim nice diyarın sultanı ve padişahı Sultan Bayezıd Hân'ın torunu, Sultan Selim Hân'ın oğlu, Sultan Süleyman Hân’ım.

Sen ki,

Françe vilayetinin kralı Françesko (François, Fransuva)’sun.

Sultanların sığınma yeri olan kapıma, adamın Frankipan ile mektup gönderip, memleketinizin düşman istilâsına uğradığını, hâlen hapiste olduğunuzu bildirip, kurtulmanız hususunda bu taraftan yardım ve medet istida etmişsiniz (istemişsiniz). Her ne ki demiş iseniz benim yüksek katıma arz olunup, teferruatıyla öğrendim.

Padişahların mağlup olması ve hapsolması tuhaf değildir. Gönlünüzü hoş tutup, hatırınızı incitmeyiniz. Bizim ulu ecdadımız, daima düşmanı kovmak ve memleketler fethetmek için seferden geri kalmamıştır. Biz dahi onların yolundan yürüyüp, her zaman memleketler ve kuvvetli kaleler fetheyleyip gece, gündüz atımız eğerlenmiş ve kılıcımız kuşanılmıştır. Allah hayırlar müyesser eyleyip meşiyyet ve iradatı neye müteallik olmuş ise vücuda gele. (Allah hayırlar versin ve iradesi neyse o olsun.) Bunun dışındaki vaziyet ve haberleri adamınızdan sorup öğrenesiniz. Böyle bilesiniz.

Ocak 1526

Bu yazıyı oku önce aynı şeymi değil mi öğren.
SamSunŞiFa -> 49 Level
SToRMPoWeR -> 49 Level
SToRMFoRCe -> 49 Level
IIIxAdemxIII -> 49 Level

Lonca başvurusu için tıklayın

Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön