Öyle kuru kuru teşekkür yok, bu arkadaşlar günlerini bu proje için harcıyorlar. Verin oradan her birine 1000'er akçe gönüller hoş olsun mihri hanım!Zifan yazdı:Ellerinize sağlık , çok güzel olmuş:)
KIYAMET:AYLIK MECMUA SAYI 1 YAYINDA!
Re: KIYAMET:AYLIK MECMUA SAYI 1 YAYINDA!
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
hahahaysrough yazdı:Öyle kuru kuru teşekkür yok, bu arkadaşlar günlerini bu proje için harcıyorlar. Verin oradan her birine 1000'er akçe gönüller hoş olsun mihri hanım!Zifan yazdı:Ellerinize sağlık , çok güzel olmuş:)![]()
Yıllarını gönüllü olarak İKV ye vermiş biri olarak, sizi şu anda kınadım ysrough ! Bu işi severek ve mutlulukla yaptığımıda parantez içinde belirtmek isterim:) Arkadaşlarımın da bu projeye severek emek harcadıklarından hiç şüphem yok. Gönüller hoş ve bir olsun gerisi teferruatSR7GEN yazdı:hahahaysrough yazdı:Öyle kuru kuru teşekkür yok, bu arkadaşlar günlerini bu proje için harcıyorlar. Verin oradan her birine 1000'er akçe gönüller hoş olsun mihri hanım!Zifan yazdı:Ellerinize sağlık , çok güzel olmuş:)![]()
çok iyi ya :mrgreen: :mrgreen:
Kimse elbette ki bu işi bir karşılık bekleyerek yapmıyor kesinlikle yanlış anlaşılmasın, ben burada verilebilecek küçük hediyelerin onların şevkini artırabileceğinden dem vurdum o kadarZifan yazdı:Yıllarını gönüllü olarak İKV ye vermiş biri olarak, sizi şu anda kınadım ysrough ! Bu işi severek ve mutlulukla yaptığımıda parantez içinde belirtmek isterim:) Arkadaşlarımın da bu projeye severek emek harcadıklarından hiç şüphem yok. Gönüller hoş ve bir olsun gerisi teferruatSR7GEN yazdı:hahahaysrough yazdı:Öyle kuru kuru teşekkür yok, bu arkadaşlar günlerini bu proje için harcıyorlar. Verin oradan her birine 1000'er akçe gönüller hoş olsun mihri hanım!Zifan yazdı:Ellerinize sağlık , çok güzel olmuş:)![]()
çok iyi ya :mrgreen: :mrgreen:
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
gerçekten çok güzel bir dergi olmuş
- Delikadirrr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Osmanlı Devleti
Hayırlara Vesile Olur İnşallah 
Delikadir xDeLiKaDiRx xxxDeLiKaDiRxxx OsMaNLıxDeVLeTi
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Hata veriyor bende
Ve sancağın piyasasını kim söylediyse destekli sallamış 

-
- FareAdam Düşmanı
kerimcan123 yazdı:Hata veriyor bendeVe sancağın piyasasını kim söylediyse destekli sallamış
Kerimcan ,
Piyasayı aldıkları tarihinden şimdi ki tarihe illaki değişmiştir ..
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Dergi, yüklendiği sunucunun bant limiti dolduğu için açılmıyor.İlgili arkadaş ile bu hususu konuşacağım.
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Salgı hiç 2m olmadı kusura bakmayın amaIRifatSrkyI yazdı:kerimcan123 yazdı:Hata veriyor bendeVe sancağın piyasasını kim söylediyse destekli sallamış
Kerimcan ,
Piyasayı aldıkları tarihinden şimdi ki tarihe illaki değişmiştir ..