Oyunun son hali son periyodu bu. Oyun motoruymuş cartıymış curtuymuş bunları geçin. Oyunda geliştirici olsa 100 eklenti paketi yine eklenir oyuna.
Bu kadar kötü eleştiriyi taşa yapsan taş çatlar ortadan ikiye ayrılır ama var mı bir yenilik haberi kıpırdama? Yok. Neredeyse 1.5 yıldır oyunda zerre kadar yeniliğin olmadığını biliyoruz.
Oyuna da fazla gönül bağlamayın. Yenilik konusunda umudumu keseli aylar oldu. Oyunu artık böyle kabulleniyorum. sıkıldığım zaman canıma tak ettiği zaman hesaplarımı siler oyunu bırakır giderim. Sıkılıp bırakanlar da oldu. Etkinlik ekibi olmasa ttnet'in oyun için harcadığı tek kuruş bile yok. Arada etkinlikçiler facebooktan reklam yapmaya çalışıyorlar ama o da bir yere kadar.
Oyuna gelecek bağlamayın, yatırım yapmayın, hırs yapmayın, tüm tılsımları üreteyim diye gecenizi gündüzünüze katıp zamanınızı boşa harcamayın.
Şans sistemi berbat, tılsım üretmek işkence. Hol eklenti paketi tam bir oyalama projesi. Keza Grup bölgeleri de aynı. Böyle bir şey mi var 18 tane mevlana asam var ama bir tane ruh döven asa düşüremedim
Bu oyuna o kadar bağımlı insan var ki oyunu artık gerçek hayatı olarak görüyor. Oyunla yatıp oyunla kalkıyorlar. Oyunda zenginse psikolojikmen kendisini zengin prestijli kariyerli görüyor sanıyor.
Oyuna yatırım yapmayın gerçek hayatınıza yatırım yapın. Bir gün gelir Eminönü ve meteor bölgesinde tek başınıza gezdiğinizi kimsenin olmadığını gördüğünüzde çöküş yaşarsınız ve gün gelir bakarsınız ki ikv kapanmış. Onun için fazla bağlanmayın.
Sanırım şu anki geliştiriciler ek iş yapıyor olmalılar ki oyunla pek ilgi alakaları yok
Oyundaki çok basit hatalar bile giderilmiyor giderilemiyor çünkü hatayı düzeltebilecek kimse kalmadı teknik ekipte. Şu an çalışan varsa olduğunu sanmıyorum başka işle uğraşıp arada ikv'ye göz kulak olan bir iki kişi vardır o kadar.
Çok yakında destek ekibi de oyunu bırakır dap dazlak ortada kalırsınız.