Oncelikle Merhaba Arkadaslar.
Herkesin bildigi gibi oyun icinde alisveris yaparken 200m den fazla para veremiyoruz. Suan eminonu sunucusunda en fazla tercih edilen tilsimlar m1 ve y2 ( diger sunucularda da aynidir buyuk ihtimal ) 300 ile 400 arasi degismektedir. Yonetim tilsimlari cikarip bu alisveris de hic bir degisiklik yapmamakla birlikte hirsizlik olayilarinda da kisinin kendisine kabahat bulup isin icinden cok guzel cikmaktadir. Benim onerim olarak bu + ile para vermek kalkmali ve karsi tarafa verecegimiz ucreti rakamla yazip vermek daha mantiklidir. Oyunun bu alisveriste sadece para verme ozelligini degistiremeyeceklerse bosa oynamamizin ve yenilik beklememizin bir anlami yok.
Ayni fikirde olan kisiler yada onerileri olan arkadaslar konuya yazsin bari bu sikinti giderilsin oyunda.
Dipnot= ve bu hirsizlik yapan kisilerin oyun icinde gerekli cezai islem uygulanmalidir. Ip adresini kitleyip oyuna bir daha giris yapmamasini saglamak gibi
Alisveriste para vermek ve hirsizlik
- hNkR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: H I T
Alisveriste para vermek ve hirsizlik
hNkR-xhNkR-xxhNkR
- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Alisveriste para vermek ve hirsizlik
Dostum bu konu defalarca dile getirildi. Sobee'ye bildirilmiş, cevap bekliyoruz hepimiz..
- hNkR
- Salgın Koruyucusu
Ya bu hirsizlik olaylarina el atacaklar yada bu para olayini cozecekler arkadasim. Boyle bi ikilem icine girmisler bi oyunda para vermeye degistiremeyecek kadar aciz mi bu sobee ? Sans eserimi kurulmus bu oyun ?SR7GEN yazdı:Dostum bu konu defalarca dile getirildi. Sobee'ye bildirilmiş, cevap bekliyoruz hepimiz..
hNkR-xhNkR-xxhNkR
- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Ben bilmem, Bu sorunu Hızlı Destek bölümünde sor bana değil :mrgreen:
- hNkR
- Salgın Koruyucusu
Yok sana bisey demedim ortaya attim oyleSR7GEN yazdı:Ben bilmem, Bu sorunu Hızlı Destek bölümünde sor bana değil :mrgreen:
hNkR-xhNkR-xxhNkR
- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Erdogan yazdı:Alışveriş sistemindeki para miktarı ile ilgili alternatif bir çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki yakın zamanda sizler ile paylaşacağız.
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karargah
Respirasyon yazdı:Erdogan yazdı:Alışveriş sistemindeki para miktarı ile ilgili alternatif bir çalışmamız mevcut. Umuyoruz ki yakın zamanda sizler ile paylaşacağız.
1 2 ayda artık bunu ctrl+v yaparsınız erdoğanda olmasa haliniz harap...
Pire kadar varsayacağımız alışveriş hatasını düzeltemeyen ve bu hatayı düzeltmek için aylardır bir çözüm planı yapmakla uğraşan oyun geliştiricilerinden nasıl yenilik gelmesini beklersiniz?
- oligarshi
- Cin Avcısı
- Lonca: Aldem
kesinlikle bu konuya bir çare bulunması gerekmektedir . bu olayın olumsuz tarafını yaşamış birisi olarak söylüyorum
alışverişteki para saçmalığının üstüne birde hiç bir şekilde bu konu hakkında destek alamamamış olmamız saçmalık.
karakter - üyelik çalma gibi bir durumun olmaması nedeniyle hukuksal olarakta bir yardım alamıyorsunuz
zararımın üzerine bi bardak su içmiş olsamda acil bir çözüm gerekmektedir :!:
alışverişteki para saçmalığının üstüne birde hiç bir şekilde bu konu hakkında destek alamamamış olmamız saçmalık.
karakter - üyelik çalma gibi bir durumun olmaması nedeniyle hukuksal olarakta bir yardım alamıyorsunuz
zararımın üzerine bi bardak su içmiş olsamda acil bir çözüm gerekmektedir :!:
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
- hNkR
- Salgın Koruyucusu
Aynen ! 14 subattaki hediye paketinden zor degirdir.Ekvator yazdı:Pire kadar varsayacağımız alışveriş hatasını düzeltemeyen ve bu hatayı düzeltmek için aylardır bir çözüm planı yapmakla uğraşan oyun geliştiricilerinden nasıl yenilik gelmesini beklersiniz?
hNkR-xhNkR-xxhNkR