Aynı Tas Aynı Hamam
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
Aynı Tas Aynı Hamam
Bazen aklıma İKV geliyor ve arada sırada gelip foruma bakıyorum . Aynı bıraktığım zaman ki gibi isyanlarla dolu konu başlıkları. Gerçekten üzücü sevdiğimiz bir oyunu oynamamamız için bir çok nedenin olması. Bana soracak olursanız en iyisi bu oyunu başa sardırın hiç değilse eski oyuncularda gelip oyuna başlar şimdiki oynayanlarda...Yazacağım başka şeyler varda yazarken midem bulanıyor. Neyse başka söyleyecek bir şeyim yok.

- SedaT03
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Re: Aynı Tas Aynı Hamam
Dostum oyun bitti. Ve bu oyun artık eğlence değil ticaret kapısı olmaya başladı. Hani şöyle bişey vardır ya. Rabbim az verip aratmasın cok verip azdırmasın. Azanlardan oldular sanırım. TADI tuzu kalmadı oyunun inan Bomberman aç oyna bunadan daha zevkli
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
O kadar diyorsun yani heeSedaT03 yazdı:Dostum oyun bitti. Ve bu oyun artık eğlence değil ticaret kapısı olmaya başladı. Hani şöyle bişey vardır ya. Rabbim az verip aratmasın cok verip azdırmasın. Azanlardan oldular sanırım. TADI tuzu kalmadı oyunun inan Bomberman aç oyna bunadan daha zevkli![]()

- superpower
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
+1SedaT03 yazdı:Dostum oyun bitti. Ve bu oyun artık eğlence değil ticaret kapısı olmaya başladı. Hani şöyle bişey vardır ya. Rabbim az verip aratmasın cok verip azdırmasın. Azanlardan oldular sanırım. TADI tuzu kalmadı oyunun inan Bomberman aç oyna bunadan daha zevkli![]()
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Bundan önce başka konularda da dile getirdim oyuna bundan sonra herhangi bir eklenti gelmeyecek,fakat oyunun geliri iyi olduğundan oyunu sürdürebildikleri kadar sürdürüyorlar.Peki bu paylaştıklarımı neye dayanarak söylüyorum derseniz;
-Mevlüt Dinç'in Facebook adresinden Sobee'den ayrıldığını ve onunla beraber birçok geliştiricinin ayrıldığını belirtti.Oyun TTNET'e bağlandı.
-Oyunun GM'liğinden ayrılan 1-2 kişiye neden ayrıldıklarını ilerde eklenti gelince oyuna başlayıp,başlamayacaklarını sorduğumda zaten eklenti gelmeyeceği için ayrıldıklarını belirttiler.
Bende oyunun gelişmesini çok isterdim,böyle bir oyuna yazık ettiler.
Bundan önce başka konularda da dile getirdim oyuna bundan sonra herhangi bir eklenti gelmeyecek,fakat oyunun geliri iyi olduğundan oyunu sürdürebildikleri kadar sürdürüyorlar.Peki bu paylaştıklarımı neye dayanarak söylüyorum derseniz;
-Mevlüt Dinç'in Facebook adresinden Sobee'den ayrıldığını ve onunla beraber birçok geliştiricinin ayrıldığını belirtti.Oyun TTNET'e bağlandı.
-Oyunun GM'liğinden ayrılan 1-2 kişiye neden ayrıldıklarını ilerde eklenti gelince oyuna başlayıp,başlamayacaklarını sorduğumda zaten eklenti gelmeyeceği için ayrıldıklarını belirttiler.

AYNEN MEVLÜT DİNÇ OLMADAN BU OYUN BİTMİŞTİR...berkan587 yazdı:Merhaba Arkadaşlar
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
+1saglam yazdı: AYNEN MEVLÜT DİNÇ OLMADAN BU OYUN BİTMİŞTİR...
Mustafa Kemal ATATÜRK