PvP Salonu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: PvP Salonu

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Turnuva sistemi ölüm oyunundan daha güzel olabilir mesela 2 şerli gruplar halinde ama mesela sen şifacıysan yanındakide şifacı olucak yoksa bir büyü alır yanına şifayı ohh :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

efsaneottoman yazdı:Turnuva sistemi ölüm oyunundan daha güzel olabilir mesela 2 şerli gruplar halinde ama mesela sen şifacıysan yanındakide şifacı olucak yoksa bir büyü alır yanına şifayı ohh :mrgreen:
2 şerli grup güzel ama istediği gibi olur.Yani grubu kurmak kişiye göre olur.Ha ayrıca şunu da belirteyim büyücüyü güçlü gördünüz elbette anlıyorum ama bahsettiğin ikiliyi Savaşçı + Savaşçı yenebilir.
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Petcarar yazdı:
efsaneottoman yazdı:Turnuva sistemi ölüm oyunundan daha güzel olabilir mesela 2 şerli gruplar halinde ama mesela sen şifacıysan yanındakide şifacı olucak yoksa bir büyü alır yanına şifayı ohh :mrgreen:
2 şerli grup güzel ama istediği gibi olur.Yani grubu kurmak kişiye göre olur.Ha ayrıca şunu da belirteyim büyücüyü güçlü gördünüz elbette anlıyorum ama bahsettiğin ikiliyi Savaşçı + Savaşçı yenebilir.

yok bende büyücüyüm hiç savaşçı oynamadım daha 1 tane var oda kasa char :mrgreen: ama bence 2 savaşçını 1 büyüyle 1 şifacıyı kesmesi zor
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

efsaneottoman yazdı:
Petcarar yazdı:

yok bende büyücüyüm hiç savaşçı oynamadım daha 1 tane var oda kasa char :mrgreen: ama bence 2 savaşçını 1 büyüyle 1 şifacıyı kesmesi zor
İşi bilmiyorsa evet.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

2 şifacı alayına gider kim ne derse desin ne oturma şansınız var ne kaçma :D
Etolford ///// Eminönü //// Fierce

“Genel Etkileşim” sayfasına dön