PvP Salonu
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: PvP Salonu
Turnuva sistemi ölüm oyunundan daha güzel olabilir mesela 2 şerli gruplar halinde ama mesela sen şifacıysan yanındakide şifacı olucak yoksa bir büyü alır yanına şifayı ohh :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
2 şerli grup güzel ama istediği gibi olur.Yani grubu kurmak kişiye göre olur.Ha ayrıca şunu da belirteyim büyücüyü güçlü gördünüz elbette anlıyorum ama bahsettiğin ikiliyi Savaşçı + Savaşçı yenebilir.efsaneottoman yazdı:Turnuva sistemi ölüm oyunundan daha güzel olabilir mesela 2 şerli gruplar halinde ama mesela sen şifacıysan yanındakide şifacı olucak yoksa bir büyü alır yanına şifayı ohh :mrgreen:
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Petcarar yazdı:2 şerli grup güzel ama istediği gibi olur.Yani grubu kurmak kişiye göre olur.Ha ayrıca şunu da belirteyim büyücüyü güçlü gördünüz elbette anlıyorum ama bahsettiğin ikiliyi Savaşçı + Savaşçı yenebilir.efsaneottoman yazdı:Turnuva sistemi ölüm oyunundan daha güzel olabilir mesela 2 şerli gruplar halinde ama mesela sen şifacıysan yanındakide şifacı olucak yoksa bir büyü alır yanına şifayı ohh :mrgreen:
yok bende büyücüyüm hiç savaşçı oynamadım daha 1 tane var oda kasa char :mrgreen: ama bence 2 savaşçını 1 büyüyle 1 şifacıyı kesmesi zor
Ottomanxölümsüz anısına
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
İşi bilmiyorsa evet.efsaneottoman yazdı:Petcarar yazdı:2 şerli grup güzel ama istediği gibi olur.Yani grubu kurmak kişiye göre olur.Ha ayrıca şunu da belirteyim büyücüyü güçlü gördünüz elbette anlıyorum ama bahsettiğin ikiliyi Savaşçı + Savaşçı yenebilir.efsaneottoman yazdı:Turnuva sistemi ölüm oyunundan daha güzel olabilir mesela 2 şerli gruplar halinde ama mesela sen şifacıysan yanındakide şifacı olucak yoksa bir büyü alır yanına şifayı ohh :mrgreen:
yok bende büyücüyüm hiç savaşçı oynamadım daha 1 tane var oda kasa char :mrgreen: ama bence 2 savaşçını 1 büyüyle 1 şifacıyı kesmesi zor
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
2 şifacı alayına gider kim ne derse desin ne oturma şansınız var ne kaçma 
Etolford ///// Eminönü //// Fierce