MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Kehanetler bir bir çıktı vallahi ben bile inanamıyorum.Bu dizeleri oyunda da söylemiştin güzel duygular belirdi gönlümde.
Yeni kehanetlerim var.
Güneş en tepeden doğacak.
Hem hem güneş yakacak hem yağmur yağacak.
Yer yüzünü ateş gökyüzünü kara bulutlar kaplayacak.
Kralın yolunda ölüler dolanacak.
Yeni kehanetlerim var.

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
-
- FareAdam Düşmanı
SR7GEN yazdı:Kuklacıdan selamlar
Ve aleyküm selam
Kuklacı : Aron
Tılsım : YalnızAdam
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Sağa sola öğürme dibi kararmış pis tencere.SkyBlue yazdı:Ööööğğğğğğğ
Hiçbir zaman unutmadım İstanbul Kıyamet Vakti'ne gönül verenleri, hiç bir zaman da silinmedi hafızamdan karşılıksız içten söylenilen sözler. Kehanet candır, tutarsa canândır.LEPRECHAUN yazdı:Kehanetler bir bir çıktı vallahi ben bile inanamıyorum.Bu dizeleri oyunda da söylemiştin güzel duygular belirdi gönlümde.
Yeni kehanetlerim var.
Aleyküm selam Mustafa'nın yoldaşlarından Sergen bey kardeşimiz.SR7GEN yazdı:Kuklacıdan selamlar

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba Ben Teşkilat Sunucusundan Çaresizölüm bakın arkadaşlar Ben bu carla yaklaşık 3 senedır Oynuyorum Her gün kenan Atıyorum Karekterım Büyücü Bir tane şaheser Düşmüyor en an en az 300 kere kenan atmışımdır düşün ıtem sadece alter Kolye kıyamet kolye başka bişey yok anlatabıldıysem ne mutlu bana geregının yapılmasını arz ederım yanı sans da aldım pls da aldm her bışey aldım ama düşmüyor ltfn bak oyunu bırakma derecesine geldım karekterı sılcem yakında gene düşmesse ltfn geregının düşünülmesnı arz eederım bole bı saçmalık görmedim.....
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Geçmiş olsun genç dostum.üzüntünü anlıyorum.
Sorunun tek çözüm adresi www.istanbuloyun.com/support.asx dir buradan oyun hatası seçeneğini seçerek durumu izah edebilirsin.
Zamanında bende aynı sorunu yaşadım 6 yıllık carima bir şey düşmedi hatta ondaki umutsuzluğuM diğer carlara yansıdı.düzgün çarim olmadı.ama ben sunucudaki belki oyun genelindeki en tanınmış isimlerdenim bunun için özel çabam olmadı sadece iyi insan oldum.insanlara yardımcı olmaya çalıştım sunucum için mücadele ettim güzel karakterli insanları seçtim onlara yardım ettim gizli gizli.sunucumuzbir kaç kişi haricinde gayet elit.
Yani demek istediğim item her şey değil bu oyunu oynamak için.
Sorunun tek çözüm adresi www.istanbuloyun.com/support.asx dir buradan oyun hatası seçeneğini seçerek durumu izah edebilirsin.
Zamanında bende aynı sorunu yaşadım 6 yıllık carima bir şey düşmedi hatta ondaki umutsuzluğuM diğer carlara yansıdı.düzgün çarim olmadı.ama ben sunucudaki belki oyun genelindeki en tanınmış isimlerdenim bunun için özel çabam olmadı sadece iyi insan oldum.insanlara yardımcı olmaya çalıştım sunucum için mücadele ettim güzel karakterli insanları seçtim onlara yardım ettim gizli gizli.sunucumuzbir kaç kişi haricinde gayet elit.
Yani demek istediğim item her şey değil bu oyunu oynamak için.