Eskilerden Kalanlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Eskilerden Kalanlar

Mesaj gönderen TOLGARDA »

1 ay 6. seviyede kaldım ben :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
qaddar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: The Avengers

Mesaj gönderen qaddar »

hele o savaşı bulana kadar belamı bulduydum :DD
Resim
[Sıfır Kelvin Asa (^)]

Merhamet isteme ..!
Çünki elimde hiç kalmadı... qaddar
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

şuan içimde o kadar çok ikv oynama isteği var ki anlatamam ama bu lanet grup bölgelerinden sonra artık asla oynayamam
Nothing
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Scalgar yazdı:şuan içimde o kadar çok ikv oynama isteği var ki anlatamam ama bu lanet grup bölgelerinden sonra artık asla oynayamam
Lafı ağzımdan aldınız, velakin yönetimin bu gönderimizi ki bırakın gönderiyi konuyu görüp değerlendirmesini dahi imkansız olarak görüyorum.

Eminönü bölgesine ticaret konusunda yenilik gelmesi gerek diye düşünüyorum. Tezgah açma olmasında.. Metin2 gibi olması çok kötü olur.

Oyuna tekrardan;
- Grup Bölgeleri ile değil de, üretim yaparak kazanılan efsunlar gerek,
- Maden toplama yarışı gerek,
- Er Meydanlarını doldurmak için yeni etkinlik veya yenilikler gerek..

Ki bu şekilde İKV, İKV olur! yoksa böylelikle çoluk çocuk kalır. Bakınız, biz eski oyunculardan kaç kişi kaldık? Şuan dahi kendimi söylemek isterim, oyuna giresim yok, girsem dahi hiç bir tadı tuzu yok! Foruma göz atar çıkarım..

Hayırlısı diyelim..
EsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

oyundan en çok zevk aldığım dönem 39 level döneminde hedef gözlüğümü takıp jilet gibi bir tesla dış set dizdikten sonra birde ETİN PALPA kütüğü elime alıp uçakta arzlarla vs atmaktı iki klandanda 10 ar kişinin orada durup birbirine girmek için küçük bi yanlışı beklemeleri bile haz vericiydi :) ayrıca uçak bölgesi bölge kanalından restleşenlerin adeta ring yeriydi izlemeye 50 60 kişi gelirdi
şuanda yalan olan hasar(buz)-(elektik) gibi itemler savaşçı vs lerinde en çok tercih edilen itemlerdi
eski herman serman kütük için arkadaşlar birbirine küserdi
ısırgan tohumu çekmek için 5 6 kişi 3 maden arasında mekik dokurdu kolayda çıkıyordu tohumu çeken yansıtıp diğerlerini çatlattıktan sonra bankaya gidip 50 bin 75 bin civarı satıp tekrar madene dönerdi :)
MOMT TK (??) ları kızıştırıp birbirleriyle vs attırmakta heyecan vericiydi tabi biz kesemesekte :)
kütüğün vurduğu kritik hasarını şuan bile vurabilen göremiyorum
unutmadan momtlara buz büyüsüyle kritik 99801 gibi bir rakam vurdugumu ancak canının yinede gitmediğini görmüştüm onu momta sordugumda her karakter bir seferliğine bize böyle bir hasar verebilir gibi bir yanıt vermişti
tek hatırladığım kötü olay ise teşkilat bonolarının çoğaltılması binlerce :evil:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen superpower »

-Eskıden Mısır Carsısında Vurulabılıyordu dıye hatırlıyorum (29 sevıye) .:)
-LAbırent'te Arz ve lodos klan kapışması olduğunu cok ıyı hatırlıyorum (özellıkle Aburanın 29 seviyedeyken ılk yönetıcılerın ---NESLIHAN Cabo CaptaınATX Huduni Ye TEK atmıştı :) )
-Phılotese ARz LOdos Bırlesıp en az 3 grup Kullanarak gıttıgımızı hatırlıyorum :)
-Kara Mamba Carsı Sokagı menselı pala için 8 Gun boyunca para maden kastığımı bılıyorum :)
-Meteorıt e 28 Puan Verdıgımı BIlıyorum :)

-29 Sevıye de ıken Bulusma hatıraları ılk dağıtıldığına Savaşcımla EsrefPasaHospıtal benı 96 Canla KEstıgını hatırlıyorum

Y-önetıcı test, GeceKurdu Sarısakal Arıf Gorgar Abura zwartan' ın Görevlerımızde yardımcı olduğunu bılıyorum (hatta Arıf Amcanın kulakları çınlasın Kuklacı kesımıne Yardımcı olmuştu ) :)
-TEpegöz 1 adetti ve Labırent Bölgesının ılk Antık mızrak'a Gelmeden Orta kısımda duruyordu :)
- komutanın Ust tarafı ılk kurt adamlara Sonra Tepegözlere Sımdı ARz sancağına Devredıldıgını bılıyorum :)
he bu ARada Eskıden torba ortaya duserdı ha (Amfıkalatör Elması Vb.. ) kım kaparsa ...

-Herseyden Geçtim SİZ Hiç 'Mev Usulu MEteor Tıpı ELdıven Icın TepeGöz[Usta] Yı Denıze Dusurebıldınız mı :)

Baskaları unutsada ben unutamıyorum Sevgı saygıyı abılerımızden ögrenmıstık ozaman IkV ye başladığımda 8 Sınıfa gıdıyordum sız duşunun :)
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Xxatakanx »

Arkdaşlar bu konu hakkında bnzer bi konu açtım ama 39'lv dönemine ait özel bi sunucu adında o dönemin heycanını savaşlarını arkdaşlıklarını yaşamak isteyenler lütfen destek versin destek ne kadar çok olursa o kadar şansımız olur link aşağıdadır

viewtopic.php?f=46&t=120347
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

Hele o klan savaşları, hatırladıkca hüzünleniyorum :(
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen superpower »

+1
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Örsü bulamayıp günlerce örssüz dolaştım.

7. seviye Cinlerde bir hafta geçirdim yapamadım çok üzüldüğüm günlerdi :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön