Eskilerden Kalanlar
- qaddar
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: The Avengers
Re: Eskilerden Kalanlar
hele o savaşı bulana kadar belamı bulduydum
D
şuan içimde o kadar çok ikv oynama isteği var ki anlatamam ama bu lanet grup bölgelerinden sonra artık asla oynayamam
Nothing
Lafı ağzımdan aldınız, velakin yönetimin bu gönderimizi ki bırakın gönderiyi konuyu görüp değerlendirmesini dahi imkansız olarak görüyorum.Scalgar yazdı:şuan içimde o kadar çok ikv oynama isteği var ki anlatamam ama bu lanet grup bölgelerinden sonra artık asla oynayamam
Eminönü bölgesine ticaret konusunda yenilik gelmesi gerek diye düşünüyorum. Tezgah açma olmasında.. Metin2 gibi olması çok kötü olur.
Oyuna tekrardan;
- Grup Bölgeleri ile değil de, üretim yaparak kazanılan efsunlar gerek,
- Maden toplama yarışı gerek,
- Er Meydanlarını doldurmak için yeni etkinlik veya yenilikler gerek..
Ki bu şekilde İKV, İKV olur! yoksa böylelikle çoluk çocuk kalır. Bakınız, biz eski oyunculardan kaç kişi kaldık? Şuan dahi kendimi söylemek isterim, oyuna giresim yok, girsem dahi hiç bir tadı tuzu yok! Foruma göz atar çıkarım..
Hayırlısı diyelim..
EsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
oyundan en çok zevk aldığım dönem 39 level döneminde hedef gözlüğümü takıp jilet gibi bir tesla dış set dizdikten sonra birde ETİN PALPA kütüğü elime alıp uçakta arzlarla vs atmaktı iki klandanda 10 ar kişinin orada durup birbirine girmek için küçük bi yanlışı beklemeleri bile haz vericiydi
ayrıca uçak bölgesi bölge kanalından restleşenlerin adeta ring yeriydi izlemeye 50 60 kişi gelirdi
şuanda yalan olan hasar(buz)-(elektik) gibi itemler savaşçı vs lerinde en çok tercih edilen itemlerdi
eski herman serman kütük için arkadaşlar birbirine küserdi
ısırgan tohumu çekmek için 5 6 kişi 3 maden arasında mekik dokurdu kolayda çıkıyordu tohumu çeken yansıtıp diğerlerini çatlattıktan sonra bankaya gidip 50 bin 75 bin civarı satıp tekrar madene dönerdi
MOMT TK (??) ları kızıştırıp birbirleriyle vs attırmakta heyecan vericiydi tabi biz kesemesekte
kütüğün vurduğu kritik hasarını şuan bile vurabilen göremiyorum
unutmadan momtlara buz büyüsüyle kritik 99801 gibi bir rakam vurdugumu ancak canının yinede gitmediğini görmüştüm onu momta sordugumda her karakter bir seferliğine bize böyle bir hasar verebilir gibi bir yanıt vermişti
tek hatırladığım kötü olay ise teşkilat bonolarının çoğaltılması binlerce :evil:
şuanda yalan olan hasar(buz)-(elektik) gibi itemler savaşçı vs lerinde en çok tercih edilen itemlerdi
eski herman serman kütük için arkadaşlar birbirine küserdi
ısırgan tohumu çekmek için 5 6 kişi 3 maden arasında mekik dokurdu kolayda çıkıyordu tohumu çeken yansıtıp diğerlerini çatlattıktan sonra bankaya gidip 50 bin 75 bin civarı satıp tekrar madene dönerdi
MOMT TK (??) ları kızıştırıp birbirleriyle vs attırmakta heyecan vericiydi tabi biz kesemesekte
kütüğün vurduğu kritik hasarını şuan bile vurabilen göremiyorum
unutmadan momtlara buz büyüsüyle kritik 99801 gibi bir rakam vurdugumu ancak canının yinede gitmediğini görmüştüm onu momta sordugumda her karakter bir seferliğine bize böyle bir hasar verebilir gibi bir yanıt vermişti
tek hatırladığım kötü olay ise teşkilat bonolarının çoğaltılması binlerce :evil:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- superpower
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
-Eskıden Mısır Carsısında Vurulabılıyordu dıye hatırlıyorum (29 sevıye) .
-LAbırent'te Arz ve lodos klan kapışması olduğunu cok ıyı hatırlıyorum (özellıkle Aburanın 29 seviyedeyken ılk yönetıcılerın ---NESLIHAN Cabo CaptaınATX Huduni Ye TEK atmıştı
)
-Phılotese ARz LOdos Bırlesıp en az 3 grup Kullanarak gıttıgımızı hatırlıyorum
-Kara Mamba Carsı Sokagı menselı pala için 8 Gun boyunca para maden kastığımı bılıyorum
-Meteorıt e 28 Puan Verdıgımı BIlıyorum
-29 Sevıye de ıken Bulusma hatıraları ılk dağıtıldığına Savaşcımla EsrefPasaHospıtal benı 96 Canla KEstıgını hatırlıyorum
Y-önetıcı test, GeceKurdu Sarısakal Arıf Gorgar Abura zwartan' ın Görevlerımızde yardımcı olduğunu bılıyorum (hatta Arıf Amcanın kulakları çınlasın Kuklacı kesımıne Yardımcı olmuştu )
-TEpegöz 1 adetti ve Labırent Bölgesının ılk Antık mızrak'a Gelmeden Orta kısımda duruyordu
- komutanın Ust tarafı ılk kurt adamlara Sonra Tepegözlere Sımdı ARz sancağına Devredıldıgını bılıyorum
he bu ARada Eskıden torba ortaya duserdı ha (Amfıkalatör Elması Vb.. ) kım kaparsa ...
-Herseyden Geçtim SİZ Hiç 'Mev Usulu MEteor Tıpı ELdıven Icın TepeGöz[Usta] Yı Denıze Dusurebıldınız mı
Baskaları unutsada ben unutamıyorum Sevgı saygıyı abılerımızden ögrenmıstık ozaman IkV ye başladığımda 8 Sınıfa gıdıyordum sız duşunun
-LAbırent'te Arz ve lodos klan kapışması olduğunu cok ıyı hatırlıyorum (özellıkle Aburanın 29 seviyedeyken ılk yönetıcılerın ---NESLIHAN Cabo CaptaınATX Huduni Ye TEK atmıştı
-Phılotese ARz LOdos Bırlesıp en az 3 grup Kullanarak gıttıgımızı hatırlıyorum
-Kara Mamba Carsı Sokagı menselı pala için 8 Gun boyunca para maden kastığımı bılıyorum
-Meteorıt e 28 Puan Verdıgımı BIlıyorum
-29 Sevıye de ıken Bulusma hatıraları ılk dağıtıldığına Savaşcımla EsrefPasaHospıtal benı 96 Canla KEstıgını hatırlıyorum
Y-önetıcı test, GeceKurdu Sarısakal Arıf Gorgar Abura zwartan' ın Görevlerımızde yardımcı olduğunu bılıyorum (hatta Arıf Amcanın kulakları çınlasın Kuklacı kesımıne Yardımcı olmuştu )
-TEpegöz 1 adetti ve Labırent Bölgesının ılk Antık mızrak'a Gelmeden Orta kısımda duruyordu
- komutanın Ust tarafı ılk kurt adamlara Sonra Tepegözlere Sımdı ARz sancağına Devredıldıgını bılıyorum
he bu ARada Eskıden torba ortaya duserdı ha (Amfıkalatör Elması Vb.. ) kım kaparsa ...
-Herseyden Geçtim SİZ Hiç 'Mev Usulu MEteor Tıpı ELdıven Icın TepeGöz[Usta] Yı Denıze Dusurebıldınız mı
Baskaları unutsada ben unutamıyorum Sevgı saygıyı abılerımızden ögrenmıstık ozaman IkV ye başladığımda 8 Sınıfa gıdıyordum sız duşunun
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Arkdaşlar bu konu hakkında bnzer bi konu açtım ama 39'lv dönemine ait özel bi sunucu adında o dönemin heycanını savaşlarını arkdaşlıklarını yaşamak isteyenler lütfen destek versin destek ne kadar çok olursa o kadar şansımız olur link aşağıdadır
viewtopic.php?f=46&t=120347
viewtopic.php?f=46&t=120347
Hele o klan savaşları, hatırladıkca hüzünleniyorum
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- superpower
- FareAdam Düşmanı
+1
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
- Lonca: Sanki Sene 2008
Örsü bulamayıp günlerce örssüz dolaştım.
7. seviye Cinlerde bir hafta geçirdim yapamadım çok üzüldüğüm günlerdi
7. seviye Cinlerde bir hafta geçirdim yapamadım çok üzüldüğüm günlerdi