Sorun Şaheserlerde mi? Bence Hayır...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Sorun Şaheserlerde mi? Bence Hayır...

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

cynsure09 yazdı:Dediklerin doğru...Ağır ve sert dengeyi bozsa bile yönetimin kastettiği "Herkes yerini bilecek."

Savaşçı ne içindir? Ws ve canavar kesme
Büyücü ne içindir? Ws ve canavar kesme
Şifacı ne içindir? Em ve klan savaşları , canavar kesme

Asla şifacıda ws olamaz Derindeki Sır sürümü ile.Yatırması çok zordur.1-2 adet hasar saldırı ve gerisi hasar olan bir savaşçı rahatça şifacıyı yatırır.Hatta 3-4 max ile.Aslı max.

..
herkes yerini bilecekse Ecel Getireni niye Az vuran bir silah(yatağan gibi) olarak yapmışlar birçok oyuncu kafa koparandan fazla vuracağını bekliyordu
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RedsxLine »

LASTDRAGON yazdı:
cynsure09 yazdı:Dediklerin doğru...Ağır ve sert dengeyi bozsa bile yönetimin kastettiği "Herkes yerini bilecek."

Asla şifacıda ws olamaz Derindeki Sır sürümü ile.Yatırması çok zordur.1-2 adet hasar saldırı ve gerisi hasar olan bir savaşçı rahatça şifacıyı yatırır.Hatta 3-4 max ile.Aslı max.
..
herkes yerini bilecekse Ecel Getireni niye Az vuran bir silah(yatağan gibi) olarak yapmışlar birçok oyuncu kafa koparandan fazla vuracağını bekliyordu
Kimse Ecel getiren kafa koparandan fazla vuracak demedi oyundan az anlayan kişiler sadece şaheer kelimesinin etkisinde fazla kaldı.
Silahın hasarı zaten belli idi az vuracağı sürpriz değildi eskiden de böyleydi şimdi de böyle .
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
forum96
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen forum96 »

sen agır vuruşsuz sert vuruşsuz meranda bi kasmayı denermisin ??

saçma bir konu olmuş.
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RedsxLine »

forum96 yazdı:sen agır vuruşsuz sert vuruşsuz meranda bi kasmayı denermisin ??

saçma bir konu olmuş.
sende şifa kasmayı denemelisin Ağır ve sert vuruşsuz büyü olmayı denemelisin meranda kasmayı bırak gezmeyi dene.
Sonra gel tartışalım saçmayı mantıklıyı
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

SAMILBEY yazdı:Ben bu konu hakkında hemen hemen her acılan konuda aynı fıkırlerımı beyan ettım destek bolumunede bır ıkı kez maıl atmıslıgım oldu.. Bu tıp onlıne oyunların ( harıta ve lvl genıslıgı olmuyan) nıhayetı ve son amacı ws tabırı ettıgımız yada klan savası olarak tabır etıgımız etkınlıklerde devam etmesıdır.. zıra yaratık kes gorev yap bellı bır yere kadar zaten cazıbesı olmuyan olaylar.. Amac guclu bır karakter yaratarak.. karsı oyuncularla bıre bır yada grup halınde savasmaktır.. Ben bu oyun ıcın 39 lvl a kadar olan bolumde bu karakter dengelerının oldukca ıyı ayarlandıgını dusunen ırıyım ama son eklentı ıle yenı bolge ve lvl ıle karakterler arasında dengesızlıkler arttı maalsef yapılan bır ıkı buyu ıyılestırmesı bıle bence hem yetersız hemde anlamsız cabadan baska bır sey degıldır.. Oyunumuznda bulunan 3 farklı karakter ve yetenek ozelıklerı olarak bakarsak bıreysel kullanımlarda eskıden sıfacının cazıbesı ve ısıltısı cok farklı ıdı ama son gelen lvl larla bırlıkte sıfacının adı gıbı tek manası sıfalamak olmakdan ılerı gıdemez oldu .. 39 lvl en kuvvetlı canavarı kurt alfaları ve tepegozlerı sılahsız kesebılen bır sıfacıyken neredeyse 45 lvl yaratıkları yardımsız kesemıyen bırar karakter halıne getırmelerı bence yanlıs oldu aynı sorun ws olayları ııcnde gecerlıdır.. ıyı bır sıfa dızebılmen ıcı nerdeyse cantanın yarısından cogunu esya ıle doldurmanız gerekmektedır.. bır savascı std kıyafetlerı ıle hem gorev yapar hem ws yapar hemde oyun harıtası ııcnde ıstedıgı gıbı gezıne bılrı ama sıfacılar ıcın bunu yapabılmek neredeyse 3 tk efsunlu elbıse ıle mumkundur.. ve su ankı fıyat dengelerını ele alırsak anormal bır rakamlar ıle olmaktadır ortalama bır hasar saldırı ıtem dıze bılmek ıcın yaklasık 200-250 m gıbı bır para yanına max dızebılmek ıcın ortalma 100 m para bırde ıyılestırme yapıyım dersen 100-150 m para gıbı degerlerı dusununce buyuk bır hakıszlıgın oldugu ortaya cıkmaktadır... Ama yonetım ekıbındekı ark test kosulları nedır veya nasıl yaparlar bılmıyorum fuul saldırı hasar gıyen bır sıfa bıle std.. max hasar gıyen bır savascı ıle basedemez durumda kaldıgını defalarca denemıs ve gormus bır oyuncuyum .. totalde 400 m bırde saheser dıye adlandırdıkları gereksız esyayıda sayarsan 600m luk bır karakterın boyle etkısız bırakılması kısel fıkrım bu son lvl cok ıyı dusunulerek yapılmamıs olmasından kaynaklı oldugu kanatındeyım ... Elbette htalar olur yada gelıstırılmesı gerken noktalar olur zaten bu tıp konsullerde cogu seyler denenerek ortaya cıkar ama bunun yapım ekıbındekı arkadaslarında anlaması gereklı oldugunu dusunuyorum .. bıreysel anlamda oyundan eskı zevkı almadıgım ıcın oyun saatlerımı mınumuma dusuren bır oyuncuyum ve benım gııb olan bır cok arkadasımı gormem aslında uzuntu verıcı ...Yenı bolge ve etkınlıkler uzerınde kafa yoran yapım ekıbı arkadaslarımızn bu kısısel etkınlıklerdegı dengeler uzerındede bıraz kafa yormasının cok daha faydalı olacagını ummaktayım .. Acıkcası benım pozıtıf bır beklentım yok bu konular uzerınde degısım olması konusunda ama umarım bızler yanılgı ıcersındeyızdır.....Saygılarımla...
Şamil abim gene diplomatik dille anlatmıs ama abi boyle uzun uzun yazınca anlıyan var sanki.. :) Oyunun bence bütün temel ayarlarını bozdular buda benim kişisel fikrim ne yaptıklarınıda anlayamadılar harala gürele gidiyorlar.. Baktılar ses yükseliyor bir parçada agızlarına bal sürelim diye alel acele etkinlik muhabetine girdiler du bakalım sonuc nereye varıcak .. Ben 2 gun once bu oyunda uzun zamandır yöneticilik yapmıs bır arkadasın 29lvl öncesi ile 49 lvl arasında fark olmadıgını aynı durumda oldugunuduydumya bundan sonra bu arkadaşlar ne yapsa şaşırmam sen 3 yıldır bu oyunda oyna 29 lvl ve 49 lvl arasındakı farkı hissetme ne diyelim biz hakaten bu oyunu oynamayı bilmiyoruz .. :mrgreen: Ama ben büütn arkadaşlarıma söylemek istedigim bu konularımız ve tartuşmalarımız yerine ulasmıyor yani kulaklar bu konulara tıkalı bundan eminim ama en azından yönetimdeki arkadaslar alakasız ornekler ıle yorum yapıp karizmayı çizdirmesinler... ( birde isim verim iyice rencide etmiyim arkadaşı ) :mrgreen: :mrgreen: Saygılar İyi Forumlar.....
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
arikan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen arikan »

RedsxLine yazdı:
LASTDRAGON yazdı:

..
Kimse Ecel getiren kafa koparandan fazla vuracak demedi oyundan az anlayan kişiler sadece şaheer kelimesinin etkisinde fazla kaldı.
Silahın hasarı zaten belli idi az vuracağı sürpriz değildi eskiden de böyleydi şimdi de böyle .
ŞAheser değil ve şahaser denilmesi büyük bir hata öyleyse
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvking »

derindeki sır paketinden gelen sert ağır vuruş sonun başlangıcını hazırladı.......planlandı herşey...........daha bunun geri döüşü yok arkadaşlar........ bu ecel getireni bu şekilde kabuıl ediceksiniz............ gerçekten üzücü.........bir oyunu 4 şaheser üzerine kurmak üzücü........ gerçektendenge oldugunu düşünmek üzücü.......

.........SaYgıLaRIMLa..........
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Ecel'de anlaşımadık bir sıkıntı var anlayamadım. Yöneticilerin de kendi kullandıkları karakterdeki Ecel Getiren'in bir şekilde farklı olduğunu, oyuna koymadan önce ellerinde bulundupu için denemelerde oyundakiyle arasında bir fark olduğunu düşünüyorum. Ecel Getiren 1500vuruyor yaratıklara 2000 bile değil. Latif 3500 vuruyor yetenek kullanınca. Bunu ben değil ikisini de kullananlar söylüyor. Yetenekle 3500 vurduğunu gördüm ve Latif daha seri.

Ayar noktasında bir yerlerde sıkıntı var bence.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
KHoLPaSHaLiXLe0
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KHoLPaSHaLiXLe0 »

Bu konuda bircok kısı sanırım hem fıkır.
Aslında yonetımınde bu esıtsızlıgın farkına vardıgını dusunuyorum.
Ve bununla ılgılı bır guncelleme yapılacagını umıt edıyorum.
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...

KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
Kullanıcı avatarı
mertberat14
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen mertberat14 »

Büyücüleri nasıl kesmeyi planlıosn maL LoL xD
Sunucu sancak...
Kod adı (Aynı zamanda nicki):Kristalxzeybek,Zeybekoglu,Kristalxgedikli

Arz olmak meslek korkusuz tam destek.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön