(Kanıt) Slotlardaki Hızlanma // Video
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Young Crew
Re: (Kanıt) Slotlardaki Hızlanma // Video
İlerlememe izin vermedilerki hemen kıçımda bitiyorlardı döner dönmez
)

Yer Yetmiyor
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HICRET
Bende videoya aldım.
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kurtuluş
Bakın amacım sizleri yalancı çıkarmak değil. Slotlar hızlanmış olabilir. Ama usta bir oyuncu ne lag, ne de hızlanmaya takılmaz. Mesela ben şu an çok rahat holde 2’li gruplar halinde kesiyorum. Dileyen arkadaşlara video ile kanıtlayabilirim.
- METANET
- FareAdam Düşmanı
:mrgreen: Bende ikili keserim sadece arkadaşa dikkatli olunursa kesilebildiğini anlatmak için aldım yukarıdaki videoyu. :mrgreen:Symbian yazdı:Bakın amacım sizleri yalancı çıkarmak değil. Slotlar hızlanmış olabilir. Ama usta bir oyuncu ne lag, ne de hızlanmaya takılmaz. Mesela ben şu an çok rahat holde 2’li gruplar halinde kesiyorum. Dileyen arkadaşlara video ile kanıtlayabilirim.
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Yahu anlamıyorum ikv oyuncularındaki bu benliği , ne yani biz usta oyuncu veya oynamasını hiç mi bilmiyoruz..Symbian yazdı:Bakın amacım sizleri yalancı çıkarmak değil. Slotlar hızlanmış olabilir. Ama usta bir oyuncu ne lag, ne de hızlanmaya takılmaz. Mesela ben şu an çok rahat holde 2’li gruplar halinde kesiyorum. Dileyen arkadaşlara video ile kanıtlayabilirim.
Motordan Kenana kadar tüm slotları topluyorum ( Bilen biliyor ) peki neden geceleri bahsettiğim saatlerde slotlara hiç vurmadığım halde yakalanıyorum ve dönüşleride videodaki gibi erken almıyorum.(Sığınaklarda) .Bırakın usta oyunculuğu ve benzeri şeyleri ben gözümle gördüğüme inanırım..
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Dönüşüm
KatılıyorumHeaven1925 yazdı:Dostum aynı sıkıntıyı bu gece bende yaşadım.Oyunun boş olmasında ana sunucudaki veri yoğunluğunun düşük olması dolayıyla npc karakterlerin normal hızlarında olmalarıyla alakalı bence( ne dedim lan ben )
Sunucu yoğunluğunun azaldığı saatlerde yaratıkları aslında olması gereken hızlarında kesiyoruz.Akşam saatlerinde rahatça 2 li slot halinde kestiğim delileri güncelleme zamanı civarında tekli olarak dahi çevirerek kesmekte zorlanıyorum.

-
- FareAdam Düşmanı
Heaven1925 yazdı:Dostum aynı sıkıntıyı bu gece bende yaşadım.Oyunun boş olmasında ana sunucudaki veri yoğunluğunun düşük olması dolayıyla npc karakterlerin normal hızlarında olmalarıyla alakalı bence( ne dedim lan ben )
Arkadaşa katılıyorum .
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Kardeşim yaratıklar gece saat 2 - 3 civarı hızlanıyor demişiz ama inatla gündüz vakti kaplumbağa hızındaki slotları keserek videoya çekip bir şeyler kanıtlamaya çalışmışsın.METANET yazdı:Bende videoya aldım.
Gündüz maratonsuz çeviriyorum ben onları neyin davasındasınız neyin kafasındasınız.
Aynı tas aynı hamam konuyu sindirin neyin ne olduğunu bir öğrenin amaçsız amaçsız yorum atmışsınız! Gündüz saat 17:00 civarı değil gece saat 02:00 ile sabah sabah 07:00 civarı çok hızlı oluyor yaratıklar.Symbian yazdı:Bakın amacım sizleri yalancı çıkarmak değil. Slotlar hızlanmış olabilir. Ama usta bir oyuncu ne lag, ne de hızlanmaya takılmaz. Mesela ben şu an çok rahat holde 2’li gruplar halinde kesiyorum. Dileyen arkadaşlara video ile kanıtlayabilirim.
Utanmadan arlanmadan çekinmeden düşünmeden mantığı anlamadan ustalıktan tecrübeden çift slottan kesmekten bahsediyorsunuz.
Oyunun beyin yaşı düşmeye başladı...METANET yazdı:
:mrgreen: Bende ikili keserim sadece arkadaşa dikkatli olunursa kesilebildiğini anlatmak için aldım yukarıdaki videoyu. :mrgreen:
- METANET
- FareAdam Düşmanı
Betbah yazdı:Kardeşim yaratıklar gece saat 2 - 3 civarı hızlanıyor demişiz ama inatla gündüz vakti kaplumbağa hızındaki slotları keserek videoya çekip bir şeyler kanıtlamaya çalışmışsın.METANET yazdı:Bende videoya aldım.
Gündüz maratonsuz çeviriyorum ben onları neyin davasındasınız neyin kafasındasınız.
Aynı tas aynı hamam konuyu sindirin neyin ne olduğunu bir öğrenin amaçsız amaçsız yorum atmışsınız! Gündüz saat 17:00 civarı değil gece saat 02:00 ile sabah sabah 07:00 civarı çok hızlı oluyor yaratıklar.Symbian yazdı:Bakın amacım sizleri yalancı çıkarmak değil. Slotlar hızlanmış olabilir. Ama usta bir oyuncu ne lag, ne de hızlanmaya takılmaz. Mesela ben şu an çok rahat holde 2’li gruplar halinde kesiyorum. Dileyen arkadaşlara video ile kanıtlayabilirim.
Utanmadan arlanmadan çekinmeden düşünmeden mantığı anlamadan ustalıktan tecrübeden çift slottan kesmekten bahsediyorsunuz.
Oyunun beyin yaşı düşmeye başladı...METANET yazdı:
:mrgreen: Bende ikili keserim sadece arkadaşa dikkatli olunursa kesilebildiğini anlatmak için aldım yukarıdaki videoyu. :mrgreen:
Bazıları senin gibi değil oyunu oyun diye oynuyor bu bir 2 cisi bi yaran bi şey varki yedirememişsin 3 cünsü oyunda oyuncu yoğunken kesiliyorsa sen rahat ol o saatede kesilir. 4 bişey biliyorsan boş lafla olmaz içraat yoksa yorum yapma. Bende ikili keserim sadece arkadaşa dikkatli olunursa kesilebildiğini anlatmak için aldım yukarıdaki videoyu. bu sözdede gariplik yok sen kendini herkezle karıştırma sorunun var miletin sana dediklerini başkalarına satma cabası sana psikolojik bir rahatlıkmı sağlıyor.
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı
- Lonca: Young Crew
06.04.2014 #
03:26 Oyun yine oynanmaz bir hal aldı. teşekkürler yönetim oynama zevki bırakmıyorsunuz adamda. slotlar yine roket taktılar. :arrow: :arrow:
03:26 Oyun yine oynanmaz bir hal aldı. teşekkürler yönetim oynama zevki bırakmıyorsunuz adamda. slotlar yine roket taktılar. :arrow: :arrow:

Yer Yetmiyor