KIYAMET:AYLIK MECMUA SAYI 1 YAYINDA!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SAKULTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: KIYAMET:AYLIK MECMUA SAYI 1 YAYINDA!

Mesaj gönderen SAKULTA »

Derginin gelişimini takip edemedim ama grafik, tasarım izdirap imzasını taşıyor sanırım.
Dergi için uğraşan, emek veren herkese teşekkür ederim, güzel bir çalışma ortaya çıkmış.
Umarım devam sayılarını da okuyabiliriz.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

SAKULTA yazdı:Derginin gelişimini takip edemedim ama grafik, tasarım izdirap imzasını taşıyor sanırım.
Dergi için uğraşan, emek veren herkese teşekkür ederim, güzel bir çalışma ortaya çıkmış.
Umarım devam sayılarını da okuyabiliriz.
kapak ve çizgi roman benim sadece, geri kalan her şey arkadaşların işidir.
2006-2013
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ELENTARi »

Güzel çalışma olmuş arkadaşlar, devamını bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
Xxxreallovexxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: We are the best

Mesaj gönderen Xxxreallovexxx »

Emeği Geçen Herkezin eline sağlık güzel çalışma.
Özümüz Var Özden Öte Sözümüz Var Sözden Öte Ötelerin ÖTesinde Gözümüz var Gözden Öte !!!
Resim
Resim
Resim
xHeDeFTuRaNx
xHeDeFTuRaNxIII
SKİLLFUL
xKRALİÇEx
xKRALİÇExII
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

Daha fazla ekip ile dahada güzel olabileceğini düşünüyorum...
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

faysbok yazdı:Daha fazla ekip ile dahada güzel olabileceğini düşünüyorum...
Şuan için ekip olarak uyum içindeyiz.Yeni ekip alımı yapacağımızı pek sanmıyorum.Ama dergimizin daha güzel olması için dışarıdan gelen tüm yorumlara açığız (:
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

İkv'ye olan aşkımız sayenizde biraz daha depreşti.
Birlikte kimi zaman kavgayla kimi zaman fikirlerle kimi zaman emeklerimiz ile...Gizli veya aşikar olarak hep birlikte bu oyunu geliştirdik ve ileriye de taşıyacak olan bizleriz.Bu bir serüven dizisi ise biz oyuncular burada başrol deyiz.Emeğine sahip çıkan oyuncular,gelecekte eserleri ile gurur duyacaklardır.

Aramızdan bir çok nefer geldi ve geçti hepsi ayrı tecrübe ve ya güzel etkileşimler bıraktı bizlere.Gelecekte İstanbul sokakları yine bizlerin emekleriyle dolacağına,oyunu geliştiren ekibin sizlerin enerjisinden ilham alarak daha coşku ile çalışacaklarına,bize güzel zaman geçirmemiz için yeni oyun evreni yaratacaklarına inanıyor ve temenni ediyorum.

Teşekkürler arkadaşlar.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ForumPOLO »

Derginiz çok güzel olmuş, ayrıca buram buram "Izdırap" kokan efektleriyle hayran bırakıyor.

Sadece görsellerin kol-beden şekilleri, perspektif ve oranlama nedeniyle ufak deformasyonlar yaşamış.

Resim

Sancak'tan Havadisleri "Renardo" vermiş. Kendisini Sancak'ta ilk gün başlamış biri olarak bizzat tanımasam da hal ve hareketleriyle, efendi kişiliği ile tanırım. Fakat şu sıralar oyuna fazla girmediği için Lodos loncaları hakkında yanlış bilgilendirme yapmış, Sancak'ta bilindiği üzere düzeltmek isterim.

Resim

Mareşal loncası sunucunun göz bebeği değil utanç kaynağıdır. Bütün başarılarını hile ile kazanmış ve herkes bildiği halde bunu itiraf etmek istemeyen 3-5 üyeden oluşmaktadır. Özelden mesaj attığınızda cevap alamazsınız zira karakter Mouse Recorder ile yöneltilmektedir. Yardım istediğinizde hiçbir üyesi buna kulak asmaz çünkü bilgisayar başında değillerdir. Bu durumda yaşanan hadise büyük hedeflere koşmak değil, offline olarak hilenin dibine vurmaktır. Mantıklı olan tez zamanda lonca isimlerini "Hilebaz" olarak değiştirmeleridir lakin görünen o ki; geliştirici ekibin bu hileleri yok etmek için bir B planı yok.

Oyuna uzun süre sonra yeniden başladım ama hala var olan ve düzeltilmeyen sorunların üzerine bir de hilelerin eklenmesi beni hayli üzdü. Bu nedenle oyuna yeniden bağlanmak istemiyorum. Ama gerçekten zamanımı harcıyor olsaydım derginizin bir parçası olmak isterdim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

ForumPOLO yazdı:Derginiz çok güzel olmuş, ayrıca buram buram "Izdırap" kokan efektleriyle hayran bırakıyor.

Sadece görsellerin kol-beden şekilleri, perspektif ve oranlama nedeniyle ufak deformasyonlar yaşamış.

Resim

Sancak'tan Havadisleri "Renardo" vermiş. Kendisini Sancak'ta ilk gün başlamış biri olarak bizzat tanımasam da hal ve hareketleriyle, efendi kişiliği ile tanırım. Fakat şu sıralar oyuna fazla girmediği için Lodos loncaları hakkında yanlış bilgilendirme yapmış, Sancak'ta bilindiği üzere düzeltmek isterim.

Resim

Mareşal loncası sunucunun göz bebeği değil utanç kaynağıdır. Bütün başarılarını hile ile kazanmış ve herkes bildiği halde bunu itiraf etmek istemeyen 3-5 üyeden oluşmaktadır. Özelden mesaj attığınızda cevap alamazsınız zira karakter Mouse Recorder ile yöneltilmektedir. Yardım istediğinizde hiçbir üyesi buna kulak asmaz çünkü bilgisayar başında değillerdir. Bu durumda yaşanan hadise büyük hedeflere koşmak değil, offline olarak hilenin dibine vurmaktır. Mantıklı olan tez zamanda lonca isimlerini "Hilebaz" olarak değiştirmeleridir lakin görünen o ki; geliştirici ekibin bu hileleri yok etmek için bir B planı yok.

Oyuna uzun süre sonra yeniden başladım ama hala var olan ve düzeltilmeyen sorunların üzerine bir de hilelerin eklenmesi beni hayli üzdü. Bu nedenle oyuna yeniden bağlanmak istemiyorum. Ama gerçekten zamanımı harcıyor olsaydım derginizin bir parçası olmak isterdim.
Sancak havadislerini Renardo değil, ben (İnlowe ) yazdım. Lonca hakkındaki görüşlerinizi doğru bulmuyorum zira dediğiniz gibi cevap vermeme vs olayları kişiden kişiye değişiyor sanıyorum ki ben defalarca "Mareşal" loncasının yararını ve iş birliğini gördüm. Belki klandaşlarına yapılan birşey belki değil, eğer mause recorder iddalarınızda haklıysanız bunu yönetime bildirebilirsiniz. Gereğinin yapılacağından eminim , iyi forumlar :)
straight121
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen straight121 »

ellerinize saglik beyler mukemmel otesi olmus
ForumPOLO yazdı:Derginiz çok güzel olmuş, ayrıca buram buram "Izdırap" kokan efektleriyle hayran bırakıyor.

yorumlara baktigim kadariyla sadece kapak tasarimini ve cizgi romani izdirapgrafik yapmis
sayfa tasarimlari ve efektlerin tamamı sanirim GWYNBLEIDD Mustafa Sari ye ait bu arkadas guzel hazirlamis bikac sey daha eklenebilir ii forumlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön