Selamlar arkadaşlar hepinize iyi günler iyi forumlar .. Oyuna uzun bir aradan sonra tekrar başlamaya karar verdim . Umarım her şey tadında ve yolundadır . Malum birçok kişinin kullanıcı isimleri değişmiş varsa tanıyan hatırlayan eski dostlarımız bir selam vermek isterim en azından

Yazıyı fazla uzatmadan birkaç sorum olacak sizlere. Öncelikle akçe olayı ile ilgili paketleri biraz gözden geçirdim ama tam emin olamadığım . Malum 0 dan başladığımız için toplu bir alım yapmak istiyorum sitedekiler güzel ama diğer sitelerde de bir iki paket dikkatimi çekti . Örnek olarak geçen bayramda sanırım çemberlitaş paketi çıkmış bazı özelliklere sınırsız etki etmesi dikkatimi çekti fakat şu anda bulunur mu bulunmaz mı tam emin olamadım okuduğum kadarıyla . Onun dışında 5000 akçe + 3 aylık plus üyelik veren bir paket dikkatimi çekti . Konuyla bilgisi olan arkadaşlar veya yöneticiler ufak bir yardımda bulunursanız sevinirim . Ek olarak bu akçelerin bir sınırı olduğu söyleniyor , ben bunları harcamadan 2 veya 3 paket yüklersem örnek olarak bunların fazlalalıkları boşa mı gitmiş olacak ya da farklı bir yolla bana geri dönebilecek mi .
Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum iyi oyunlar iyi forumlar diliyorum ..
Etolford / Engin