Sancak sunucusundan gelen MrxDexTeR, PINKFLOYD 4.0 KESILDIN
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gods Ofthe Game
Re: Sancak sunucusundan gelen MrxDexTeR, PINKFLOYD 4.0 KESIL
oyuna ara verdigim surece sunucuda ws ci arkadaslar cogalmis demek.oyuna donmek icin sabirsizlaniyorum 
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
GoVeRNoR yazdı:Kuklacıda çalmamış olabilirsin :? Neyse...
Lagsız Oyunlar
Kendın bi kuklacı bı çarla ankada oynuyomusun demek ankada Maden ıcın loncaya gırıpde mılletın bırıkımlerını calmadıgın ne malum senın
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
acarrr yazdı:RivalxMelodiben sana 3.0 kesildiysem rovanşını hatırlıyormusun 5.1 i
1 hafta takılcakmısın sonra Teşkilat a geçicekmişsin sıkıntı yok oradada oynuyoruz WaitAnDSee adlı karakter'e ulaşman yeterli olur
BU ARADA KUKLACI SUNUCUSUNU KISACA ÖZETLİYEYİM
KENDİ ÇAPINDA LONCALAR KAVGALI OLUR . BİR KİŞİ KONUŞURKEN KONUYA ÇEKEMEYEN TÜM İNSANLAR ATLAR KONUYU BİLE BİLMEDEN HIRSIZLAR HAKLI DURUMDA GÖZÜKÜR , HAKLI OLAN KİŞİLER İSE HIRSIZ. MADEM KUKLACIDA BENİ HERKEZ KESİYORMUŞ NEDEN OZAMAN SIZIN SUNUCUNUZDA 6 AY ÖNCE 3 ADET METEORİT 1 TILSIMI KAZANDIK :lol: :lol: :lol: :lol:
[İçerik düzenlendi.]
M1 kazandığın wslerin fotolarını atarmısın
- kursatkaragoz
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ya işte Böyle ws ciyim diye dolanıyorsunuz ya helal olsun sizeMrMorgan yazdı:Vs 2.0 ken fotoğraf istedim,vs sonunda dedin. 3.0 olduğunda sana ölüyken fotoğraf dedim. Mızmızlandın,şimdi tılsımları çıkartıp,oyuna girer girmez fotoğraf mı atıyorsun bana? Bana şunun bir mantıklı açıklanmasını yapabilirmisin. Tılsımsız hangi büyücü kritik 6570 vurabilir mi ? Vurduğuna dair "STurridge" nicki büyücüde şahit.Bunun tek açıklaması olabilir. Tılsım.
Sana şu anda dediğim gibi benimle birlikte çektiğin bir fotoğrafını at,paranı ödeyeyim. Öteki türlü hem suçlu hem güçlüsün.
İlk önce kullandıgınız yeteneklerin ne işe yaradıklarını öğrenin ondan sonra sorgulamaya geçin
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ
http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
- MrMorgan
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: San Antonio Spurs
Hiç bir tılsımsız 6570 yi konssuz fizikselle vur,gel bana istediğin parayı vericem. Daha yetenekleri bilmeden vsciyim diye dolaşıyorsunuz diyorsun. Ben sana parasına vs diyince,ben artık parasına vs atmıyorum diyorsun.Bıraktım o işleri diyorsun.Vs'den anlamadığın burdan belli oluyor seninde.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"

- MrDexter
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ya işte Böyle ws ciyim diye dolanıyorsunuz ya helal olsun size
Kim söylemiş tılsımsız Fizik 6570 vurulamayacağını 
İlk önce kullandıgınız yeteneklerin ne işe yaradıklarını öğrenin ondan sonra sorgulamaya geçin
[/quote]
He bi tek sen akıllısın zaten 2.fiziği yiyeceğiz orda biz dimi, sen ne yüzle konuşuyorsun onu önce bi sorgula sen. Daha ws atmaya aciz olan hıyarın tekisin, sunucundayız ve ws'yi bıraktım diyorsun. Geç o işleri geç, videoları çekip kendini tatmin et sen.
He bi tek sen akıllısın zaten 2.fiziği yiyeceğiz orda biz dimi, sen ne yüzle konuşuyorsun onu önce bi sorgula sen. Daha ws atmaya aciz olan hıyarın tekisin, sunucundayız ve ws'yi bıraktım diyorsun. Geç o işleri geç, videoları çekip kendini tatmin et sen.
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA

-
- Salgın Koruyucusu
...
En son kursatkaragoz29 tarafından 29 Mar 2014 14:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Salgın Koruyucusu
Sakin ol yakışıklıkursatkaragoz29 yazdı:He bi tek sen akıllısın zaten 2.fiziği yiyeceğiz orda biz dimi, sen ne yüzle konuşuyorsun onu önce bi sorgula sen. Daha ws atmaya aciz olan hıyarın tekisin, sunucundayız ve ws'yi bıraktım diyorsun. Geç o işleri geç, videoları çekip kendini tatmin et sen.MrDexter yazdı:Ya işte Böyle ws ciyim diye dolanıyorsunuz ya helal olsun sizeKim söylemiş tılsımsız Fizik 6570 vurulamayacağını
- MrDexter
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sen bu konularda atıyosun ws'yi ben anladımkursatkaragoz29 yazdı:Sakin ol yakışıklıkursatkaragoz29 yazdı:He bi tek sen akıllısın zaten 2.fiziği yiyeceğiz orda biz dimi, sen ne yüzle konuşuyorsun onu önce bi sorgula sen. Daha ws atmaya aciz olan hıyarın tekisin, sunucundayız ve ws'yi bıraktım diyorsun. Geç o işleri geç, videoları çekip kendini tatmin et sen.MrDexter yazdı:Ya işte Böyle ws ciyim diye dolanıyorsunuz ya helal olsun sizeKim söylemiş tılsımsız Fizik 6570 vurulamayacağını
İlk önce kullandıgınız yeteneklerin ne işe yaradıklarını öğrenin ondan sonra sorgulamaya geçinhaha Sakin olmadan cümleleri doğru kullanamazsın
Benim ağzımdan parasına ws atmıyorum diye bir laf çıkmadı Artık ws atmıyorum diye bir laf çıktı he birde 2. fiziği sen yemessin ben yedirtirim ve de konu 2. fiziği yemek yada yememek değil fizikle 6570 atmak yada atamamak
![]()
![]()
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA

- MrMorgan
- Cin Avcısı
Ben sana "mehkan" nicki karakterimden parasına vs atıyormusun büyücü? diye bir soru cümlesiyle sana meydan okudum. Sen ise aşağıdaki fotoğraftaki cevabı verdin.Kendi yazdıklarınla çelişkiye düşüyorsun daha.

Ayrıca bana 2. fiziği yediririm diyorsun,buyur hala kuklacı sunucusundayız.İstediğin miktarına vs atabiliriz,tılsımına dahi olabilir. Vs kurallarımız şöyledir kafanızda element uydurur gibi vs esnasında kural uydurmayın.
Meteorit 1 siz , teslalı
Meteorit 1 li, teslalı
Tılsımlı , teslasız
Tılsımlı , teslalı
Bu dediğimiz vs kurallarla normal vs veya şampiyona tarzıyla tılsımına / parasına vs atarız. O kadar büyücü vslerinde video çekmeyi seviyordun. Bizlede vs atıp,video çekersin inşallah. Haydi eyvallah.

Ayrıca bana 2. fiziği yediririm diyorsun,buyur hala kuklacı sunucusundayız.İstediğin miktarına vs atabiliriz,tılsımına dahi olabilir. Vs kurallarımız şöyledir kafanızda element uydurur gibi vs esnasında kural uydurmayın.
Meteorit 1 siz , teslalı
Meteorit 1 li, teslalı
Tılsımlı , teslasız
Tılsımlı , teslalı
Bu dediğimiz vs kurallarla normal vs veya şampiyona tarzıyla tılsımına / parasına vs atarız. O kadar büyücü vslerinde video çekmeyi seviyordun. Bizlede vs atıp,video çekersin inşallah. Haydi eyvallah.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"