Bu Gmler Destek Ekibinin İşi Gücü Benimle Uğraşmak

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Sstaburuu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nasyonal sosyalizm

Bu Gmler Destek Ekibinin İşi Gücü Benimle Uğraşmak

Mesaj gönderen Sstaburuu »

EN BÜYÜK IRKÇILIĞI DESTEK EKİBİ YAPIYOR SIRF İSMİM FÜHRER DİYE BENİMLE UĞRAŞIYORLAR ÇARIMA BLOK VERIYORLAR KEYFİ VATANA İLLETE KÜFREDEN ADAMLAR 3GÜN SUS ALIYOR BUMU ADALET DESTEK EKİBİ BEN HİÇ 3 GÜN SUS ALMADIM HEP 14 GÜN SİZLER
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Bu Gmler Destek Ekibinin İşi Gücü Benimle Uğraşmak

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba;

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki oyuncularımızdan gelen şikayetlerde hangi karakter hangi karakteri şikayet ettiği görünmemektedir. Ceza verirken karakter isminizi göremediğimiz için belirttiğiniz gibi size özel bir cezai işlem uygulamamız mümkün değildir.

Cezai işlem uygulanırken eski cezalarınızda göz önünde tutulmaktadır. Sıradaki cezanız 14 gün olduğu için 14 gün susturulma cezasına tabi tutuldunuz.

Kutsal değerlere küfür eden bir kişi hesap kapatma cezası almaktadır. Fakat bu ceza verilmediği kanaatindeyseniz Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Oyuncu Hata Kullanım" olarak seçerek ilgili destek ekibiyle irtibata geçip durumu açık bir dille ifade etmeniz gerekmektedir. Gerekli incelemeler sonrası işlem uygulanmaktadır.

İyi forumlar.
OgzhnSn
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: M K A

Mesaj gönderen OgzhnSn »

Adalet mi :) kürtlere sövdüm diye 5 gün susturulma yedim ve adam bana kürtçe sövdü hiçbirşey olmadı ona. Yine aynısı olsun yine söverim bu arada Führer Reise saygılar :D
Kullanıcı avatarı
HighWawe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HighWawe »

Bu oyunda bir Führer ne kadar zor yetişiyor siz biliyormusunuz destek ekibi :D

Führere katılıyorum bir çok kez bayrağımıza ırkımıza küfür eden alt ırka sahip insanlarla rast geldim ve şikayet ettikten sonra resim aldım nasıl bir ceza aldıklarını görmek için bedava çalıştırdığınız destek ekibi pek iyi çalışmıyor bence başka denetmenlere yönelin böyle olmaz ;)

ya denetmenlerinizin Türk ırkına gerçekten saygısı yok yada çifte standart uyguluyorsunuz bence en kısa zamanda bu resimleride destek biriminize atacağım lütfen buradan iletişim platformuna başvurun gibi saçma sapan şeyler yazmayın cevap verenler zaten şikayetçi olduğum denetmenler ;)
AinTİtFun

ılıFENERBAHÇEılı

Wsustası

https://www.facebook.com/Ptxqinqs
OgzhnSn
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen OgzhnSn »

HighWawe yazdı:Bu oyunda bir Führer ne kadar zor yetişiyor siz biliyormusunuz destek ekibi :D

Führere katılıyorum bir çok kez bayrağımıza ırkımıza küfür eden alt ırka sahip insanlarla rast geldim ve şikayet ettikten sonra resim aldım nasıl bir ceza aldıklarını görmek için bedava çalıştırdığınız destek ekibi pek iyi çalışmıyor bence başka denetmenlere yönelin böyle olmaz ;)

ya denetmenlerinizin Türk ırkına gerçekten saygısı yok yada çifte standart uyguluyorsunuz bence en kısa zamanda bu resimleride destek biriminize atacağım lütfen buradan iletişim platformuna başvurun gibi saçma sapan şeyler yazmayın cevap verenler zaten şikayetçi olduğum denetmenler ;)
Sstaburuu
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Nasyonal sosyalizm

Mesaj gönderen Sstaburuu »

Multihunter yazdı:Merhaba;

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki oyuncularımızdan gelen şikayetlerde hangi karakter hangi karakteri şikayet ettiği görünmemektedir. Ceza verirken karakter isminizi göremediğimiz için belirttiğiniz gibi size özel bir cezai işlem uygulamamız mümkün değildir.

Cezai işlem uygulanırken eski cezalarınızda göz önünde tutulmaktadır. Sıradaki cezanız 14 gün olduğu için 14 gün susturulma cezasına tabi tutuldunuz.

Kutsal değerlere küfür eden bir kişi hesap kapatma cezası almaktadır. Fakat bu ceza verilmediği kanaatindeyseniz Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Oyuncu Hata Kullanım" olarak seçerek ilgili destek ekibiyle irtibata geçip durumu açık bir dille ifade etmeniz gerekmektedir. Gerekli incelemeler sonrası işlem uygulanmaktadır.

İyi forumlar.
HALA MASAL OKUYORSUN SEN BANA ÇARIM 14 GÜN BLOK YEDİ NEYE DAYANARAK 14 GÜN BLOK VERİYORLAR BİZ VATANA MILLETE KUTSAL EMANETLERE KÜFÜR ETMEDIK NE YAPTIMDA 14 GÜN BLOK VERIYORSUNUZZ ZATEN TÜRK IRKINI SAVUNMAK BAŞLI BAŞINASUC BU OYUNDA YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ GMLERE
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Hesabınıza verilen moderasyonlarla ilgili itirazda bulunabileceğiniz platformun forum olmadığını belirtmek isterim. Destek formu ile Ceza İtiraz birimiyle irtibata geçebilirsiniz.

Konu kilitlenmiştir.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön