İKV batmaktan kurtulacak
İKV batmaktan kurtulacak
Evvet harami olmaya karar verdim ve ilk vurgunu yaptım 10 bin tl havadan para geldi ve bunu direk oyuna yatırıyorum sonsuz plus sonsuz maden artırıcı vs.. merhaba sonsuzluk
günlük 10 bin tllik ürünler alıp oyuna destek olacağım
eşşek değiller ya sunucu alırlar bitane lag sorunuda giderilir böylece :twisted:

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
2006 - 2011
Re: İKV batmaktan kurtulacak
masivaa yazdı:Evvet harami olmaya karar verdim ve ilk vurgunu yaptım 10 bin tl havadan para geldi ve bunu direk oyuna yatırıyorum sonsuz plus sonsuz maden artırıcı vs.. merhaba sonsuzlukgünlük 10 bin tllik ürünler alıp oyuna destek olacağım
eşşek değiller ya sunucu alırlar bitane lag sorunuda giderilir böylece :twisted:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Yatır yatır elinde ne varsa oyuna yatır ki ttnet oyun temsilcileri "oyuncular oyundan memnun" desinler ve oyuna 1 ağaç bile dikilmesin.
Aynen böyle devam edin....
Aynen böyle devam edin....
günlük veya haftalık yatırmayı planladığım rakam bu delikanlı, yani senin hesabına göre haftada 7 sunucu alınıyor.. toplam kaç sunucu vardı ? 7 mi hm...yarar yazdı:Sen 10.000 TL. bi sunucu alırsın

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
2006 - 2011
- MrMorgan
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: San Antonio Spurs
Bence o kadar parayla akçe alıp oyuna destek olacağına,kendine beyin alda kendine destek ol.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"

- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Hem de bedavaMrMorgan yazdı:Bence o kadar parayla akçe alıp oyuna destek olacağına,kendine beyin alda kendine destek ol.
- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: HICRET
:mrgreen: tamam sen kapa ben ararım 1 saate.masivaa yazdı:Evvet harami olmaya karar verdim ve ilk vurgunu yaptım 10 bin tl havadan para geldi ve bunu direk oyuna yatırıyorum sonsuz plus sonsuz maden artırıcı vs.. merhaba sonsuzlukgünlük 10 bin tllik ürünler alıp oyuna destek olacağım
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Bu kadar ağır konuşulmaz yaMrMorgan yazdı:Bence o kadar parayla akçe alıp oyuna destek olacağına,kendine beyin alda kendine destek ol.
Ben yerinizde olsam bir liste yaparım ve tılsım alırdım.Ama yine de şunu söylemek isterim ihtiyacınız kadar yatırın yani 1milyar yatırın zaten 4 senenize yeter malüm güncelleme gelmiyor

®