Bu tılsımlar kısa vadeli bişi değiller 1 kere üreteceksiniz sonsuza kadar devamlı kalıcı olacak çünki lvl sınırlama yok senin büyün 1 lvlde olsa 49 da olsa ilerde belki 59 69 lvlde olsa bunlar hep aktif olacak senin kaç lvlde ne kadar hasarın varsa onların yüzdesine göre işliyor tılsımlar haa ilerde lvl gelir yeni yetenekler gelir o zaman yeni yetenek tılsımlarıda eklenir ve akçe konusu saçma arkadaşlar hiç bir şey bu kadar kolay olmamalı armut piş ağzıma düş yok emek lazım bu oyun oynuyorsanız günlük 1 tanemi düşüyor çabalayacaksın 24 günde 24 tane eder 24 gün çok bi zaman değil biz bu oyunu 6 senedir oynamıyormuyuz oynuyoruz 6 seneyi bu pc başında geçirdiysek üretmek istediğin bir tılsım için 24 gün yada 1 ay çok bi zman değil düzenli kasarsan ben tek başıma büyücü ile 4 ırk var kesiyorum günlük 1 tane düşüyor kesin bir kaç kişi üretince herkes bizdede oslun gibi aceleci davranıyorlar oyun bu ya şimdi olsa ne 1 ay sonra olsa ne oyuna ayıracak zamanın yoksa zaten oynamanın anlamı ne ? zaman ayırabiliyorsan emek harcaman gerek ...Bi arkadaşım demişki öneri böyle olmalı materyelin düşme olasılıgı artırılsın doğru artırılsın bi arkadaşta demiş muhafızlardan düşsün diye düşsün Bende materyelin düşme olasılıgının artırılması tarafındayım egerki akçe ile satılırsa kimse o ırkların bölgesine adım dahi atmaz buda yeni açılmış bir bölgenin çöküşü olur.
NOT:Belki bu düşüncelerimi yanlış anlayan arkadaşlar çıkabilir sorun değil ama bu oyunun gerçeği bu para çözüm değil para oyunu çekilmez hale getiriyor ve sizleri tembelleştiriyor emin olun bu böyle.
Xenotim sıkıntısı {[( ÖNERİ )]}
- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: [Ata]
Re: Xenotim sıkıntısı {[( ÖNERİ )]}
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: R U S
Hepiniz için bir önerim var : Arkadaslar her şans artırıcının olduğu gibi xenotım artırıcısı da olabilse belkı tum sıkıntılar bıter tartışma konularıda çıkmamış olur . Ciddiyim ''xenotım artırcısı''.Neden olmasın ?
Mustafa Kemal ATATÜRK
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
Xenotim in gönüle gelmesini bende destekliyorum yada normal canavarlar için yağma arttırıcı olabilir...
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Xeno şans arttırıcı yada gönülden akçe ile çekebilme v.s. gelse yönetim herşeyi para yaptı dersiniz. Bence düşme şansı gayet normal.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Merhaba arkadaşlar,
Bazı arkadaşlar xenotim çok zor düşüyor diyorlar kısmen haklılar fakat bazen o kadar kolay düşüyor ki şaşırmamak elde değil...
Yaklaşık 4-5 saat gibi bir sürede 11 12 adet xenotim düşürdüğümü biliyorum onun harici mesela bu gece 21:00 civarı başlayıp 02:30 civarı kasmayı bıraktım 2 adet xenotim elde edebildim.Belki benim şansım ile alakalı belki oyun hatasıdır 1 dakika bile olmamıştı ki 3 adet xenotim elde ettim.
Ayrıca arkadaş çevreniz ile kasarken çeşitli iddialar ile daha keyifli bir hal alabiliyor kesinlikle deneyin :roll:

Bazı arkadaşlar xenotim çok zor düşüyor diyorlar kısmen haklılar fakat bazen o kadar kolay düşüyor ki şaşırmamak elde değil...
Yaklaşık 4-5 saat gibi bir sürede 11 12 adet xenotim düşürdüğümü biliyorum onun harici mesela bu gece 21:00 civarı başlayıp 02:30 civarı kasmayı bıraktım 2 adet xenotim elde edebildim.Belki benim şansım ile alakalı belki oyun hatasıdır 1 dakika bile olmamıştı ki 3 adet xenotim elde ettim.
Ayrıca arkadaş çevreniz ile kasarken çeşitli iddialar ile daha keyifli bir hal alabiliyor kesinlikle deneyin :roll:

- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: We are the best
Madem reel para katıp xenotim almak istiyorsun hazır tılsım al bari
Emek vermeden yemek olmaz azcık zor oluyor evet bende zorlanıyorum bazen ama sonunda güzel oluyor.biraz daha gayret