Sancak sunucusunda orta halli bi şifacım ve sadece ejder asası olan büyücüm var. Tılsımda ise Sığınak ve miğratı orta halde bi savaşçım var.
Şifacımda item sıkıntım yok . Siyanür dışında çoğunda sadece asa ve ayakkabılar kaldı.
Büyücümü ise lonca arkadaşlarımın yardımıyla tamamlamaya çalışıyorum.
Savaşçımın ise Evo kolye ve farabi farabi yüzüğü ve ışık zırhı var ışık takıları ise tam. Halihazırda 20 kondrit çekmeye yetecek akçem var . Sizce savaşçıma taş zırh üretip çemberliye mi girmeleyim yoksa Büyücüme kıyamet ceket üretip loncadaşlarımla çember mi atmalıyım ?
Sizce ne yapmalıyım ?
- kerimcan123
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Sizce ne yapmalıyım ?
oynamayı biliyosan tank oyna ben her zaman tank oynamayı sevmişimdir.
büyücün orta halliyse demekki bölgeye girmek için arkadaşlarına bağımlı kalacaksın başka gruplar full kıyamet ister m1 ister iksir ister ister de ister zaten full adamın çemberde ne işi var onu hala anlamış değilim.
ama tank için orta halli itemler yeter tabi oynamayı biliyosan...
büyücün orta halliyse demekki bölgeye girmek için arkadaşlarına bağımlı kalacaksın başka gruplar full kıyamet ister m1 ister iksir ister ister de ister zaten full adamın çemberde ne işi var onu hala anlamış değilim.
ama tank için orta halli itemler yeter tabi oynamayı biliyosan...
- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HICRET
Re: Sizce ne yapmalıyım ?
Yok tanka item sakın basma :mrgreen: su gibi düşer zaten tek savaşcı giriyosun büyüne bas da gerek yoksa niye basıyosun illa bişey bascaksan Y2 bas.kerimcan123 yazdı:Sancak sunucusunda orta halli bi şifacım ve sadece ejder asası olan büyücüm var. Tılsımda ise Sığınak ve miğratı orta halde bi savaşçım var.
Şifacımda item sıkıntım yok . Siyanür dışında çoğunda sadece asa ve ayakkabılar kaldı.
Büyücümü ise lonca arkadaşlarımın yardımıyla tamamlamaya çalışıyorum.
Savaşçımın ise Evo kolye ve farabi farabi yüzüğü ve ışık zırhı var ışık takıları ise tam. Halihazırda 20 kondrit çekmeye yetecek akçem var . Sizce savaşçıma taş zırh üretip çemberliye mi girmeleyim yoksa Büyücüme kıyamet ceket üretip loncadaşlarımla çember mi atmalıyım ?