İKV NASIL BATAR ? İyi okuyun Lütfen .. #

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İKV NASIL BATAR ? İyi okuyun Lütfen .. #

Mesaj gönderen Blackmatrix »

:arrow: :idea:
...
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

:idea: :idea:
...
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Bu oyunun bence de artık geleceği diye birşey kalmadı şuan durdukları yerden öyle çok müthiş olmasa da belli bi mebla kazanıyorlar. Herkes oyun bitti bitti diyor ve haklılar çünkü bitmeseydi bi umut olsaydı çıkardı bu oyunun geliştirici ekibi bence kalmadı hiç piyasada deveoloper göremiyorum ben GM dediğiniz geliştirici değildir asıl geliştirici yazılımcılar deveoloper lardır onlarda piyasada yok.Beyler bıraktım rahatım sadece böyle haftadan haftaya foruma bakıyorum yazıktır yıl oldu geçti bir tane yetkili gelecek ile ilgili açıklama yapmadı ayıptır günahtır emeğe haksızlıktır bu uzun süre oynamış biri olarak bırakın gidin gerçek hayatınıza emek harcayın burada emeğinize saygı gösteren kimse yok.
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ReaLMADRID yazdı:Bu oyunun bence de artık geleceği diye birşey kalmadı şuan durdukları yerden öyle çok müthiş olmasa da belli bi mebla kazanıyorlar. Herkes oyun bitti bitti diyor ve haklılar çünkü bitmeseydi bi umut olsaydı çıkardı bu oyunun geliştirici ekibi bence kalmadı hiç piyasada deveoloper göremiyorum ben GM dediğiniz geliştirici değildir asıl geliştirici yazılımcılar deveoloper lardır onlarda piyasada yok.Beyler bıraktım rahatım sadece böyle haftadan haftaya foruma bakıyorum yazıktır yıl oldu geçti bir tane yetkili gelecek ile ilgili açıklama yapmadı ayıptır günahtır emeğe haksızlıktır bu uzun süre oynamış biri olarak bırakın gidin gerçek hayatınıza emek harcayın burada emeğinize saygı gösteren kimse yok.

Ne Yazıkki Öyle kardeşim.. Bir bilgi ve Haber söylemeye Bile Üşenen Destek Ekibi ...

Ayrıca DEVOLOPER Konusunda Haklısın. İKV senaristi 1 1.5 ay önce İSTİFA etti. Oyunun Sonu Aşikar..
...
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

mevlüt dinç daha önceden bırakacaktı zaten bazı oyuncuların isteği üzerine durdu ama nereye kadar işde bıraktı oda onun bırakması demek oyun bitmiştir demek neyse oyun 39 sevıyesine dönseydı bır umut beslerdım eski unutulmaz
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

4thEspada yazdı:mevlüt dinç daha önceden bırakacaktı zaten bazı oyuncuların isteği üzerine durdu ama nereye kadar işde bıraktı oda onun bırakması demek oyun bitmiştir demek neyse oyun 39 sevıyesine dönseydı bır umut beslerdım eski unutulmaz

Ya zaten Tamamıyle Eskiye dönük özlem Olsada En azından sımdıki oynun bazı Kötü yanlarını Güncelemelerle hallederler diye Umuyorum ama ..

Artık OYUN MOTORU izin vermiyor. ALT YAPTI bitti.. Ne yazkkı oyunun ALT yapısı daha fazla kaldırmıyor. ÇEMBERLİTAŞ sıgınak migrat..

Sırf bu yüznden TTNET ' e satıldı diye tahmin ediyorum ..
...
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Blackmatrix yazdı:
4thEspada yazdı:mevlüt dinç daha önceden bırakacaktı zaten bazı oyuncuların isteği üzerine durdu ama nereye kadar işde bıraktı oda onun bırakması demek oyun bitmiştir demek neyse oyun 39 sevıyesine dönseydı bır umut beslerdım eski unutulmaz

Ya zaten Tamamıyle Eskiye dönük özlem Olsada En azından sımdıki oynun bazı Kötü yanlarını Güncelemelerle hallederler diye Umuyorum ama ..

Artık OYUN MOTORU izin vermiyor. ALT YAPTI bitti.. Ne yazkkı oyunun ALT yapısı daha fazla kaldırmıyor. ÇEMBERLİTAŞ sıgınak migrat..

Sırf bu yüznden TTNET ' e satıldı diye tahmin ediyorum ..
Güncelleştirme yapacak tam kapasite bir ekibi kalmadı bence İKV nin dikkatimi çekiyor cidden ortada bir tane DEV yok.Benim şahsi fikrim şu yeni bölgenin genel olarak planı hazırdır yani ne olacağı bellidir fakat bunları ortaya çıkaracak gerçek yapacak bir ekip teknik yeterlilik bence yok.Sığınak miğrat hoştu güzeldi de şu son çemberlitaş yerine tamamen bireysel bi bölge gelseydi mesela Yeraltı gibi herkes sürekli yaratık kesecek item veya güzel item reçeteleri düşürmek için uğraşacak bazıları maden için uğraşacak yani bi yarış olacaktı çemberlitaşta böyle birşey yokki arkadaş şifacı savaşçı zaten 1 haftada genel hatlarıyla tamamlanıyor bi büyücü uğraştırıyor o da çok şanssız bir karakter değilse 1-1.5 ay düzenli kesersen fazla bir şekilde ana hatlarıyla dizmiş olursun karakterini. Ben kendim yaklaşık 4-5 ay önce bıraktım oyunu bırakmadan önceki zamana kadar kendim 5 büyücü 3 savaşçı 2 şifacı dizdim tek başıma bireysel bir bölge olsa dizebilir miydim şu zamana kadar bu kadar karakteri kesinlikle hayır en fazla herbirinden birer tane dizerdim o da böyle üstümdeki itemlerin hepsi muhteşem olamazdı.Bakın şimdi devasa onlın oyun diyorsunuz fakat devasa oyunda savaşçı sınıfının dışarda gezerken üstüne giyebildiği tek bir item çeşidi var büyücünün keza öyle (meteorit veya elektirk) şifacının 2 ihtimal asit veya iyileştirme. Sorun yeteneklerden değilde item kombinasyonlarından kaynaklanıyor şimdi akıl var mantık var çemberlitaş çıktıktan 2 ay sonra artık tam full olmasada fule yakın karakterler ortaya çıkıyordu yavaş yavaş o zamanki bir savaşçının full dizdiğini düşünelim adam bu zamana kadar meteorda ofans olup adam mı kovalayacak koskoca 2 yıl boyunca adam sadece bunu mu yapacak oyunda az biraz akıllı mantıklı iş yapar insan herkeste kıyamet set varsa ben ne anladım o kıyamet setten ne anladım o mevlana setten mevlana asadan eskisi gibi olacak herşey bireysel olacak item dizmek istiyor musun oturup paşa paşa madenini çekip paranı kasacaksın ama artk o da zor bölge gelmesi çok zor gelse de ne olacak birçok insan gitti bu oyunun sevdalısı olan az biraz canlanır 1-2 ay sonra o da biter. Kısacası Geçti İKV nin pazarı sür eşşeğini ...
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

ReaLMADRID yazdı:
Güncelleştirme yapacak tam kapasite bir ekibi kalmadı bence İKV nin dikkatimi çekiyor cidden ortada bir tane DEV yok.Benim şahsi fikrim şu yeni bölgenin genel olarak planı hazırdır yani ne olacağı bellidir fakat bunları ortaya çıkaracak gerçek yapacak bir ekip teknik yeterlilik bence yok.Sığınak miğrat hoştu güzeldi de şu son çemberlitaş yerine tamamen bireysel bi bölge gelseydi mesela Yeraltı gibi herkes sürekli yaratık kesecek item veya güzel item reçeteleri düşürmek için uğraşacak bazıları maden için uğraşacak yani bi yarış olacaktı çemberlitaşta böyle birşey yokki arkadaş şifacı savaşçı zaten 1 haftada genel hatlarıyla tamamlanıyor bi büyücü uğraştırıyor o da çok şanssız bir karakter değilse 1-1.5 ay düzenli kesersen fazla bir şekilde ana hatlarıyla dizmiş olursun karakterini. Ben kendim yaklaşık 4-5 ay önce bıraktım oyunu bırakmadan önceki zamana kadar kendim 5 büyücü 3 savaşçı 2 şifacı dizdim tek başıma bireysel bir bölge olsa dizebilir miydim şu zamana kadar bu kadar karakteri kesinlikle hayır en fazla herbirinden birer tane dizerdim o da böyle üstümdeki itemlerin hepsi muhteşem olamazdı.Bakın şimdi devasa onlın oyun diyorsunuz fakat devasa oyunda savaşçı sınıfının dışarda gezerken üstüne giyebildiği tek bir item çeşidi var büyücünün keza öyle (meteorit veya elektirk) şifacının 2 ihtimal asit veya iyileştirme. Sorun yeteneklerden değilde item kombinasyonlarından kaynaklanıyor şimdi akıl var mantık var çemberlitaş çıktıktan 2 ay sonra artık tam full olmasada fule yakın karakterler ortaya çıkıyordu yavaş yavaş o zamanki bir savaşçının full dizdiğini düşünelim adam bu zamana kadar meteorda ofans olup adam mı kovalayacak koskoca 2 yıl boyunca adam sadece bunu mu yapacak oyunda az biraz akıllı mantıklı iş yapar insan herkeste kıyamet set varsa ben ne anladım o kıyamet setten ne anladım o mevlana setten mevlana asadan eskisi gibi olacak herşey bireysel olacak item dizmek istiyor musun oturup paşa paşa madenini çekip paranı kasacaksın ama artk o da zor bölge gelmesi çok zor gelse de ne olacak birçok insan gitti bu oyunun sevdalısı olan az biraz canlanır 1-2 ay sonra o da biter. Kısacası Geçti İKV nin pazarı sür eşşeğini...
Ben hala oyunu bırakanların gelip burada başka oyunları tanıtmasını ya da gelip burada İKV ' yi kötülemesine anlam veremiyorum. Bu nedir ? Oynuyorsan oyna ama gelip burada ne diye kötülüyorsun kardeşim ? Haksız bulmuşsun, kendine uygun olanı seçmişsin ve bırakmışsın, eyvallah. Ama böyle yapmanın bir alemi yok.

Bu oyuna zaten aylardan, yıllardan beri olumsuz yaklaşılıyor. Biraz bunları kaldırın. Kimse size mükemmel bir oyun sunuyoruz demiyor ki zaten. Niye boşuna polemiğe giriyorsunuz ? Onca konuşmaya rağmen bir şey değişiyor mu ? Hayır. Değişecek mi ? Hayır. Yani burada yaptığınız kötülemenin hiçbir getirisi olmayacak.

Artık birazda zevkine varmaya çalışın. Her şeye rağmen zevk alabiliyorsan, sen bu oyunu seviyorsun demektir zaten. Vay efendim bu oyunun bize ne kazanç sağlıyor ? diyenleri de anlayamıyorum. Oyunlar kimseye bir kazanç sağlatmak amacında değildir. Oynarsın, zevk alırsın, beğenmediysen bırakırsın. Bu kadar basit.

Şunu da düşünmek gerek. Tamam geliştirme belirtisi yok şuan bunu herkes biliyor ama bu dışarıdan görüldüğü kadar basit değil. Aylar yıllar gerektiren şeyler. Eğer biraz okuyup araştırırsanız bunu görürsünüz. Ülkemizde maalesef ki oyuna gerektiği kadar destek verilmiyor. Üniversitelerde bile buna yönelik bir eğitim verilmezken buradan çok büyük şeyler beklemeyin. Sizin o bahsettiğiniz oyunlar yüzlerce kişilik ekipler tarafından yapılıyor. Oyunların, İKV ' nin ne şartlar altında olduğunu da bir de bu açıdan düşünün lütfen.
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Detay yazdı:
ReaLMADRID yazdı:
Güncelleştirme yapacak tam kapasite bir ekibi kalmadı bence İKV nin dikkatimi çekiyor cidden ortada bir tane DEV yok.Benim şahsi fikrim şu yeni bölgenin genel olarak planı hazırdır yani ne olacağı bellidir fakat bunları ortaya çıkaracak gerçek yapacak bir ekip teknik yeterlilik bence yok.Sığınak miğrat hoştu güzeldi de şu son çemberlitaş yerine tamamen bireysel bi bölge gelseydi mesela Yeraltı gibi herkes sürekli yaratık kesecek item veya güzel item reçeteleri düşürmek için uğraşacak bazıları maden için uğraşacak yani bi yarış olacaktı çemberlitaşta böyle birşey yokki arkadaş şifacı savaşçı zaten 1 haftada genel hatlarıyla tamamlanıyor bi büyücü uğraştırıyor o da çok şanssız bir karakter değilse 1-1.5 ay düzenli kesersen fazla bir şekilde ana hatlarıyla dizmiş olursun karakterini. Ben kendim yaklaşık 4-5 ay önce bıraktım oyunu bırakmadan önceki zamana kadar kendim 5 büyücü 3 savaşçı 2 şifacı dizdim tek başıma bireysel bir bölge olsa dizebilir miydim şu zamana kadar bu kadar karakteri kesinlikle hayır en fazla herbirinden birer tane dizerdim o da böyle üstümdeki itemlerin hepsi muhteşem olamazdı.Bakın şimdi devasa onlın oyun diyorsunuz fakat devasa oyunda savaşçı sınıfının dışarda gezerken üstüne giyebildiği tek bir item çeşidi var büyücünün keza öyle (meteorit veya elektirk) şifacının 2 ihtimal asit veya iyileştirme. Sorun yeteneklerden değilde item kombinasyonlarından kaynaklanıyor şimdi akıl var mantık var çemberlitaş çıktıktan 2 ay sonra artık tam full olmasada fule yakın karakterler ortaya çıkıyordu yavaş yavaş o zamanki bir savaşçının full dizdiğini düşünelim adam bu zamana kadar meteorda ofans olup adam mı kovalayacak koskoca 2 yıl boyunca adam sadece bunu mu yapacak oyunda az biraz akıllı mantıklı iş yapar insan herkeste kıyamet set varsa ben ne anladım o kıyamet setten ne anladım o mevlana setten mevlana asadan eskisi gibi olacak herşey bireysel olacak item dizmek istiyor musun oturup paşa paşa madenini çekip paranı kasacaksın ama artk o da zor bölge gelmesi çok zor gelse de ne olacak birçok insan gitti bu oyunun sevdalısı olan az biraz canlanır 1-2 ay sonra o da biter. Kısacası Geçti İKV nin pazarı sür eşşeğini...
Ben hala oyunu bırakanların gelip burada başka oyunları tanıtmasını ya da gelip burada İKV ' yi kötülemesine anlam veremiyorum. Bu nedir ? Oynuyorsan oyna ama gelip burada ne diye kötülüyorsun kardeşim ? Haksız bulmuşsun, kendine uygun olanı seçmişsin ve bırakmışsın, eyvallah. Ama böyle yapmanın bir alemi yok.

Bu oyuna zaten aylardan, yıllardan beri olumsuz yaklaşılıyor. Biraz bunları kaldırın. Kimse size mükemmel bir oyun sunuyoruz demiyor ki zaten. Niye boşuna polemiğe giriyorsunuz ? Onca konuşmaya rağmen bir şey değişiyor mu ? Hayır. Değişecek mi ? Hayır. Yani burada yaptığınız kötülemenin hiçbir getirisi olmayacak.

Artık birazda zevkine varmaya çalışın. Her şeye rağmen zevk alabiliyorsan, sen bu oyunu seviyorsun demektir zaten. Vay efendim bu oyunun bize ne kazanç sağlıyor ? diyenleri de anlayamıyorum. Oyunlar kimseye bir kazanç sağlatmak amacında değildir. Oynarsın, zevk alırsın, beğenmediysen bırakırsın. Bu kadar basit.

Şunu da düşünmek gerek. Tamam geliştirme belirtisi yok şuan bunu herkes biliyor ama bu dışarıdan görüldüğü kadar basit değil. Aylar yıllar gerektiren şeyler. Eğer biraz okuyup araştırırsanız bunu görürsünüz. Ülkemizde maalesef ki oyuna gerektiği kadar destek verilmiyor. Üniversitelerde bile buna yönelik bir eğitim verilmezken buradan çok büyük şeyler beklemeyin. Sizin o bahsettiğiniz oyunlar yüzlerce kişilik ekipler tarafından yapılıyor. Oyunların, İKV ' nin ne şartlar altında olduğunu da bir de bu açıdan düşünün lütfen.
Bu forum özgür bir forum nasıl sayın yöneticiler bizim çağrılarımıza karşılık vermiyorlarsa bende istediğim gibi gelip kötülerim. Derdimiz eğer sidik yarıştırmaksa ben teşkilat sunucusunun açılışının 1.haftasında bu oyuna başladım aynı süre olmasa da aşağı yukarı o zamandan beridir de plus paket almış bir oyuncuyum taki bundan 4-5 ay öncesine kadar. İsim değiştirme kodunun akçesiz satılırkenki halinden tut akçeli satılan haline kadar kaç tane aldığımı bilmiyorum. Kaç akçe yüklediğimi saymadım 2 farklı hesaba yüklediğim kangal ayı tesla gözcüleri umursamadım silah yükseltmeleri umursamadım ama ben bu oyuna maddi ve manevi bir oyuncunun yapabileceği her türlü desteği yaptım hakkımı aramak benim en doğal hakkım bir insanın karşısına geç ve onun yüzüne konuş bağır çağır ve o insan seni umursamayıp ağzını açmasın ne hissedersin işte ben o durumdayım ben hakkımı istiyorum arkadaş yeraltından beri içi dolu bir bölge gelmedi hep avuttular ben yine oynadım yine destekledim ve benim gibi yüzlerce oyuncu vardı İKV bizim hakkımızı yedi biz sırf sevdiğimiz için bırakmadık bu oyunu bak oyun içinde çevrimiçi olmasakta forumda ara ara çevrimiçiyim yine neden belki yenilik gelirde sevdiğimiz oyunu tekrar oynarız diye.Ben başka oyun tanıtımı yapmadım derdim tanıtım olsa şurada onlarca oyun var YÖNETİMİ İKV YÖNETİMİNE fark atacak. bak oyun değil yönetimi şuan İKV oyuncularını sömürür bir vaziyete girdi evet oynayanlar var yok değil ama söyliyim o oynayanların çoğuda bunca emeğe kıyamadığı için bırakamadığı için oynuyor.Burası özgür bir forum ve burada yöneticiler çıkıpta bu seslenişlere bir cevap vermediği sürece şikayetler katlanarak devam edecek. Ben kimseye oynamasın demiyorum nasıl sen kendi fikrini özgürce yazıp beni eleştiribiliyorsan bende ikv YÖNETİMİNİ eleştiriyorum.
HUZURSUZLUGUM
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Huzursuz Geceler

Mesaj gönderen HUZURSUZLUGUM »

Çok özür dileyerek şunu söylemek istiyorum size belki haddim degil belki beni tanımazsınız ters konuşursunuz ama 7yıldır oynadıgını söylüyorsun günde 2saat online olup 1m para kassan yılda 365m 7 yılda küsüratı silersek 2.5t para yapar. Ki günde 1m nu haftanın en fazla 2 günüyle kısıtlandırmakta ynlış olmaz maden item vs. düşme ihtimalini düşünürsek. Benim fikrime ve düşünceme göre bu sistem o kadar güzel ve o kadar ince hesaplanılmış ki 7yıl öncekiyle yeni başlayanın farkı olsun. Tılsım sahibi olamayan herkeste aynı söylenti geziyor "Tılsımlar oyunu batırdı".

“Genel Etkileşim” sayfasına dön