Biraz kafa dağıtmak, eskileri hatırlayıp gülümsemek gerek! Bilgisayarımda şans eseri bulduğum fotoğrafları görünce çok duygulandım. Ve hemen paylaşma isteği duydum. Sizin de eskilerden fotoğraflarınız, anılarınız var ise anlatın paylaşalım, eskileri hatırlayalım, gülümseyip hüzünlenelim...
Beta karakterimi ''Seni loncaya alacağım! Şifreni vermen gerek ama...'' diyen birisine kaptırmıştım. Onun üzüntüsünü atlattıktan sonra Meteor Bölgesi yeni gelmişken dönmüşüm oyunuma.
14.01.2009
Gel zaman git zaman ilerlemişiz. Bütün neferler bir olmuş Cevriye Sultan'ı kesiyoruz. Çetrefilli bir iş
25.01.2009
Yeraltı Bölgesi gelmiş. Herkes koşuşturuyor bir tarafa. Ama aldırış etmeyenlerde var tabi. O zamanlar Bab-ı Ali 'nin kabadayılarıyız. Ateş Çemberi' nin çok zevkli ve işe yarar olduğunu öğreniyorum o zamanlar...
14.02.2010
Hidra Eklentisi yayınlanıyor. Eline silahını alan koşmuş gelmiş. Sonunun gelmeyeceğini biliyoruz ama vuruyoruz.
16.05.2010
İKV piyasaları alt üst. Ejder Asa' nın, Ashab-ı Kehf' in, Ecel Getiren ve Latif' in oyunun vazgeçilmezi olduğu zamanlar. Menekşe, Ganoderma, Akik, Sibiryalı, Kızıl Zümrüt en büyük saltanatı yaşıyor. Menekşe Elmas 40 milyona dayanmadan biraz önce.
09.07.2010
Çemberlitaş gelmiş. İnsanlar koşuşmuş bölgelere, dopdolu yer yok. Ayısız Yol Savaşçısı kesiyoruz.
10.08.2011
Zwartan gelmiş oyuna. Çemberlitaş' ı denetliyor. Elinde de hiç görülmemiş birşey ''Tatar Yayı''. 6 haneli rakamlarla deviriyor kabadayıları.
Öncelikle teşekkürler. Gerçekten çok güzel fotoğraflar. Böyle fotoğrafları görmekte zorlanıyoruz artık, daha varsa elinde buraya koymanı isterim açıkçası. Eski zamanlarımız gerçekten muhteşemdi.
Antreponun, labirentin, kırmızı örümceklerin, mısır önünün, şimdiki gibi ıssız olmasını değil, tıklım tıklım olduğu dönemleri özledik.
Maalesef fotoğraflarım formata kurban gitti. Ama bu güzel konuyu boş geçmek istemiyorum. Respected ' den alıntı yaptığım bir klan savaşı videosu atayım. Umarım beğenirsiniz.