yönetimin YAPTIGI İŞ BU KADAR OLUR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

yönetimin YAPTIGI İŞ BU KADAR OLUR

Mesaj gönderen RecepBaS »

forum yöneticisi kim ?
adam ana avrat oyunda sövdü foto attık işinizi yapın dedik,
siz bizim foruma girisimizi engelliyonuz ? foruma girisi engelleyene kadar oyunda küfür edenleri engelleyin,sacma sapan yöneticilik yapmayın.
ben o fotografı yine atıcam yine engelleyin bidaha atıcam.
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: yönetimin YAPTIGI İŞ BU KADAR OLUR

Mesaj gönderen RecepBaS »

Cevap versenize forum yöneticileri =)
Yaptıgınız sacma işi anlatsanıza ,
adam oyunda herkese sövüyor diye fotoğraf attım foruma girişimi nasıl engellediginizi anlatın bi dinleyelim.
Ört pas etmeyin hiçbirşeyi!
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Küfür eden, şikayet kanalları ile şikayet edilmelidir. Forum, şikayet bölümümüz olmadığı için benzer görüntülerin paylaşılmasına izin verilmemektedir. Forum üyeliğinizi geçici olarak ben yasaklamıştım, benzeri ihlallerde bulunmamanızı rica ederim.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
HorrorStory
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen HorrorStory »

Merhaba,

Forumlar içerisinde küfürlü fotoğraf paylaşımı kesinlikle yasaktır, bundan dolayı bu paylaşımları yapan forum kullanıcıları uzaklaştırma cezası alabilir.

Oyun içerisinde bir küfürle karşılaşmanız durumunda Şikayet Et seçeneğini kullanmanız gerekmektedir, forum üzerinden maalesef bu tarz oyun içi işlemlere ceza yaptırımları uygulamıyoruz. Tekrar bu tarz konu açmamanız dileğiyle sizlere gerekli bildirimde bulunulmuş ve konunun suistimal edilmemesi kitlenmiştir.

Bilginize.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön