Öneri..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Excelleny
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Öneri..

Mesaj gönderen Excelleny »

Arkadaşlar bu öneri bazı arkadaşlara saçma gelebilir fakat bence oyun için yapılması gereken bir adım bu.
Daha konuya başlamadan her türlü eleştireye açık olduğumu belirtmek istiyorum.
Oyundaki oyuncu azlığı sebebiyle çevresi olmayan veya yeni bir sunucuda oyuna başlayan birisinin tek başına çarını 49 level yapıp sığınağa hazırlaması bile neredeyse imkansız.
Bir büyücü asa basmak için eğer kimseyi tanımıyorsa kadim kesmek zorunda fakat en kalabalık sunucuda bile kadime destek istesek yine de sonuç koca bir hiçten ibaret oluyor.
Hadi asa falan bastı diyelim.. Hangi sunucuda sığınağa rahatça girilebiliyor?

Buna çözüm olamasada en azından bu durumu kolaylaştırabileceğini düşündüğüm önerim şudur:
İtemini dizmiş olanların Büyük Hol'de olduğundan sığınak ve migrata girilmeyen "Sancak" sunucusu gibi sunucuların kalabalık olan "Eminönü, Kuklacı" gibi sunucularla birleştirilerek en azından oyuna başlayanların oyuncuları görüp oyunu ilk günden bırakmamalarını sağlayabilirler.
Yeni karakter açmış ve çevresi olmayan kişilerin bir görev için 3-4 gün uğraşması veya günde en fazla 2 kere Sığınak veya Migrata girebilmesi gibi sorunlar ortadan kalkar.
Ayrıca "Sancak" sunucusunda lodoslar baskınken "Kuklacı" sunucusunda da arzlar baskın durumda. Bu sunucuların birleşiminde de eskisi gibi klan savaşları tekrardan hayat bulabilir.
Oyunu sıkılıp bırakanlar böyle bir gelişme sonucunda yeniden eğlenceli olacağını düşünerek tekrar oyuna başlayabilir.

Diyeceklerim bu kadar arkadaşlar.. Örnek verirken durumunu bildiğim iki sunucu üzerinden bilgi verdim. Diğerleri hakkında pek bilgiye sahip değilim.
Eleştirilerinizi bekliyorum. İyi veya kötü olduğunu sebepleriyle belirtirseniz sevinirim.
Eğer oyuncular tarafından mantıklı bir öneri olarak görülürse desteğe başvurmayı düşünüyorum.

Okuyan ve yorum yapacak olacak arkadaşlara teşekkürler..
Excelleny
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Re: Öneri..

Mesaj gönderen ForumPOLO »

Şuan gerekli olan en son şey sunucuların birleştirilmesidir.

Eğer sunucu makinaları düzeltilirse şuan boş olan o sunucular dolacaktır, siz merak etmeyin.

Hatırlarsanız çok eskiden sunuculara girebilecek oyuncu sayısı arttırılmıştı.

200 kişi online olduğunda Kalabalık yazarken şimdi 300 kişi girdiğinde Kalabalık yazıyor.

Sunucuya girebilen kişi sayısı arttı ama sunucu makinaları tahminimce değiştirilmedi.

En boş sunucu olan Sancak için konuşmak gerekirse;

Sabah en tenha saatte bile inanılmaz lag sorunu yaşıyoruz.

Kısacası sunucu isimleri yanında (Çok Kalabalık) yazması için bir sebep göremiyorum.

Resim
Kullanıcı avatarı
Excelleny
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Excelleny »

ForumPOLO yazdı:Şuan gerekli olan en son şey sunucuların birleştirilmesidir.

Eğer sunucu makinaları düzeltilirse şuan boş olan o sunucular dolacaktır, siz merak etmeyin.

200 kişi online olduğunda Kalabalık yazarken şimdi 300 kişi girdiğinde Kalabalık yazıyor.

Sunucuya girebilen kişi sayısı arttı ama sunucu makinaları tahminimce değiştirilmedi.

Kısacası sunucu isimleri yanında (Çok Kalabalık) yazması için bir sebep göremiyorum.

İyi güzel diyorsun bir sebep göremiyorum diye ama sancakta 1 levelen çar açıp arkadaslarından destek almadan bir çar dizmeyi denesene??

Lag konusuna gelince de .. Onca grafikleri o kadar ağır olan binlerce kişinin oynadığı oyunlarda lag olmamasını sağlayan sunucu bilgisayarlarından sadece 1 tanesi "İstanbul Kıyamet Vakti" sunucularının tamamına yeter..
Excelleny
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ForumPOLO »

Excelleny yazdı:
ForumPOLO yazdı:Şuan gerekli olan en son şey sunucuların birleştirilmesidir.

İyi güzel diyorsun bir sebep göremiyorum diye ama sancakta 1 levelen çar açıp arkadaslarından destek almadan bir çar dizmeyi denesene??

Lag konusuna gelince de .. Onca grafikleri o kadar ağır olan binlerce kişinin oynadığı oyunlarda lag olmamasını sağlayan sunucu bilgisayarlarından sadece 1 tanesi "İstanbul Kıyamet Vakti" sunucularının tamamına yeter..
Bunun için sunucuların birleştirilmesi mi daha mantıklı yoksa nadide eşyaların alışverişe açılması mı ?
Resim
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen superpower »

Kardeş, ''Ateşle Barut Yanyana Durmaz '' Eger Sunucular Birleşirse Lag'dan geçtım Sunucuya Benım Gibi Fakir plussuz Arkadaşların magaleseft gıremez ...
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön