Öncelikle bu oyun eskiden oldugu gibi zevkli degil artık milletin gözünü para ve kp hırsı bürümüs ben bu oyunu betadan buyana oynadım sonra yenı lwl ler geldi ve oyun o andan itibaren cökmeye baslamısdı bi online oyun yapacaksanız en son lwll e kadar yapın herkes te ona göre item düzsün yeni lwl lerin gelmesiyle ilk carsı itemler sonrada alman itemler degerini kaybetti yanı okadar cabalayıp aldıgımız günlerce maden basında uykusuz kaldıgımız günnler onca emek ucup gitii artık oyun insanı bezdirmeye basladı ve ben oyunu bırakmıstım sonra bukadar seye ragmen oyuna geri döndüm ve Assasin adlı karakteri yaptım 2 -3 ayda bu charı düzmeye calıstım kendimce iyi bir char yaptım . ve yöneticilerin o bencil yetenek sistemi geldi kritikLEr DÜsTÜ ben bu oyunu zaten bu yüzden Oynuyordum KriTİk geliP insanın o rakamı görmesi insana hırs veriyordu ama oda kaldırıldı artık neden kaldırıldı bi acıklama gereksiminde bile bulunmadan büyücülerin yeteneklerİ zİrveye cıkarttılar oyunu maffettiler her gün yeni hırsızlar türemeye basladı ve plusu olan plussuza iftira atmaya basladı bu tanık oldum ve artık bu oyunda eski SamimiYEtin olmadıgını görüyorum günden güne daha dünki cocukların sacma ssapan hakaretleriyle doldu
bENDEn aRTIk bUKADAr bEylEr ÜStüm de haKKI olan WArSa HELAL etsin
Kendine iyi bak gerçek hayatta başarılar.
Hiç unutmam her oyuna girdiğinde klana Yeşil grubu var mı diye yazardın hep ben de varsa ben de gelirim derdim.