Öneri : 39 Seviye Sunucu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Öneri : 39 Seviye Sunucu

Mesaj gönderen 4thEspada »

Merhaba arkadaşlar öncelikle bu oyunu 39 seviye zamanından beri oynuyordum Kuklacıda Grup bölgeleri-Çemberlitaş derken oyunun tamamen çıkara paraya bürünmesi nedeniyle bırakmıştım .. şimdi tekrar bir bakayım dedim şöyle birşey düşündüm;
Biliyorsunuz 39daki klan savaşları PvP leri .. o zamanki zevki arkadaşlığı insanların ikiyüzlü olmayışı en önemlisi BİREYSEL'liği 49 çıktığından beri bir dengesizlik üstüne dengesizlik .. laglar .. oyuncuların öfkesi ... eski yönetici/Gm'lerin çoğunun oyunu bırakması bayması .. hepsi 49 zamanında oldu ...
Şimdi bu oyunun çok zamanı kalmadığını düşünüyorum eski 39 ruhunun olması için bir 39 sunucu açılsa (zor birşey de değildir herhalde) ozamanki elementler , alman oklar olsa yardımlaşma olsa kötümü olurdu ? herşey 39daki gibi olsa .. sadece plus olsa akçe imiş karakter adı değiştirme naylon kp kasma imiş zart zurtmuş bunlar olmasa kötümü olurdu ? PARA için oynanmasa sadece OYUN için ZEVK için oynansa kötümü olurdu sorarım ? ben inanıyorumki eski 39un aynısı olsa oyuna aşırı bir derecede oyuncu dönecek inanıyorum en azından bir test sunucusu açılsın 39 seviye zamanında 1-2 hafta takılalım bakalım nasıl oluyor diye gidişat nasıl diye *
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Öneri : 39 Seviye Sunucu

Mesaj gönderen ForumPOLO »

O dönemi güzel kılan şey oyunun 39 seviye olması değildi.

Lagın olmamasıydı...

Küfürün olmamasıydı...

Hırsızların olmamasıydı...

Xenotim, Jadeit, Kondrit'in olmamasıydı...

Aksine;

Sıcak bir aile ortamının olmasıydı...

İnsanların birbirine güvenmesiydi...

Arkadaşlıkların gerçek hayata taşınmasıydı...

Oyuna hayatını vermiş yönetici ve geliştiricilerin olmasıydı...

İnsanoğlu sürekli geçmişe özlem duymak zorunda kalacak.

Zamanında kötülediğimiz Derindeki Sır Paketi'ni arar olduk.

'' Gelen gideni aratır '' demişler, boşuna dememişler.

Resim
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Bu konular yüzlerce kez açıldı yönetim umursamıyor ne bu öneriyi nede sunulan binlerce öneriyi onun için boşa nefes tüketmeyelim sessiz sessiz yıllarımızı verdiğimiz ikv nin eriyişini izleyelim
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Detay »

Öncelikle böyle bir şey kesinlikle açılmayacak buna emin olun. Bana göre açılması da saçma olurdu. Herkes 1-2 gün hevesini alıp çıkardı.

Çünkü, 39 seviye zamanının üzerinden yıllar geçti ve çok şeyler geldi. Artık oyuncular bunların hepsini biliyor. Ve bunları biliyorken, tekrar 39 seviyeye dönmek insanın hevesini kırar. Bir amacınız kalmaz. Şöyle örnek vereyim, üstü dizili bir karakteriniz var ama gidip labirentte takılmıyorsunuz çünkü anlamı yok. Geçmiş gitmiş dönemler. Olan biteni bildiğiniz için merakınız yok ve oynamakta istemezsiniz.

O dönemin en güzel şeylerinden biri buydu, ne olacağını bilmiyorduk. Bu sebepleri göz önünde bulundurarak bir kez daha düşünmelisiniz bence. Yine de fikrinize saygı duyuyorum. Keşke o dönemlere hiçbir şey hatırlamadan geri dönebilsek.

Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Detay yazdı:Öncelikle böyle bir şey kesinlikle açılmayacak buna emin olun. Bana göre açılması da saçma olurdu. Herkes 1-2 gün hevesini alıp çıkardı.

Çünkü, 39 seviye zamanının üzerinden yıllar geçti ve çok şeyler geldi. Artık oyuncular bunların hepsini biliyor. Ve bunları biliyorken, tekrar 39 seviyeye dönmek insanın hevesini kırar. Bir amacınız kalmaz. Şöyle örnek vereyim, üstü dizili bir karakteriniz var ama gidip labirentte takılmıyorsunuz çünkü anlamı yok. Geçmiş gitmiş dönemler. Olan biteni bildiğiniz için merakınız yok ve oynamakta istemezsiniz.

O dönemin en güzel şeylerinden biri buydu, ne olacağını bilmiyorduk. Bu sebepleri göz önünde bulundurarak bir kez daha düşünmelisiniz bence. Yine de fikrinize saygı duyuyorum. Keşke o dönemlere hiçbir şey hatırlamadan geri dönebilsek.

Saçma olmayan ne varki? saçma diye diye zaten oyun bu halde gram tat yok uzun zamandır oynayan insanlar bırakmış zaten oyunu çünkü eski yok .. yöneticisi bırakmış devi argesi gmsi bırakmış
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Arkadaşlar öncelikle kimsenin hevesini kırmak istemem fakat oyuna şuanda gelecek herhangi bir eklenti paketi yok.Sobee aslında kapandı fakat bunu söyleyerek oyuncularını kaybetmek istemiyorlar,başta Mevlüt Dinç olmak üzere çoğu geliştirici Sobee'den ayrıldı ve oyun TTNET'e bağlandı.Görevinden ayrılan bazı GM'ler ile görüştüm ilerde yeni eklenti geldiğinde dönüp dönmeyeceklerini sorduğumda,eklenti gelmeyeceğini,zaten bu yüzden görevden ayrıldıklarını belirttiler. Sobee'nin kapandığı fakat oyunun iyi para kazandırdığından kapanmadığını belirttiler.Şuanki sistemde oyun üzerinden kazanabilecekleri kadar para kazanıp oyunun sonu geldiğinde kapatmak olacaktır.Bir gün forumda "Kapatıyoruz" diye başlık görürseniz şaşırmayın.
Resim
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

berkan587 yazdı:Arkadaşlar öncelikle kimsenin hevesini kırmak istemem fakat oyuna şuanda gelecek herhangi bir eklenti paketi yok.Sobee aslında kapandı fakat bunu söyleyerek oyuncularını kaybetmek istemiyorlar,başta Mevlüt Dinç olmak üzere çoğu geliştirici Sobee'den ayrıldı ve oyun TTNET'e bağlandı.Görevinden ayrılan bazı GM'ler ile görüştüm ilerde yeni eklenti geldiğinde dönüp dönmeyeceklerini sorduğumda,eklenti gelmeyeceğini,zaten bu yüzden görevden ayrıldıklarını belirttiler. Sobee'nin kapandığı fakat oyunun iyi para kazandırdığından kapanmadığını belirttiler.Şuanki sistemde oyun üzerinden kazanabilecekleri kadar para kazanıp oyunun sonu geldiğinde kapatmak olacaktır.Bir gün forumda "Kapatıyoruz" diye başlık görürseniz şaşırmayın.
Ne güzel söyledin öyle gerçek bu işde
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

4thEspada yazdı:
berkan587 yazdı:Arkadaşlar öncelikle kimsenin hevesini kırmak istemem fakat oyuna şuanda gelecek herhangi bir eklenti paketi yok.Sobee aslında kapandı fakat bunu söyleyerek oyuncularını kaybetmek istemiyorlar,başta Mevlüt Dinç olmak üzere çoğu geliştirici Sobee'den ayrıldı ve oyun TTNET'e bağlandı.Görevinden ayrılan bazı GM'ler ile görüştüm ilerde yeni eklenti geldiğinde dönüp dönmeyeceklerini sorduğumda,eklenti gelmeyeceğini,zaten bu yüzden görevden ayrıldıklarını belirttiler. Sobee'nin kapandığı fakat oyunun iyi para kazandırdığından kapanmadığını belirttiler.Şuanki sistemde oyun üzerinden kazanabilecekleri kadar para kazanıp oyunun sonu geldiğinde kapatmak olacaktır.Bir gün forumda "Kapatıyoruz" diye başlık görürseniz şaşırmayın.
Ne güzel söyledin öyle gerçek bu işde
Herkes gibi benimde bu oyunda çok fazla zamanım ve emeğim geçti ve gerçekten değer verdim herkes gibi ..Oyunu oynamaya devam ediyorum aralıklı olarak yalnız eğer ki bu oyun bir köşeye atılıp ; güncelleme gelmez ve bir gün dediğiniz gibi Kapatıyoruz başlığı gelirse sonsuza kadar Türk yapımı oyunlara adım atmayacağım umarım bu görüşleri de gözden geçirirler.Giderim Gavur olarak adlandırdığımız insanların yaptığı oyunları oynarım en azından çok iyi ilgileniyorlar ve sık sık güncelleme geliyor.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ReaL »

Oyun öyle basitçe kapatılmaz. Ve lvl de gelmez sadece ufak yenilikler gelebilir oyuna o da küçük bir ihtimal sadece. Zaten farkındaysanız oyunda devamlı turnuva yarışma türü etkinlikler yapılıyor bu da yeni bir eklentinin olmayacağını gösteriyor. Sadece olanla keyif çıkarmaya bakın iyi forumlar :)
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

39'a dönmek bişi kazandırmaz her zaman dediğim gibi 2014 ün standartlarının çok altında oynanış-grafiğe sahip bunlar gelişmedikce iş zor ama dikkate alınmıyo bu tür şeyler sanırım pek umutları yok yöneticilerin ?? geleceği olsa bişiler y aparlardı
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv

“Genel Etkileşim” sayfasına dön