oyunu küçük ekranda nasıl oynarım
Re: oyunu küçük ekranda nasıl oynarım
Oyunun kurulu olduğu dizini aç.
-Base dosyasının içinden pref_launch dosyasını bul.
-Not defterinde aç.
-fullscreen 1 i fullscreen 0 yap.
-kaydet.
-pref_launch 'u salt okunur yap. burda yazanların aynısını yapdım ama yinede ekran küçülmüyor sildim yeniden yükledim gene aynı
-Base dosyasının içinden pref_launch dosyasını bul.
-Not defterinde aç.
-fullscreen 1 i fullscreen 0 yap.
-kaydet.
-pref_launch 'u salt okunur yap. burda yazanların aynısını yapdım ama yinede ekran küçülmüyor sildim yeniden yükledim gene aynı
Re: oyunu küçük ekranda nasıl oynarım
olmuyor kardeş ya aynen yazdığın gibi yapdım hata senin vermiş olduğun veriler bire bir aynı yapdım ve sonra salt okunuru da işaretledim ama gene aynı büyük ekranSR7GEN yazdı:Oyunu pencere modu ile oynamanın yolu...
Adım 1 - oyun klasörlerine ulaşın Sobbe_Mynet/İstanbul kıyamet vakti/Base
Adım 2 - Base içerisindeki pref.launch.prefs adlı klasörü bulun.
Adım 3 - Klasörü açın (not defteri ile) . karşınıza çıkan değerler şunlardır :
HDREnabled 1
Fullscreen 1
TextureFiltering 3
TextureFilteringMin 3
TextureFilteringMag 3
TextureMipmap 2
TextureAnisotropy 32
TextureAnisotropy_PREF 4
ScreenResolution_PREF 0
ScreenWidth 1024
ScreenHeight 768
LightmapDetail 2
TextureDetail 2
ISP 1
Adım 4 - Burdaki 3 değerle değişiklik yapacağız Değerleri şu hale getirin (kırmızı ile belirtilenler değiştirmeniz grekenler)
HDREnabled 1
Fullscreen 0
TextureFiltering 3
TextureFilteringMin 3
TextureFilteringMag 3
TextureMipmap 2
TextureAnisotropy 32
TextureAnisotropy_PREF 4
ScreenResolution_PREF 0
ScreenWidth 1050
ScreenHeight 850
LightmapDetail 2
TextureDetail 2
ISP 1
NOT: ScreenWidth ve ScreenHeight (Pencerenin boyutu) değerlerini kendiniz değiştirebilirsiniz keyfinize göre .
Adım 5 - Değişiklikleri kaydedin . Daha sonra pref.launch.prefs klasörünün özellikler bölümüne gelin Salt okunur kısmını tik leyin tamam 'a basın.Dikkat ! Bu adımı atlarsanız oyunu açtığınızda eski haline getirir işlem başarısız olur.
işlemler tamamdır. oyunu olağan şekilde açın tam ekran modundan çıkmış , ayarladığınız boyutlarda oynayacaksınız.
Diyelimki bu hali sarmadı tekrar tam ekran moduna geçmek istiyorsunuz... Yapacağınız işlem pref.launch.prefs dosyasını salt okunurdan çıkarmak. salt okunurdan çıkardığınızda oyun tekrar eski haline gelir ve tam ekran oynarsınız..
İyi eğlenceler..