GWYNBLEIDD yazdı:
@xFahrenheitx, o konu ile ilgili Erdoğan'a mesaj attım.Eğer olumlu bir cevap alamazsam sana ulaşırım.Bu işin teknik kısmı ile ilgili bilgi sahibiysen konuşuruz.
Herkese iyi forumlar!
Halledilemeyecek kadar zor değil.Sen gelecek cevaba göre bana özel mesaj ile ya da buradan ulaşırsın.
Ayrıca zaman bulursam kısa bir hikaye ile dergiye katkıda bulunabilirim.
Merhaba, dergi ile ilgili çalışmalara yavaş yavaş başladık.Hala bazı görevleri üstlenebilecek gönüllülere ihtiyacımız var.Görevler ile ilgili bilgiler aşağıdadır;
Klan Sözcüsü:Her sunucudan 1 arz ve 1 lodos oyuncu klanları hakkında kısa bir yazı yazacaktır.
Görsel Tasarımcı:Photoshop ve inDesign bilgisine sahip olmalıdır.
Piyasa Gözlemcisi:Kendisine verilen tablodaki materyallerin tahmini değerlerini araştıracaktır.
Makale, hikaye, resim, çizim ve benzeri çalışmaları ojqm.ms@gmail.com mail adresine gönderebilirsiniz.
Gönderilen çalışmalar editörün onayından geçtikten sonra dergiye eklenecektir.
Dergi ile ilgili çalışmalara yavaş yavaş başladık.Eğer bu işin ucundan sizde tutmak istiyorsanız bulunduğunuz klanı temsilen kısa bir yazı yazabilirsiniz
Gerekli bilgiler aşağıda mevcuttur.
Klan Sözcüsü:Her sunucudan 1 arz ve 1 lodos klanı oyuncusu, bulunduğu klanın durumu ile ilgili kısa bir yazı yazacaktır.(Örnek yazı ve ekibe katılmak için özel mesaj atınız)
Makale, hikaye, resim, çizim ve benzeri çalışmaları ojqm.ms@gmail.com mail adresine gönderebilirsiniz. Uygun görülen çalışmalar, editörün ve yazı işleri sorumlusunun düzenlemesinden sonra dergide yayınlanacaktır.
Tüm İKV camiasının dikkatine!
Çok güzel olacağa benziyor helal olsun bu fikre ve bu fikir altında toplanan kişilere sabırla bekliyorum ilk sayıyı.