Ws denilince sen diyosan ben büyüyüm diyorsan Kuklacı Sunucusundanım ben Nickim cewo Ablem Lodos ws atıcaksan veya tanıdıgın varsa gelsın Kuklacıda bula bılırber benı
Ws denilince sen diyosan ben büyüyüm diyorsan Kuklacı Sunucusundanım ben Nickim cewo Ablem Lodos ws atıcaksan veya tanıdıgın varsa gelsın Kuklacıda bula bılırber benı
Kuklacıda eziyorlar bu salağı vs de yenilip parayıda vermiyor cewo dıslandı yeterince kuklacıda
Teşkilatta Ws Denilince Sadece Akla Gelecebilecek Tek Bir Büyücü Vardır. IIBoLdmanTsII'dır. Şuan Askerde Oldugundan Dolayı Herkes Kendini Uzman Sanıyor. 2 Hafta Sonra Ws Atabilecek Büyü Bulamayacağız Ortalıkta İnşallah Görünürsünüz.
IIBoLdmanTsII Yakında Oyunda Görecekseniz.
İyi Forumlar.
Kimi sadece savaşmak için klana girer.
Kimi menfaat için klana girer.
Kimide KLANI İÇİN ÖLMEYE GİDER.
choqpith00 yazdı:Teşkilatta Ws Denilince Sadece Akla Gelecebilecek Tek Bir Büyücü Vardır. IIBoLdmanTsII'dır. Şuan Askerde Oldugundan Dolayı Herkes Kendini Uzman Sanıyor. 2 Hafta Sonra Ws Atabilecek Büyü Bulamayacağız Ortalıkta İnşallah Görünürsünüz.
IIBoLdmanTsII Yakında Oyunda Görecekseniz.
İyi Forumlar.
en iyi büyücü. ona söyle fancy ile makinenin selamı varmış.
Sen kendini komik sanıyorsun galiba bebe. Onun bunları görmediği için ve sende vsde senden iyi oldugunu bildiğin için yediremeyen veletlerdensin. Çok yakın arkadaşımdır çakallıkla alakası yok.
Kimi sadece savaşmak için klana girer.
Kimi menfaat için klana girer.
Kimide KLANI İÇİN ÖLMEYE GİDER.