Yeni Sunucu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cetalper
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Yeni Sunucu

Mesaj gönderen cetalper »

Merhaba ben uzun süre önce eşyalarım çalındığı için oyunu bırakmıştım. İkvyi bıraktıktan sonra bir çok online oyunu oynadım ama hiç biri ikv kadar sarmadı. İkvye geri dönmek istiyorum ama oyundaki herkesin gelebileceği en üst noktaya gelmesi, oyundaki gruplaşmalar yeni bir oyuncunun gelişebilmesi için çok zorlayacak durumda. Oyunda ki bir çok insanın 0 dan başlamayı, dostundan düşmanından arınmak istediğini biliyorum.

Uzun lafın kısası ikvde yeni sunucu açılması mümkün mü? Eğer mümkün değilse sebebi nedir?

Oyunu halen oynayanların ne düşündüğü benim için önemli. Yorumlarınızı bekliyorum.
YENİ SUNUCU
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Yeni Sunucu

Mesaj gönderen mobilsorun »

Açılması mümkün değil çünkü mevcut sunucular gerekli ilgiyi görmemesine rağmen oyunda oluşan lag'ın haddi hesabı yok.Buna yeni bir sunucunun ilave edileceğini düşünmek mantıksız olur.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
bidakka
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bidakka »

Eomer yazdı: Soruna cevap verirdim cetalper , lakin IQ'n çift haneli olsaydı.

Resim

ve niceleri...

Kullanıcı avatarı
cetalper
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cetalper »

bidakka yazdı:
Eomer yazdı: Soruna cevap verirdim cetalper , lakin IQ'n çift haneli olsaydı.
Eleştiriye açığım ama bunun gibiler yorum yapmasın.
YENİ SUNUCU
Kullanıcı avatarı
antinKUNTIN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen antinKUNTIN »

Eleştirilecek bişey yok gayet güzel olurdu yeni bir sunucu. Ama açılacak olan yeni sunucuya karakter aktarımı olmaması gerekiyorki diğer sunucuda kasılan full çarlarımızı o sunucuya aktarıp rekabet ortamını baltalamayalım.

Bide bunun yanına 8 sunucu sayısını birleştirme yaparak biraz düşürseler tadından yenmezdi. Örneğin Meran Tılsım ve Sancak sunucularını birleştirseler, en az Eminönü yada B.Köşk kadar zevkli bir sunucu ortaya çıkabilirdi.

Daha sonra da yeni açılacak sunucuda da rekabet isteyen haksızlıktan çabuk para kazanmadan vs. yakınan oyuncular toplanabilirlerdi. Düşünsenize dışarıdan hesaplarınıza sokabileceğiniz tek şey akçe ile ürün olabilir. Milyarların yada havada uçuşan değerli tılsımların olmadığı bir sunucu. Güzel olurdu. :)
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Kullanıcı avatarı
Christian
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Christian »

antinKUNTIN yazdı:Eleştirilecek bişey yok gayet güzel olurdu yeni bir sunucu. Ama açılacak olan yeni sunucuya karakter aktarımı olmaması gerekiyorki diğer sunucuda kasılan full çarlarımızı o sunucuya aktarıp rekabet ortamını baltalamayalım.

Bide bunun yanına 8 sunucu sayısını birleştirme yaparak biraz düşürseler tadından yenmezdi. Örneğin Meran Tılsım ve Sancak sunucularını birleştirseler, en az Eminönü yada B.Köşk kadar zevkli bir sunucu ortaya çıkabilirdi.

Daha sonra da yeni açılacak sunucuda da rekabet isteyen haksızlıktan çabuk para kazanmadan vs. yakınan oyuncular toplanabilirlerdi. Düşünsenize dışarıdan hesaplarınıza sokabileceğiniz tek şey akçe ile ürün olabilir. Milyarların yada havada uçuşan değerli tılsımların olmadığı bir sunucu. Güzel olurdu. :)
antinKUNTIN arkadaşıma hararetle katılıyorum !
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Şu Sunucular Birleştirilsin Kafasını Bırakın Artık Bu Halde Ne Biçim LAG Oluyor O Zaman Yürüyemezsin Bile ! Yeni Sunucuda Açılması İmkansız Bir Şey ...
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ForumPOLO »

Mevcut sunucuların yanında (Tenha) yazarken dahi bu denli lag olması sizin için birşeyler ifade etmiyor mu ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

ForumPOLO yazdı:Mevcut sunucuların yanında (Tenha) yazarken dahi bu denli lag olması sizin için birşeyler ifade etmiyor mu ?
+1
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım