Güncelleme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kingodisko
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Güncelleme

Mesaj gönderen kingodisko »

hedefturan ismimi yazıcaktım vazgeçtim bunları yazacağını bildiğim için ben lastlove kardeşim çarlarınıza sokuyosunuz benim gibi bir hırsızı küfürbazı tılsımımı da alıyosunuz forum hesabına geçince karalama mı oldum saygınlığına yakışmadı bu son dediğin laf tekrar tekrar hardcore yapayım senin saygınlığını verdin forum hesabını bana gel beni destekle dedin girdim bir yerden verdim bir yerden alayım dedim bu sefer karalıyorum seni
Kullanıcı avatarı
Xxxreallovexxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We are the best

Mesaj gönderen Xxxreallovexxx »

Seninle ilgili aklımda bi takım soru işareti vardı ama tam manasıyla seni çözdüm voyage sen birini karalamak için her şey yapabilcek kadar küçük IQ lu birisin o yüzden sana sadece gülüyorum eminim bu canını yakar :)
Özümüz Var Özden Öte Sözümüz Var Sözden Öte Ötelerin ÖTesinde Gözümüz var Gözden Öte !!!
Resim
Resim
Resim
xHeDeFTuRaNx
xHeDeFTuRaNxIII
SKİLLFUL
xKRALİÇEx
xKRALİÇExII
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

Xxxreallovexxx yazdı:Seninle ilgili aklımda bi takım soru işareti vardı ama tam manasıyla seni çözdüm voyage sen birini karalamak için her şey yapabilcek kadar küçük IQ lu birisin o yüzden sana sadece gülüyorum eminim bu canını yakar :)
Karalama diyorsun hala esas sen ne durumda olduğunun farkında değilsin sana bakıp hunharca gülüyorum :)

Kendi kendini ifşa ettin hala yazıcak yazı arıyorsun...

Önce ortak çıkarımız vardı sonra hırsızmış güvendik ne yapalım sonra karalama politikası seni tampon kılı :D
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

VoYaGE yazdı:
Xxxreallovexxx yazdı:Seninle ilgili aklımda bi takım soru işareti vardı ama tam manasıyla seni çözdüm voyage sen birini karalamak için her şey yapabilcek kadar küçük IQ lu birisin o yüzden sana sadece gülüyorum eminim bu canını yakar :)
Karalama diyorsun hala esas sen ne durumda olduğunun farkında değilsin sana bakıp hunharca gülüyorum :)

Kendi kendini ifşa ettin hala yazıcak yazı arıyorsun...

Önce ortak çıkarımız vardı sonra hırsızmış güvendik ne yapalım sonra karalama politikası seni tampon kılı :D

Ayrıca kapanışıda şöyle yapalım bugün başkasına çıkar için kanka dediniz yarın başkasına kanka diyeceksiniz yani işin özü oyun diyip karakterini satmak nasıl bir duygu hiç anlamıyorum anlıyamıcamda o yola düşen birisininde kurtulması zordur.Oyundan sıkışınca küfürden ibaret olduğunuz için foruma cevap anca bu kadar yapabiliyorsunuz çünkü elinizde savunacak bir tarafınız yok birbirinizi bulmuşsunuz birbirinizin çıkarları çarpışınca yaptığınız muhabbetide bilen biliyor dün kanka dediğiniz çocuğa hırsızlığı gün yüzüne çıkınca güvendik ne yapak diyecek kadarda yüzsüzsünüz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön