Kıyamet Aylık Mecmua Hk.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Kıyamet Aylık Mecmua Hk.
Teşekkür ederim 
Projede yer almak isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler.
Projede yer almak isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler.
-
- Acemi Savaşçı
güzel fikir mustafam merakla bekliyoruz dd
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Belki hatırlayan vardır bir zamanlar bende böyle bir sey düşündüm hatta baya ilerlettim,dergi yapmak gerçekten bir ekip işi imiş bunu anladım.Tek başıma ki o zamanlar zamanım da kafi gelmiyordu.Eğer ortak bir şekilde düşünceler vb. şeyleri yapabileceksek sana yardım edebilirim.

LEPRECHAUN
Güzel bir şey olacağı şüphesiz. Eğer gerekirse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Dergide görev alacak herkese başarılar. 
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

Merhaba,
LEPRECHAUN seninde dediğin gibi dergi hazırlamak ekip işi
Destek olmak isteyen bazı arkadaşlar benimle iletişime geçti.Kadroyu tamamladıktan sonra çalışmalarımıza başlayacağız.
Sizde bu oluşum içerisinde yer almak istiyorsanız özel mesaj atabilirsiniz
- Sunucu/Klan sözcüsü
- Röportajcı
- Makale yazarı
Umarım şuanda temelini atmaya çalıştığımız fan dergisi, yayınlandıktan sonra beklenilen rağbeti görür
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Siz başlayın eğer takılırsanız bana mesaj atarsınız.GWYNBLEIDD yazdı:
Merhaba,
LEPRECHAUN seninde dediğin gibi dergi hazırlamak ekip işi
Destek olmak isteyen bazı arkadaşlar benimle iletişime geçti.Kadroyu tamamladıktan sonra çalışmalarımıza başlayacağız.
Sizde bu oluşum içerisinde yer almak istiyorsanız özel mesaj atabilirsiniz
dahil olmak üzere her türlü görsel ve yazınsal içerik ile dergiye isminizi yazdırabilirsiniz.
- Sunucu/Klan sözcüsü
- Röportajcı
- Makale yazarı
Umarım şuanda temelini atmaya çalıştığımız fan dergisi, yayınlandıktan sonra beklenilen rağbeti görür[/color]
Bol şans.

LEPRECHAUN
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Yaklaşık 1 sene olacak Kıyamet Mecmua'nın ilk sayısını çıkartalı ama göründüğü gibi kolay bir iş değil ve bana inan -şevkini kırmak asla amacım değil- verdiğin emeğe değmiyor.Toplasan 30 kişi göz gezdiriyor yarısını okuyan da 10-15 civarında. Görevini bıraktı çoktan fakat o da bu durumu iyi bilir Koray (GM Hellriders) bu işi başlatmıştı vaktinde.Ben çizgi roman hazırlamıştım ilk bölümünü üçüncü sayısında yayınladık derginin, o kadar uğraştım ikinci sayıyı da hazırladım (bir bölümünü iki haftada bitiriyordum) sonra 4. sayı çıkmamıştı derginin 
2006-2013
Eskiden forum çok pasifti kendim için söylüyorum konu açıp yorum yaptığım bile olmazdı sadece güncelleme geldiyse onun iletilerini okurdum ancak günümüzde foruma olan ilgi daha fazla ve daha başarılı olur diye düşünüyorumizdirapgrafik yazdı:Yaklaşık 1 sene olacak Kıyamet Mecmua'nın ilk sayısını çıkartalı ama göründüğü gibi kolay bir iş değil ve bana inan -şevkini kırmak asla amacım değil- verdiğin emeğe değmiyor.Toplasan 30 kişi göz gezdiriyor yarısını okuyan da 10-15 civarında. Görevini bıraktı çoktan fakat o da bu durumu iyi bilir Koray (GM Hellriders) bu işi başlatmıştı vaktinde.Ben çizgi roman hazırlamıştım ilk bölümünü üçüncü sayısında yayınladık derginin, o kadar uğraştım ikinci sayıyı da hazırladım (bir bölümünü iki haftada bitiriyordum) sonra 4. sayı çıkmamıştı derginin