Sunucu şampiyonu Kasbankası ile RÖPORTAJ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Sunucu şampiyonu Kasbankası ile RÖPORTAJ

Mesaj gönderen KRABBY »

Zorlu geçen turnuvanın ardından , şampiyon olan neferlerimizle küçük bir söyleşi yapalım istedik.Kendilerine bize zaman ayırdıkları için teşekkür ediyoruz.

Soru: Adınız ?
-Onur

Soru: Sunucunuz ve karakter adınız ?
-Beyazköşk Kasbankası

Soru: Oyuna ne zaman başladınız ?
-6 yıl önce babamın bir arkadaşı önermişti bu oyunu bize bizde o günden beri oynuyoruz.

Soru: Rakipleriniz hakkında düşünceleriniz neler ?
-Rakiplerimi öncelikle tek tek tebrik ederim.Hepsi mükemmeldi zorlu vslerin ardından 1 kazanan olacaktı. Oda ben oldum çok mutluyum amacıma ulaştım.

Soru: Daha önce bu tür etkinliklere katıldınız mı ?
-Daha önce 1 kez daha katılmıştım finale kadar çıktım finalde bir kaç aksilik nedeniyle rakibime mağlup olmustum.

Soru: Çekilen fikstür size ne gibi zorluk veya kolaylıklar sağladı ?
-Çekilen fikstürde yedeklerin 1. sırasındaydım ve daha turnuvaya girip giremeyeceğimi bile bilmiyordum ama girmeyi cok istiyodum ve şans bana güldü turnuvaya dahil oldum rakiplerimin hepsi zordu zaten katılan arkadaşlarımızın hepsi iddaalıydı rakiplerim zordu yani.

Soru: Başvurular sırasında favori gördüğünüz rakibiniz kimdi ?
----

Soru: Şampiyona süresince sizi en çok zorlayan rakibiniz kimdi ?
-handanhanım ve Asilxdüzenci favoriler arasında gördüklerimdi ve 2 siylede karşılaştım 2 side beni çok zorladı gerçekten ama 2 sinide 2-1 lik skorlarla geçtim.

Soru: Şampiyona süresince favori tılsımınız hangisi oldu ?
-Tabiki ofans 2 (III) tü gerçekten işimi kolaylaştırdı fakat rakiplerimin hepsindede bu tılsım vardı oda beni çok zorladı.

Soru: Neden savaşcı ?
-Oyuna 6 yıl önce başladıgımda savaşcı olarak başladık tabiki daha sonra büyücü ve şifacıyıda denedim ama vs lerde en iddaalı oldugum alan savaşcıydı ve bu iddaamıda bu turnuvada gösterdim özellikle savaşcı vssine ayrı bir sempatim var.

Soru: Şampiyon olduktan sonra çevrenizde ne gibi değişimler oldu ?
----

Soru: Şampiyon olmak nasıl bir duygu ?
-Gerçekten çok özel ve önemli bir duygu amacıma ulaştıgım için cok mutluyum.

“Genel Sohbet” sayfasına dön