Sevgili oyuncu arkadaşlar ve yöneticiler sizin er meydanı hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim veya yenilikler gelir mi bunu sormak istedim bu yazımda.
Malum hidralar benim için bu oyunun en büyük dönüm noktasıdır tüm dostlarımı ordaki gruplaşma savaşında kaybettim diyebilirim grup bölgeleridede benzer şekilde sıkıntılar yaşadım her şey gelişti değişti ama er meydanına en son hediye veren kısmı eklediniz yaklaşık 4 sene önce sonra hiç geliştirmediniz değiştirmediniz eski er meydanı savaşlarını özledik ve o tüm grupların dolu olduğu yer olmadığı için isyan ettiğimiz dönemi özledik bir çoğumuz oyundaki her şey paraya yönelik oldu sizce oyunun emeğe karşı hediyesi olarak para vermeden de olsa şu hediye em lerinde toplam 12 kişi içnde nasıl olsa 1 kişiye hediye veriliyor o hediye mor veya turuncu şaheser olsa fena mı olurdu en azından 1. kademe tılsım veya kp emlerde gelen kplerde artış olsa fena mı olurdu benim düşüncem bu yönde sakın hile yapıp arkadaşını sokarlar demeyin onu yapabilecek güçte olan grupların zaten oradan gelecek itemlere ihtiyaçları yok em ye 12 kişi sokacak bir grup varsa eminim her şeyi tıkırındadır zaten eleştiri ve her türlü yorumunuza açığım bilgilendirme yapabilecek olan yöneticilerden de duyarlı olup yazmalarını bekliyorum.
İYİ oyunlar/forumlar
Er Meydanı hk.
- ARZederim
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: The Death Team
Er Meydanı hk.
"Artık Ne Sıradaki Parça Sen Ol, Nede Bana Gel; Bence Sen Biraz Dürüst Ol ve Önce Kendine Gel."