Güncelleme
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Güncelleme
Eylül ayında oyuna güncelleme gelince devam ederim diyerek oyunu bırakmıştım 5 yıldır oynuyordum oyunu eylülden beri ay geçti hala bi güncelleme gelmedi oyuna ne yenı level ne yenı bölge hazirana kadar bişe yapmazsanız çarları silmeyi düşünüyorum artık bi güncelleme lazım
...
- Orthia
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kuva-i Milliye
Re: Güncelleme
aynen öyle.oyun sıkıcı bi hale geldi artık.
son gelen günceleme olan arz ve lodos gibi bi gücelleme gelmez umarım.
oyunun yaş ortalamasını biraz olsun yükselmesi gerekiyor.bunun içinde oyunda saatlerimizi alıcak bölgeler değilde onun yerine kısa süreli eğlenebileceğimiz vaktin nasıl geçeceğini anlamadığımız bi eklenti gelir umarım.
TABİ EKLENTİ GELEBİLİRSE..!!!
son gelen günceleme olan arz ve lodos gibi bi gücelleme gelmez umarım.
oyunun yaş ortalamasını biraz olsun yükselmesi gerekiyor.bunun içinde oyunda saatlerimizi alıcak bölgeler değilde onun yerine kısa süreli eğlenebileceğimiz vaktin nasıl geçeceğini anlamadığımız bi eklenti gelir umarım.
TABİ EKLENTİ GELEBİLİRSE..!!!
Paşaxorthia --- Paşaxkasap --- Paşaxorthıa
[imgright]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgright]
[imgright]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgright]
Sobee nin bu konudaki açıklaması geliştirmeye devam ediyoruz... İnş bu geliştirmeleriniz gruba yönelik olmaz.Bir grup mantığını da kaldıramaz bu oyun.Ayrıca Tılsım üretimlerinde gerçek para istemeniz (Kondrit) de bu oyunu çökerten bi etkendi.Reçete fiyatını yazarken eli 0 da kalan zihniyete selam ve sevgilerle...
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı

Hicvetmeye pek yanaşmasam da, üzülerek bu fikre katılıyorum. Her şeyin daha iyi olması temennisiyle.resp0nse yazdı:Reçete fiyatını yazarken eli 0 da kalan zihniyete selam ve sevgilerle...

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
güncelleME olayını yanlış anlamışlar..
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We are the best
Oyuncuların Bu sitemini anlamış değilim tamam reçete fiyatları makul fiyatlar değil yalnız o kadar tılsım var hepsini bitirdinmi ki güncelleme istiyorsun biraz emek sarf et tılsımlarını tamamla sonra bölge de 4 5 ay daha gelmese olur yani bana kalsa.Kişisel görüşümdür.Keyifli forumlar...
Adam işine yarayan tılsımlarını üretmiş holde exotim jadeit salgı peplit kasmaktan imanı gevremiştir. Ne yani hayatnın 10 yılını bu oyunda tüm tılsımları üreterek mi geçirsin? Oldu olacak ikv, oyuncuların sgk'sını da yatırsın 10 yıl sonra primlerini doldurunca emekli olsunlar.Xxxreallovexxx yazdı:Oyuncuların Bu sitemini anlamış değilim tamam reçete fiyatları makul fiyatlar değil yalnız o kadar tılsım var hepsini bitirdinmi ki güncelleme istiyorsun biraz emek sarf et tılsımlarını tamamla sonra bölge de 4 5 ay daha gelmese olur yani bana kalsa.Kişisel görüşümdür.Keyifli forumlar...
Nasıl bir mantık kafa beyin yapısına sahipsiniz. Şayet senin gibi bir oyuncum olacaksa ben sadece senin için oyun yaparım köşeyi dönerim. Koyarım bir reçete 5000 xenotim salgı peplit jadeit kondrit menekşe ganoderma hidrojen üret üretebilirsen . Sana satacağım kondritlerle de ev araba alırım herhalde
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Peki güzel kardeşim oyunda bu xenotim düşen yaratığı kesemeyecek / ve kesen bir gruba giremeyecek derece de kaç oyuncu var.Xxxreallovexxx yazdı:Oyuncuların Bu sitemini anlamış değilim tamam reçete fiyatları makul fiyatlar değil yalnız o kadar tılsım var hepsini bitirdinmi ki güncelleme istiyorsun biraz emek sarf et tılsımlarını tamamla sonra bölge de 4 5 ay daha gelmese olur yani bana kalsa.Kişisel görüşümdür.Keyifli forumlar...
Bireyselliğin ön planda olduğu yeni bir seviye sistemi , yeni bir bölge (saçma sapan akrep,örümcek olmayan kadim hidra gibi göze hoş gelen patron canavarlar) istiyor oyuncular.
Çok mu şey istiyorlar acaba (:
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Saygı Or Sevgi
Yerinde bir cevap olmuşBetbah yazdı:Adam işine yarayan tılsımlarını üretmiş holde exotim jadeit salgı peplit kasmaktan imanı gevremiştir. Ne yani hayatnın 10 yılını bu oyunda tüm tılsımları üreterek mi geçirsin? Oldu olacak ikv, oyuncuların sgk'sını da yatırsın 10 yıl sonra primlerini doldurunca emekli olsunlar.Xxxreallovexxx yazdı:Oyuncuların Bu sitemini anlamış değilim tamam reçete fiyatları makul fiyatlar değil yalnız o kadar tılsım var hepsini bitirdinmi ki güncelleme istiyorsun biraz emek sarf et tılsımlarını tamamla sonra bölge de 4 5 ay daha gelmese olur yani bana kalsa.Kişisel görüşümdür.Keyifli forumlar...
Nasıl bir mantık kafa beyin yapısına sahipsiniz. Şayet senin gibi bir oyuncum olacaksa ben sadece senin için oyun yaparım köşeyi dönerim. Koyarım bir reçete 5000 xenotim salgı peplit jadeit kondrit menekşe ganoderma hidrojen üret üretebilirsen . Sana satacağım kondritlerle de ev araba alırım herhaldeArtıırıcısı plusı derken sen oyun içinde çürüyüp giderken ben de keyfimi sürerim
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We are the best
Betbah yazdı:
Xxxreallovexxx yazdı:
Oyuncuların Bu sitemini anlamış değilim tamam reçete fiyatları makul fiyatlar değil yalnız o kadar tılsım var hepsini bitirdinmi ki güncelleme istiyorsun biraz emek sarf et tılsımlarını tamamla sonra bölge de 4 5 ay daha gelmese olur yani bana kalsa.Kişisel görüşümdür.Keyifli forumlar...
Adam işine yarayan tılsımlarını üretmiş holde exotim jadeit salgı peplit kasmaktan imanı gevremiştir. Ne yani hayatnın 10 yılını bu oyunda tüm tılsımları üreterek mi geçirsin? Oldu olacak ikv, oyuncuların sgk'sını da yatırsın 10 yıl sonra primlerini doldurunca emekli olsunlar.
Nasıl bir mantık kafa beyin yapısına sahipsiniz. Şayet senin gibi bir oyuncum olacaksa ben sadece senin için oyun yaparım köşeyi dönerim. Koyarım bir reçete 5000 xenotim salgı peplit jadeit kondrit menekşe ganoderma hidrojen üret üretebilirsen . Sana satacağım kondritlerle de ev araba alırım herhaldeArtıırıcısı plusı derken sen oyun içinde çürüyüp giderken ben de keyfimi sürerim
Yerinde bir cevap olmuş
Güzel arkadaşım sadece 3 ayda hiç bir reel katmadan m1 y2 bb3 fiziksel bilgi III buz bilgisi III tesla III elektirik bilgisi III ürettim senin dediğin gibi hayatının 10 yılına gerek yok doğru zamanda doğru şeyleri yaparsan kısa sürede tamamlarsın siz istiyorsunuz ki her 3 ayda bir bölge gelsin öyle olursa ne aradaki dağ farkını bi düşün ?