Sunucu:Teşkilat-Eminönü
Karakter Adı: CLİSTONS-XxSaMeTxX-xXxTrAbZoNxXxRoN
Tarih:25.02.2014
Akşam Saatlerinde oyuna girip yardıma ihtiyaç duyan ve soru sormak isteyen Arkadaşlar adına farklı konumlar da Bilgilendirme geçtim.
Eminönü Bölgesin de rastladığım Arkadaşların Sorularını değerlendirdim.
Bir kaç dakika daha kalıp, Kanallar'dan Bilgilendirme geçmeye devam ettim.
Başka soru sormak isteyen olmadı. Hız kesmeden,Lonca Arkadaşları ile birlikte ''GaffarBey''i Ziyaret ettik.
Kesim başarılı bir şekilde gerçekleşti.
Benim payım olan Ganimeti açmadan önce hayal ettiğim Taş kanat Balta
Aslında varolan
Ardından Eminönü Sunucusuna geçip, Son zamanlarda Trabzon çarı ile vaktimi madene ayırdığım akşam saatlerin den biri..
Yaklaşık bir saat sonra yoğun koşuşturma ve rekabetin ardından mutlu son.
CLİSTONS-RRaTeD
Diyojen İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey REVENGE OF NOBİLİTY
Sunucu:Eminönü-Teşkilat
Karakter Adı: xXxTrAbZoNxXxRoN-CLİSTONS
Tarih:26.02.2014
Oyuna Eminönü Sunucusun'daki Savaşçı karakterime giriş yaparak başladım.
Büyük Hol'de Maden çekerek kafa dağıtıyor ve bir yandan bölge kanallarına bilgilendirme geçiyorum.
Bir kaç dakika sonra farklı konumlar da bilgilendirme geçmek için yola koyuldum.
Gelen istekleri sırası ile yerine getirmeye çalıştım.
Roadralin adlı kullanıcı arkadaşımız söylemiş olduğu görevi tanıdığı bir arkadaşının kendisine yardım ediceğini ve bana gerek olmadığını bildirdikten sonra Celticfrost adlı kullanıcı arkadaşın görevini yapmak üzere Sahile indim.
Arkadaşın görevini tamamladıktan sonra Bölge kanallarına tekrar bilgilendirme yaptım. İstek gelmedi ve Büyük Hol'e dönüp Maden çekmeye devam ettim. Ta ki Jadeit çıkana kadar..
Daha önce Arz klanın'dan çıkıp, Maden çekmek için tarafsız olmuştum.
Aradan 24 gün geçti.
Sonunda İhtiyaçlarımı emeğim karşılığında tamamladım.
Tarafsız olarak girdiğim Loncadan ayrılma vaktim gelmişti.
Topkapı'dan Drezin yardımı ile Eminönü'ne geçtim.
Yarın'dan itibaren Arz klanına geçip,Lodos neferlerinin düşmanı konumun'da olucam.
Yaşamak İçin Savaş! :twisted: :twisted:
CLİSTONS-RRaTeD
Karakter Adı: xXxTrAbZoNxXxRoN-Diyojen-XxSaMeTxX
Tarih:27.02.2014
Bugünde ilk olarak Eminönü Sunucusun da girişimi gerçekleştirdim.
Arz Klanına girmeden önce tarafsız olarak bölge kanallarına bilgilendirme geçtim.
Eminönü sokaklarını sessizlik kaplamıştı. Klana katılmak için yola koyuldum. Bir kaç dakika sonra dün yardımcı olduğum,Arkadaş bugün almış olduğu farklı bir görevi bana bildirdi.İstikameti Labirent yoluna çevirip devam ettim.
Tarafsız olarak Arkadaşı gruba aldıktan sonra Salona doğru yol aldım.
Buraya yaptığım yolculuk esnasında,Bir çoğumuz gibi benimde geçmişte yaşadığım Anılar aklıma geliyor.
Bu yüzden Labirent Salonu bende ayrı bir anlam ifade ettiği gibi..
Buradaki kurgu ve yapılım'da emeği geçen Destek arkadaşların hakkını vermek lazım.
Roma Tiyatrosun dan esinlenmiş olan bu yapıt İstanbul Kıyamet Vaktin'de Sütunları dahi Roma'ya özgü olması Önemli bir izlenim. Diğer yandan=Haritadaki Saate göre Karanlık olması Tılsım Tanıkları ve Kan Çalanların yüzlerini bir başka açıdan görme şansı veriyor.
Şuana kadar benim için en iyi çalışma olarak adlandırdığım tarafsız Labiren Salonu oldu.
Görevi tamamlamak adına devam ettim.
Daha sonra Teşkilat Sunucusuna geçip Büyücüm ile Bir başka Arkadaşın görevine yardım etmek için Yeraltın da bulundum.
Dişi örümcek görevini de tamamladıktan sonra Eminönü Sunucusuna tekrar geçiş yapıp yarım kalan işimi tamamladım.
Bölge kanallarına bilgilendirme geçerken, diğer bir yandan Lodos neferleri ile savaşıyordum.
Her geçen dakika da Arz neferlerin artması üzerine grupta bütün olup,Lodos neferlerini sancaklarına kadar püskürttük.
Yetmedi sancakların da kestik
Bir müddet daha savaşıp, Oyuna ara verdim.
Akşam Teşkilat Sunucusun da Tank olarak Lonca Arkadaşları ile beraber Çemberlitaş'ta yerimi aldım.
Bu turda ben Madalya ile ödüllendirilirken,Şifacı Arkadaş Ruh Döven Asa'nın sahibi oldu. Tebrik ediyore..
Ardından tekrar Çemberlitaş bölgesine girip, İlk turdaki bazı arkadaşların çevrimdışı olması sebebi ile yerini başka arkadaşlar doldurdu. Yine 2. bölgeden devam ettik.
Stuart Efendisi Madalya ödülünü yineledi.
Sıra Semiha Hanım ve GaffarBey!
Semiha Hanım sağolsun Bıçak Sırtı Pantolon'u uygun gördü.
Son olarak GaffarBey'in ölümü gerçekleşti. Tebessüm ile torbayı açtım. Birde baktım ki...
Başardım. )
En son KRABBY tarafından 28 Şub 2014 11:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Kullanıcı isteği üzerine düzenleme yapıldı.
CLİSTONS-RRaTeD
Karakter Adı: xXxTrAbZoNxXxRoN-CLİSTONS-XxSaMeTxX
Tarih:01.03.2014
Eminönü Sunucusun'dan Savaşçı karakterim ile devam ettim.
İlk olarak kanallara bilgilendirme geçtim.
Gelen isteklere kulak asıp,Sırası ile yardım ettim.
Önce Riachu Arkadaş adına Labirent Salonunu ziyaret ederek, Philotheos Görevini tamamladım.
Ardından Durdaxsilahk Arkadaşın Kan Örümcek Görevini tamamlamak için Kitabe'ye yöneldim.
Bunuda tamamladık tan sonra Oyuna Ara verdim.
Akşam Saatlerin de oyuna girip,Sancak Savaşı etkinliğine Teşkilat Sunucusun da katılım gösterdim.
Asistan Arkadaşları geldikten sonra hazırlık için gruptaki eksikleri tamamladık!
Yapılan Arz Alımların da dahil olduk.
Lodos Alımları da tamamlandık tan sonra yerlerimizi alıp,Komutu bekledik.
Komutun gelmesi ile beraber duyulan yetenek skilleri sonrası Etkinlik Salonun'da Ölüm Sesleri savaşın sonuna kadar kesilmedi.
Hızlı bir biçimde karşı saldırıya geçen Lodos neferleri Arz'ların Direnişi karşısında çaresiz kaldı ve ilk tur daki karşılaşma dan elleri boş ayrıldılar.
2.Karşılaşma Turu için Ödüllerimizi aldıkdan sonra Ruh Taşını Kullanıp Bab-ı Ali Bölgesine ışınlandık derken..
Pusuya yatmış Lodos neferleri görüldü. ) Bunun da üstesinden geldik.
2. Tur Alımları için Bab-ı Ali'de bekleyiş başladı.
Bir kaç dakika sonra yine ilk olarak Arz Alımları yapıldı.
Bu Tur da dahil olup,Hazır bir biçimde bekleyiş devam etti.
Lodos Alımları sonrası Başlama komutu geçikmedi.
2.Tur Karşılaşması kısa sürdü ve Sonuç degişmedi.
Sancak Savaşın Galibiyeti Arz Klanı hanesine yazıldı.
Etkinlik Sonrası Çemberlitaş Bölgesine girip,GaffarBey'i Bir kez daha ziyaret ettik.
Günün son ödülü
CLİSTONS-RRaTeD
Karakter Adı: xXxTrAbZoNxXxRoN-CLİSTONS-KRoNıcK
Tarih:02.03.2014
Oyuna Teşkilat Sunucusun'dan Karakterime giriş yaparak başladım.
Kanallara bilgilendirmeler geçtim. Önce Meteor Bölgesi
Bildirme gelmedi ve Eminönü'ne döndüm.
Bir arkadaşın Kitabe görevi olması üzerine Labirent yoluna doğru giderken,Başka bir arkadaşın yardım ediceğini iletti ve bana gerek olmadığını söyledi.
Bir kaç dakika sonra Büyücü Karakterime girip,Bir süre Büyük Hol Örümceklerini keserek geçirdim.
Yaptığım bilgilendirme sonrası Büyük Hol suskunluğunu korudu.
Ardından Çıkış kapısına kadar İlerlemeye devam ettim.
Eminönü Bankasına Topkapı yardımı ile geçiş yaptım.
Banka Kasamda ki Fazlalık olarak gördüğüm iksirleri farklı bir hesab üzerine aktardım.
Daha sonra Saat 17:00'de Eminönü Sunucusuna geçtim.
Kanallara bilgilendirme geçerken, Önceki Gün Forum üzerinden yardım için çağrılarda bulunan Arkadaşı oyunda gördüm.
Görevlerine yardım etmek için klana davet ettim.
Görevlerini tamamladık dan sonra Meteor Bölgesine savaşmak için yol aldım.
Kale önü Lodos nefeleri ile çevrilmişti.
Kes kaç taktiği uygulayarak Lodos neferlerini teker teker temizledim.
13.Lodos neferinide kestikten sonra Düşman tarafta çöküş baş gösterdi.
Kovalamaca başladı.
Sancaklarına kadar kovaladık dan bir müddet sonra kaleye dönüp,Teşkilat Sunucusuna geçmek üzere oyundan çıktım.
Bir başka Savaşçı karakterimin Tükeniş görevini almak için Tek başıma 3 farklı pencere de çarlar açtım.
Miğratta Hapishaneye yolculuk başladı.
Masaüstün'den görüntü..
Devriyeleri kestiğim gibi öldüğümde oldu.
Ne kadar sıkıcı olsada vazgeçmedim.
Devrileri geçtikten sonra Beyaz Şapkalı Adam ile konuşmak için aramızdaki Son engel Cehennem Tazıları..
Son adım:Kapıdaki 3 lü Cehennem Tazılarını atlatmak için Tankın yeteneklerin den faydalandım.
Görevi almak için Beyaz Şapkalı Adam ile görüştüm.
Aldığım görevi tamamladık dan sonra Oyun ara verdim.
Sizlerde Amaca ve Zafere giden yolda yapıcağınız Fedakarlıklar dan çekinmeyin.
CLİSTONS-RRaTeD
Sunucu:Teşkilat
Karakter Adı: Diyojen-CLİSTONS-XxSaMeTxX
Tarih:03.03.2014
Günün sabah saatlerin de oyuna giriş yaptım.
Teşkilat Sunucun'daki Büyücü karakterime girip,Zamanımın bir kısmını Büyük Hol Örümcekleri keserek geçirdim.
Arada Gönül'e Eşya satmak için git gel yaparken,Rastladığım bir arkadaşın Tılsıma ihtiyaç duyduğunu bildirmesi üzerine..
Depo karakterine geçip, her Karakter Sınıfın dan Tılsım verdim.
Ardından Xenotim kasmak için 3 farklı pencereye döndüm.
Önce Büyük Hol'de olmıyan Karakterleri taşıdım.
Bir araya geldikten sonra Saate doğru yol aldım.
Masaüstün'den bir başka görüntü..
Saati boş buldum. Sabit olarak burda kasmaya devam ettim.
Çabamız meyve verene kadar
Oyuna ara verdim.
Akşam üstü tekrar oyuna girip, Kanallar dan yardım çağrısın da bulundum.
Yeraltın da Arkadaşın 'Hidranın Sırrı' adlı görevini yapmak için yola koyuldum.
Görevi tamamladık'dan sonra..
Şifacı Karakterime geçerek Lonca arkadaşları ile beraber Meteor Bölgesin de toplanıp, Kale önünde engel kuran Lodos neferleri!
Karşı saldırıya geçmemiz sonucu Ölüm Sesleri Krater Bölgesine kadar duyulmaya devam etti.
CLİSTONS-RRaTeD
Sunucu:Teşkilat
Karakter Adı: AydınBey-Diyojen-XxSaMeTxX
Tarih:04.03.2014
Bugün Trabzon karakterini tekrar Teşkilat Sunucusuna geri aktardım.
Eminönü Sunucusun da işlerimi hallettikten sonra Transfer işlemini gerçekleştirdim.
Karakter Adı degişimi ile beraberinde geldi.
Sabah saatlerin de oyuna dahil olup,Kale önünde bulunan Lodos neferleri ile tekrar karşılaştım.
Var olan Arz ile beraber bir grupta toplandık.
Sıra geldi Kale önündekileri yıkıma uğratmaya..
Sayımız az olsada Sancaklarına kadar püskürtmeyi başardık.
Oyuna bir süre ara verdim.
Akşam üstü Büyücü karakterime girip, Maraton ayakkabı eksiğini gördüğüm Sınıflar ile beraber 3 Pencere yardımı sayesinde Sığınak Bölgesine dahil oldum.
Sonuç hüsran
Zaman kaybetmeden beni çağıran Lonca arkadaşlarına kulak asıp, Çemberlitaş bölgesine geçtim.
5 Boss kesimi için yola çıkıldı.
Sonuç olarak kimse kaide değer bir eşya alamadı.
Gaffar Bey'in Element büyülerin den bir görüntü..
Bölge sonunda AydınBey Karakterine geçerek Lodos neferlerine korku salmaya devam ettim.
Kapanışı Büyük Hol de gerçekleştirdim.
İyi forumlar.
CLİSTONS-RRaTeD