Bi bakarmısınız (IMyourSLAVE)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IMyourSLAVE
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Yakar Geçerim>

Bi bakarmısınız (IMyourSLAVE)

Mesaj gönderen IMyourSLAVE »

Selamun aleyküm diyip , söyleyeceklerime başlayayım ;

Geçen gün dükkanda sarraf arttırıcı aldım hata oldu sayfayı yeniledim yanlışlıkla madenci arttırıcı aldım.
Bunun üzerine desteğe mesaj attım malesef süreli ürünleri değiştiremiyoruz diye bişey dendi.
Size şunu demek için burdayım ben bu akçeyi gece 12 lere 1 lere kadar çalışarak almış bulundum ve siz bana böyle bişey diyosunuz benim yerimde siz olsanız ne yapardınız acaba ?

Not : Ürünün sarraf ile takas edilmesini veya akçemin geri gelmesini istiyorum.
-Bütün sahneyi terkediyoruz ve uyumak yerine hayal kuruyoruz.
-[IMyourSLAVE]
-[ASOSYALİZM]
-Breaktherules
Kullanıcı avatarı
Chaqmaxsheytan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: <Academy Of War>

Re: Bi bakarmısınız (IMyourSLAVE)

Mesaj gönderen Chaqmaxsheytan »

Şimdi diyeceksiniz verdiğin 10 lira para bunun için mi forumda konu açıyorsun bilmem ne. Evet 10 lira para değil ama bir çok kişi işini hakkını vererek yapmıyor ki en basit örneği oynadığımız oyundaki lag konusu , yeni bölgelerdeki sıkıntı , efektlerin diğer işlere göre daha düşük olması falan filan .. Bu konunun açılma amacı siz oyuncuları takmıyorsunuz bu çok açıkça ortada bari forumdaki yanlışlıkları düzeltinde oyuncular değer hakettiğini hissetsin. Biliyorum bu yazdıklarımı okuyacak bir çok kişi benden büyüktür abilerim ablalarım hiç biriniz kusura bakmayın ama 6-7 senedir oynadığımız oyunda her hangi bir yönetici veya etkinlik görevlisi arkadaşla bir merhabamız olmadı forumdaki yaptığımız yanlışlıklar affedilmedi e peki nerede kaldı abiliğiniz ablalığınız veya yöneticiliğiniz ? Yanlışlık yapmayıp doğru artırıcıyı alsaydınız filan diyorsanız eğer insan olduğumuzu hatırlatırım bu durumu düzeltirsiniz veya düzeltmezsiniz zerre umrumda değil ama biraz ilgi biraz değer gösterin lütfen !
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: R U S

Re: Bi bakarmısınız (IMyourSLAVE)

Mesaj gönderen Ttaymmm »

Aleyküm Selam Emrem ;
Söylediklerini sonuna kadar destekliyorum bu sorun sadece senin değil benım veya diğer oyuncu arkadaşlarımın başınada gelebilirdi.
Sen yine bir stres at istersen AsDaSDdaSDassad

(aNıL)

“Genel Sohbet” sayfasına dön