Nerissa Hakkında

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kenan12345
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Nerissa Hakkında

Mesaj gönderen kenan12345 »

ÖNCELİKLE OYUNDA RAHATSIZLIK VERDİĞİM HERKEZDEN ÖZÜR DİLERİM BURCUNUN ÜYELİĞİ 1 HAFTALIĞINA BENDE İDİ OYUNUN HIRSINA MI NEFİSİMEMİ KAPILDIM BİMİYORUM OYUNUN OYUN OLDUĞUNU UNUTTUM.İKV GERÇEKTEN İNSANI ÇOK ETKİLİYOR BUNU ÖĞRENMİŞ OLDUM BİR ANLIK GAFLETİMLE BURCU ARKADAŞIMIZ BENİM YÜZÜMDEN ÇOK ŞİKAYET ÇOK LAF İŞİTTİ.BURADA DA ÖZÜR DİLİYORUM GEÇMİŞTE OLANLARDAN BEN SORUMLUYUM.. BURCUNUN BUNDA EN UFAK BİR İLİŞKİSİ YOKTUR.TÜM SORUMLULUK BANA AİTTİR 1 HAFTA İÇERİSİNDEKİ.ONDA ÖNCEDE ÜYELİĞİ BİRİ ALMIŞ O YÜZDEN...UZUN LAFIN KISASI BURCU BAYA ZAMANDIR OYUNU KAFASINDAN SİLMİŞ BİRİSİ...DAHA FAZLA RAHATSIZ ETMEZSENİZ UMARIM ARTIK BURCUYE TESLİM ETTİM.BİRDE OYUNDA 1 KİŞİ ZARARA UĞRADI BANA ULAŞ ÇARIMIN ADI Şamanizm olacak veya yoruma ismini atarsan iyi olur ulaşayım.Herkese iyi günler dilerim Oyunun oyun olduğunu unutmamanız dileğiyle(Ben yaşadım siz yaşamayın)
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Re: Nerissa Hakkında

Mesaj gönderen Nedenben »

Henuz AdaLet Yerını buLmadı SenLe ıLgıLı BıLgıLerı gereken ResımLerı Butun Hepsını Destege Attım En Kısa Zamanda ıLgıLenıcekLerdır ..
Resim
kenan12345
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Nerissa Hakkında

Mesaj gönderen kenan12345 »

Burcuyla meselemizi hallettik helalligini almisim.sanirim sen beni kaan saniyirsun hayla xD o cocugun yaptigi seyleri sonuna kadar gidin benim olmadigimi anlayacaksiniz zaten ben 1 kere hataya dustum oda burcunun olayiydi gerisi umrumda degil kim ne yapmissa yapmis olsun...

“Genel Sohbet” sayfasına dön