Hep Aynı Yazılar...Bence;

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Hep Aynı Yazılar...Bence;

Mesaj gönderen saglam »

ARKADAŞLAR ! OYUNUN YARISI 59 GELSİN DİYOR;YARISI İTEMLER ÇÖP OLUR DİYOR.BENCE BU BAŞLIK ALTINDA İKİSİNİ BİRLEŞTİREBİLECEK ÇÖZÜMLER ARAYALIM.MESELA GRUP BÖLGESİ İTEMLERİNİN LEVELİNİ YÜKSELTME VB.

İYİ FORUMLAR...
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Re: Hep Aynı Yazılar...Bence;

Mesaj gönderen Betbah »

saglam yazdı:ARKADAŞLAR ! OYUNUN YARISI 59 GELSİN DİYOR;YARISI İTEMLER ÇÖP OLUR DİYOR.BENCE BU BAŞLIK ALTINDA İKİSİNİ BİRLEŞTİREBİLECEK ÇÖZÜMLER ARAYALIM.MESELA GRUP BÖLGESİ İTEMLERİNİN LEVELİNİ YÜKSELTME VB.

İYİ FORUMLAR...
Bence Grup bölgesi itemlerinin levellerini yükselt :) Yükseltince de bana haber ver olaydan bihaber olmayalım :)
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Betbah yazdı:
saglam yazdı:ARKADAŞLAR ! OYUNUN YARISI 59 GELSİN DİYOR;YARISI İTEMLER ÇÖP OLUR DİYOR.BENCE BU BAŞLIK ALTINDA İKİSİNİ BİRLEŞTİREBİLECEK ÇÖZÜMLER ARAYALIM.MESELA GRUP BÖLGESİ İTEMLERİNİN LEVELİNİ YÜKSELTME VB.

İYİ FORUMLAR...
Bence Grup bölgesi itemlerinin levellerini yükselt :) Yükseltince de bana haber ver olaydan bihaber olmayalım :)
Ahahah çok hoş (:
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen saglam »

Betbah yazdı:

İYİ FORUMLAR...
:D :D benim kastettiğim leveli yükselirse etkisi azalmıycak olması bunun gibi fikirler diyorum "vb." yazdım farkettiysen :D :S
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Yeni Seviyeler Geldiğinde O İtemlerin de Belirli Bir Akçe Karşılığı Hasarı Yükseltilebilir Ama Bu Tüm İtemler İçin Geçerli Olmaması Gerekir Asa - Kılıç - Balta İçin Geçerli Olmalı !Yani Heç Bi Şey OLmaz Raad Olun !
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen saglam »

DuMaNisTT yazdı:Yeni Seviyeler Geldiğinde O İtemlerin de Belirli Bir Akçe Karşılığı Hasarı Yükseltilebilir Ama Bu Tüm İtemler İçin Geçerli Olmaması Gerekir Asa - Kılıç - Balta İçin Geçerli Olmalı !Yani Heç Bi Şey OLmaz Raad Olun !
işte bu şekilde diyodum anlayan çıktı en azından...
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Şunu anlatmak istemiştim : Oyuna yeni leveller gelmeyeceği için buradaki tartışmalarımız geyikten öteye gitmeyecektir :D
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

saglam yazdı:
Betbah yazdı:

İYİ FORUMLAR...
:D :D benim kastettiğim leveli yükselirse etkisi azalmıycak olması bunun gibi fikirler diyorum "vb." yazdım farkettiysen :D :S
Grub bölgesi eşyaları takılar hariç 59 gelince hasarları düşmeyecektir. 11 seviye ve üstünde düşmeye başlıyor. Yeni seviyelerde daha rahat seviye atlamak için çt itemleri kulanılcak diye düşünüyorum...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön