ARKADAŞLAR ! OYUNUN YARISI 59 GELSİN DİYOR;YARISI İTEMLER ÇÖP OLUR DİYOR.BENCE BU BAŞLIK ALTINDA İKİSİNİ BİRLEŞTİREBİLECEK ÇÖZÜMLER ARAYALIM.MESELA GRUP BÖLGESİ İTEMLERİNİN LEVELİNİ YÜKSELTME VB.
İYİ FORUMLAR...
Hep Aynı Yazılar...Bence;
Hep Aynı Yazılar...Bence;
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Re: Hep Aynı Yazılar...Bence;
Bence Grup bölgesi itemlerinin levellerini yükseltsaglam yazdı:ARKADAŞLAR ! OYUNUN YARISI 59 GELSİN DİYOR;YARISI İTEMLER ÇÖP OLUR DİYOR.BENCE BU BAŞLIK ALTINDA İKİSİNİ BİRLEŞTİREBİLECEK ÇÖZÜMLER ARAYALIM.MESELA GRUP BÖLGESİ İTEMLERİNİN LEVELİNİ YÜKSELTME VB.
İYİ FORUMLAR...
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Ahahah çok hoş (:Betbah yazdı:Bence Grup bölgesi itemlerinin levellerini yükseltsaglam yazdı:ARKADAŞLAR ! OYUNUN YARISI 59 GELSİN DİYOR;YARISI İTEMLER ÇÖP OLUR DİYOR.BENCE BU BAŞLIK ALTINDA İKİSİNİ BİRLEŞTİREBİLECEK ÇÖZÜMLER ARAYALIM.MESELA GRUP BÖLGESİ İTEMLERİNİN LEVELİNİ YÜKSELTME VB.
İYİ FORUMLAR...Yükseltince de bana haber ver olaydan bihaber olmayalım
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Betbah yazdı:Bence Grup bölgesi itemlerinin levellerini yükseltsaglam yazdı:ARKADAŞLAR ! OYUNUN YARISI 59 GELSİN DİYOR;YARISI İTEMLER ÇÖP OLUR DİYOR.BENCE BU BAŞLIK ALTINDA İKİSİNİ BİRLEŞTİREBİLECEK ÇÖZÜMLER ARAYALIM.MESELA GRUP BÖLGESİ İTEMLERİNİN LEVELİNİ YÜKSELTME VB.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Yeni Seviyeler Geldiğinde O İtemlerin de Belirli Bir Akçe Karşılığı Hasarı Yükseltilebilir Ama Bu Tüm İtemler İçin Geçerli Olmaması Gerekir Asa - Kılıç - Balta İçin Geçerli Olmalı !Yani Heç Bi Şey OLmaz Raad Olun !
işte bu şekilde diyodum anlayan çıktı en azından...DuMaNisTT yazdı:Yeni Seviyeler Geldiğinde O İtemlerin de Belirli Bir Akçe Karşılığı Hasarı Yükseltilebilir Ama Bu Tüm İtemler İçin Geçerli Olmaması Gerekir Asa - Kılıç - Balta İçin Geçerli Olmalı !Yani Heç Bi Şey OLmaz Raad Olun !
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Şunu anlatmak istemiştim : Oyuna yeni leveller gelmeyeceği için buradaki tartışmalarımız geyikten öteye gitmeyecektir 
- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HICRET
Grub bölgesi eşyaları takılar hariç 59 gelince hasarları düşmeyecektir. 11 seviye ve üstünde düşmeye başlıyor. Yeni seviyelerde daha rahat seviye atlamak için çt itemleri kulanılcak diye düşünüyorum...saglam yazdı:Betbah yazdı:Bence Grup bölgesi itemlerinin levellerini yükseltsaglam yazdı:ARKADAŞLAR ! OYUNUN YARISI 59 GELSİN DİYOR;YARISI İTEMLER ÇÖP OLUR DİYOR.BENCE BU BAŞLIK ALTINDA İKİSİNİ BİRLEŞTİREBİLECEK ÇÖZÜMLER ARAYALIM.MESELA GRUP BÖLGESİ İTEMLERİNİN LEVELİNİ YÜKSELTME VB.
![]()
benim kastettiğim leveli yükselirse etkisi azalmıycak olması bunun gibi fikirler diyorum "vb." yazdım farkettiysen
:S