Karakter Adı: NerZhuL
Sunucu: Meran
Tarih: 27.02.2014
Holde hızlıca yaratıkları kesmek için elektrik hasarın yüksek olmalı demişti lonca başkanım iLLeqaL. 2311 elektrik hasarıyla 3lü akrep gruplarını 2 vuruşta kesebilirsin diye de eklemişti.
Peptit Klorotoksin, Örümcek Salgısı, Xenotim ve Jadeit gibi tılsım malzemelerinin çoğunu topladıktan sonra Hol'e kısa bir süreliğine veda ediyorum bugün. Malum uzun süredir Sığınaklar'a ve Migrat'a girmiyorum. Lonca başkanımın sözlerini göz önüne alarak Alternator takı arayışı için Sığınaklar'a grup aradıysam da yeterli sayıda kişi toplayamadım. Bunun üzerine diğer takı eksiklerimi tamamlamak için Migrat'a grup arayışı içine girdim. Kısa süre sonra birkaç arkadaşla beraber Junon'un yolunu tuttuk.
Bugün sizlere işinize çok yarayacak, Migrat'da sizi hızlandıracak bazı püf noktaları anlatacağım.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Sığınak ve Migrat'a çoğu zaman 2 savaşçı, 2 büyücü, 2 şifacı ile girerim. Çünkü herkese eşya düşme şansı eşit olsun diye. Aynı zamanda dikkat ettiğim kadarıyla sunucunun çoğu 4 büyü 2 şifa giriyor. Peki bu durumda savaşçı arkadaşların üstlerini tamamlamasına nasıl yardımcı olacağız? Unutmayalım ki bu oyun hep birlikte oynadıkça güzel.
Bu arada eklemeliyim ki gruba yüksek hasarlı ve Yıldırım 2 tılsımlı bir büyücü almanız çıkış sürenizi 30dakika kısaltacaktır
Evett. Başlayalım anlatmaya. Girdikten sonra şifacılar sadece ve sadece yıldırım 2'li büyücüye Can Kurtaran atsın. y2'li büyücü yaratıkları kaçarak kesmeye başlıyor. 2'li İmmuneleri aynı anda Junonlatırsanız eğer, bu 2 yeteneği 1 CK kurtarabilir. Böylece her grup için 1 CK yeterli olacaktır. Diğer büyücü arkadaş slot çekildikten sonra hemen y2'li büyüyü kovalayan yaratıkların yanında gidip Direnç Kırma atmalı ki y2'li büyücümüz kısa sürede kessin yaratıkları. Buna dikkat edin bu size vakit kazandıracaktır. Funditores'li gruplarda dikkat etmeniz gereken şey Fundi'nin y2'li büyücüyü yakalamasını engellemeniz. Bunun için Y2'li büyücünüzün maraton item takmasında fayda var. Gelelim Evocati'li gruplara. Yapmanız gereken tek şey grubu çekmeden önce tesla kurup Evocati'ye yönlendirmek ( Tesla'nın menzili slotun dışında olmalı yani tesla slotu çekmesin ). Bunu yapmamızın sebebi evocati diğer yaratıklara göre daha hızlıdır ve kaçarak kesen büyücüyü yakalayarak onu yavaşlatır. Bu şekilde Centrion'a vardıktan sonra savaşçılar ayılarını karkuma yönlendirerek karkumları etkisiz hale getiriyor. Centrion'u keserken eğer büyücülerin hasarları yakınsa araya alma yöntemi ile kesebilirler. Eğer y2'li büyücünün hasarı fazlaysa tanklar sırayla saparak Centrion'un büyücülere dönmesini engelleyebilir. ( Tabii tanklar saptıktan sonra kaçmalılar ). Bundan sonra tazılara geliyoruz. Tazıları kesmenin en kolay yolu iki büyünün de tesla kurmasıdır. Fakat bu büyülerden birisi teslasını arkadaki tazıya yönlendirirse tazıları çektiğinizde iki tazı da yavaşlar ve y2'li büyünün tazıları kesmesi kolaylaşır. Ve geldik büyük sona

Junon'u keserken iki büyünün de 'tank' olabilmesi de önemli. veya 1 büyü + 1 tank'ın elektrik direncini 1000 yapması lazım. Tankları ayarladıktan sonra büyücüler Junon'u kesmeye başlar. Junon'u yılanın doğacağı yerin yakınında tutmak çok işinize yarayacaktır. Böylece Junon'u keserken y2 etkisi ile yılan doğduğu an ölecektir. Junon'un canı %30 olduğu zaman savaşçıların ayı salması çok faydalı olacaktır ki Junon 20-25 canda kendisine can basmaya başlayacaktır ama ayının bıraktığı kanatma etkisi olursa kendisine can basamayacaktır. Bu şekilde Junon'u kestikten sonra ödüllerinizin kefyine bakabilirsiniz