beyler bu foto yu atmamm sebebı merandakı ilk mareşala ulaşmamım adımlarından birini göstermektır bn ve arkadasım kutuplardaxzor kardeşimle yapmış oldugumz bu deneme inş 3 yıldz ve daha da fazlasına gideck savascıbjk 3 yıldzken bi foto daha atacagız hepınız Allaha emanet oLun
Aslında önemli olan karzima alarak mreşal yapmak değil bence kendin emeginl ekasıp rütbe atlamak ben hiç karzima almadan 18 bin kp yaptım 8 binini plussuz
efsaneottoman yazdı:Aslında önemli olan karzima alarak mreşal yapmak değil bence kendin emeginl ekasıp rütbe atlamak ben hiç karzima almadan 18 bin kp yaptım 8 binini plussuz
efsaneottoman yazdı:Aslında önemli olan karzima alarak mreşal yapmak değil bence kendin emeginl ekasıp rütbe atlamak ben hiç karzima almadan 18 bin kp yaptım 8 binini plussuz
bende speedy de 3 bin fln yapmıştım plussuz
eski günler çok güzeldi o zmn daha zevkliydi
Tarihi Bir Gün ama İLk Defa Bu Şahısa KatıLıyorum .ÇaLdırmadan Önce YALnızsavaşçı ÇarımLa 1000 kp Kasmıştım Plussuz
bende speedy de 3 bin fln yapmıştım plussuz
eski günler çok güzeldi o zmn daha zevkliydi
Tarihi Bir Gün ama İLk Defa Bu Şahısa KatıLıyorum .ÇaLdırmadan Önce YALnızsavaşçı ÇarımLa 1000 kp Kasmıştım Plussuz