Bildiğiniz gibi Sobee stüdyoları kapandı. İKV'nin, TNET Oyun Geliştirme ve İçerik Departmanı çatısı altında faaliyete devam ettiğini söylüyorlar.
TTNET''in oyunu mu vardı ki bu bölüme departman açma isteği duymuşlar. Benim bildiğim TTNET'in sadece Milli eğitim bakanlığı için yaptığı basit flash oyunları vardı kendilerinin yaptığı o kadar. Ne yani ikv'yi cs3 cs4 veya macromedia flash ile mi geliştirecekler.
Ben İKV'nin geliştirildiğine inanmıyorum. Bu oyunu geliştirmek için oyun geliştirme departmanlarının olduğunu da sanmıyorum.
İKV geliştirilmiyor. Düşüncemin aksini iddia eden varsa ispatlasın...
TTNET oyun geliştirme departmanı
Re: TTNET oyun geliştirme departmanı
Geliştirme devam ediyormuş ...

2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Bazıları neden hala TTNET'in köleliğini yapıyorlar onu anlamıyorum bırakın ellemeyin oyunu. Herkes durumdan şikayetçi olsun ki TTNET bir şeylerin farkına varsın.
Maskeleme tekniğini çok iyi şekilde kullanıyorsunuz.
Oyuncu : Oyun gelişiyor mu?
Gönüllü : Gelişiyor gelişiyor için rahat olsun
Oyuncu : He tamam o zaman.
Oyuncu : Lag düzelecek mi
Gönüllü : Evet düzelecek bu konudaki çalışmalarımız sürüyor.
Oyuncu : Bir önerim var
Gönüllü
Maskeleme tekniğini çok iyi şekilde kullanıyorsunuz.
Oyuncu : Oyun gelişiyor mu?
Gönüllü : Gelişiyor gelişiyor için rahat olsun
Oyuncu : Lag düzelecek mi
Gönüllü : Evet düzelecek bu konudaki çalışmalarımız sürüyor.
Oyuncu : Bir önerim var
Gönüllü
valla bana sayıyosan bu dediklerini pek de umrumda değil.oynamıyorum zaten 2013 den bu yana
Ben bir mail atmıştım ona gelen cevap bu bende ilettim.Gelişmediğini lag sorunun çözülmediğini herkes görüyor.Bu konuda ekstra bir serzenişe gerek yok .Yapılanlar ortada mal ortada lafla oyun gelişmez.
kendinizi kasmayın bu oyun için bu kadar.Sallayın olan olur siz dert etmeyin onlar dert etsin para kazanan onlar
kendinizi kasmayın bu oyun için bu kadar.Sallayın olan olur siz dert etmeyin onlar dert etsin para kazanan onlar
2006-2016
- BlackKabus
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ekvator yazdı: TTNET''in oyunu mu vardı ki bu bölüme departman açma isteği duymuşlar. Benim bildiğim TTNET'in sadece Milli eğitim bakanlığı için yaptığı basit flash oyunları vardı kendilerinin yaptığı o kadar. Ne yani ikv'yi cs3 cs4 veya macromedia flash ile mi geliştirecekler.
Ben İKV'nin geliştirildiğine inanmıyorum. Bu oyunu geliştirmek için oyun geliştirme departmanlarının olduğunu da sanmıyorum.
Evet bende onu düşünüyordum nasıl geliştiricekler çok merak ediyorum ama olumlu düşündüğüm bir yönde var eğer bu oyun TTNET tarafından bir kere düzeltilirse devamı gelir başıboş bırakılmaz .
Öyle diyorsun ama birçok kişi bu oyuna yüzlerce tl yatırdı burda arkadaşlar edindi veya günde bir iki saat girip stres atan insanlarda var.Zaten birkaç saat oynayıp çıkıcam diye giriyorum bazen oyun hataları yüzünden eğleneceğim yerde stres oluyorum hem bu oyunda beni çeken birşey var bilemiyorum hiçbir oyunda olmayanresp0nse yazdı: kendinizi kasmayın bu oyun için bu kadar.Sallayın olan olur siz dert etmeyin onlar dert etsin para kazanan onlar
yoksa kimin umrunda kendileri kaybeder ?
İyi Forumlar .
Bende bu oyuna yüklü miktarda para yatırdım 2006 dan beri.Ama zevk aldığım dönemlerdi bunlar.Hala 3 aylık plus paket kodum var elimde ama yüklemiyorum.Yüklesem ne olcak ki zevk almıyorum oyundan belki ilerde bişileri düzeltirler yönetme zihnetini değiştirirler de dönerim diye elimde tutuyorum.
Benimle oynayan muhabbetimin olduğu oyuncuların hepsi nerdeyse bıraktı.Hepsi farklı oyunlara dağıldılar
Bende onlar gibi başka oyuna geçtim.Hizmet veren parayı kazanır bu kadar basit bişey
İKV ye yatırcağım paraları şimdi başka bir oyuna veriyorum neden o oyun zevk veriyor şu anda bana tercih meselesi.Kalanlara bişey de demiyorum zevk alıyorlarsa tabiki oynucaklar 
Ama şu anda ne olursa olsun umrumda değil.Forumda da bakıyorum acaba ne diyor acaba yeni bişi patlatcaklar mı bu kadar uzun sessizlikten sonra diye de pek iç açıcı değil durum anlaşılan.Herşeyin hayırlısı ...
Benimle oynayan muhabbetimin olduğu oyuncuların hepsi nerdeyse bıraktı.Hepsi farklı oyunlara dağıldılar
Ama şu anda ne olursa olsun umrumda değil.Forumda da bakıyorum acaba ne diyor acaba yeni bişi patlatcaklar mı bu kadar uzun sessizlikten sonra diye de pek iç açıcı değil durum anlaşılan.Herşeyin hayırlısı ...
2006-2016