Ben bazı şeyleri kanıtladığımın kanaatindeyim. Madara ettiğimin fotoları masaüstü bilgisayarımda duruyor ama kalkıpta artık İkv'ye girmek gibi bir düşüncem yok, uğraşamam yani Çıplak kesmişmiş falan filan geç o ayakları meydanı boş bıraktık diye türemişsiniz yine Sen bu yazdıklarınla ancak 2-3 15 yaş altı çocukları inandırırsın Mertcim. Benim kimseyede kendimi kanıtlamak gibi bir derdim de yok. Ama sen REKLAM yapmaya çalıştıkça batıyosun Ederin neyde sen beni çıplak kesicen teneke :lol:
Şimdi şu olayları geçelim, yok yaptım yok şöyle yaptım böyle yaptım falandı filandı. Oyunu yaklaşık 2 aydır oynuyorum. Bir buçuk sene kadar ara vermiştim. Yeni turemis kavramı nedir anlam veremedim? Sunucuda ne kadar süredir varsın? Toplasan iki sene. En azından Fuji olarak bu kadar süre;) bir şeyler kanıtlama gibi bir derdim yok diyorsun madara ettim diyorsun sen kimsin koca Kemalizmi madara edeceksin? Hele kici kırık bir oyunda ben madara olucak birisi değilim. Kesmedigim tilsim sunucusunda adam kalmadı. Dileyen denemesi bedava buradayım.
Paragraftaki çelişkiye dikkat edin! Ben bazı şeyleri kanitladigimin kanaatindeyim sonra ben kimseye bir şey kanıtlama gibi bir derdim yok diyorsun kendinle çelişiyorsun be güzelim
dejawuuu yazdı:Sırf moralim bozuk olduğunda bu konunun altına girip anlamsız laflarına bakıyorum Bir şeyleri kanıtlama çaban var ama bu yersiz güççük oğlan, kasmaa.
dejawuuu yazdı:Ha birde okuma-anlama olayı var, kolay değil bazıları için :ugeek:
bu iki yazdığın yazıyı alıntı yaptım 3 kere okudum. Yazdığın şey çok anlamsız benim verdiğim cevap ile konunun alakası yok kendini ifade edemiyorsun şeker çocuk
4 kez oku madem. Zorlarsan bir ihtimal. Çocuk gibi münakaşaya girmeye çalışma bence, konunun altına istediğim içeri yazarım forum kuralları dahilinde. Üstüne alınıp yorum atmak sana kalmış bir şey. Bu kadar uzatmanın alemi yok Marjinal şey SON YORUMUMDUR.