Tekrar Merhaba!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Bela World

Tekrar Merhaba!

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Merhaba!

Ben Gökhan, Karakterimin ismi Belarengi.

Uzunca bir süredir sınavlarım nedeniyle oyuna girmiyordum. Halada öyle. Kardeşim arada bir bakıyordu.

Yakaladığım ufak bir boşluğu foruma bakarak değerlendirmek istedim.

Ne mi gördüm?

Her şey anı... Bıraktığım gibi...

Sorulan sorular, alınamayan cevaplar, şikayetler vs. vs. Kısacası tabloya içten bakmakta zor değil. Bir arpa boyu yol alınmamış.

Düşündüm de bu oyuna yeni başlayacak biri olsam ve forumu ve yazılanları görsem oyuna başlamadan direk silerdim...

Bilmiyorum o eski zamanlar tekrar kafama eser mi? Tekrar bu oyuna başlar mıyım? Ama her şeyden önce bir tavsiye verebilirim...

Kaçın! Kurtulun!
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Tekrar Merhaba!

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Sizzz Kaçınnn Beni Bırakın Sizi Yavaşlatırımm.. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Silahı bana bırak ve koş ben onları oyalarım. :))
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Adam haklı hiç bir şey değişmemiş sorunlar , hatalı tılsımlar düzenlenmesi gerekip düzenlenmeyen tonlarca sorun.!
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
BlackKabus
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BlackKabus »

İstanbul Kıyamet Vakti Pişmanlıktır

Tam 6 sene oynadım Merdivenlerden çıkarken yoruluyordum , kilo alıyordum ve okadar çok oynuyordumki rüyalarıma bile giriyordu genç yaşta kemik ağrılarım vardı kamburum çıkmıştı bunlar yetmez gibi gözlerimde kan birikiyordu görme bozukluğu yaşıyordum . Cebimde 5 kuruş para kalmıyordu İstanbul Kıyamet Vakti sağolsun.Bir bataklık gibiydi ...

Ama artık öyle birşey kalmadı oyunu bıraktım sağlığıma kavuştum hayatın güzelliklerinin farkına vardım geziyorum dolaşıyorum cebimde param kalıyor hayatımı o saçma sokaklara madenlere vermiyorum giden zaman birdaha gelmiyor malesef

Sağlık Bakanlığı
İstanbul Kıyamet Vakti Bırakma hattı ***

Düşündümde çok iyi kamuspotu olur :D

İyi Forumlar .
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

BlackKabus yazdı:İstanbul Kıyamet Vakti Pişmanlıktır

Tam 6 sene oynadım Merdivenlerden çıkarken yoruluyordum

Resim

, kilo alıyordum

Resim

ve okadar çok oynuyordumki rüyalarıma bile giriyordu

Resim

genç yaşta kemik ağrılarım vardı kamburum çıkmıştı bunlar yetmez gibi gözlerimde kan birikiyordu görme bozukluğu yaşıyordum .

Resim

Cebimde 5 kuruş para kalmıyordu İstanbul Kıyamet Vakti sağolsun.Bir bataklık gibiydi

Resim

...

Ama artık öyle birşey kalmadı oyunu bıraktım sağlığıma kavuştum hayatın güzelliklerinin farkına vardım geziyorum dolaşıyorum cebimde param kalıyor hayatımı o saçma sokaklara madenlere vermiyorum giden zaman birdaha gelmiyor malesef

Resim

Sağlık Bakanlığı

İyi Forumlar .
:)
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Ekvator yazdı:

Resim

, kilo alıyordum

Resim

Resim

genç yaşta kemik ağrılarım vardı kamburum çıkmıştı bunlar yetmez gibi gözlerimde kan birikiyordu görme bozukluğu yaşıyordum .

Resim

Cebimde 5 kuruş para kalmıyordu İstanbul Kıyamet Vakti sağolsun.Bir bataklık gibiydi

Resim

...

Resim

Sağlık Bakanlığı

İyi Forumlar .
Abi çok iyi ya.. :mrgreen: Bu işi ilerletebilirsin.
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Siz ne yapıyosunuz böyle ya :? Nedir bu oyunu bu kadar umursama kafaya takma benimseme ? Alt tarafı "oyun" bu sadece bir oyun gerçek olmayan bişeyleri zevk almak vakit geçirmek ark.larla sohbet etmek vs.. gibi nedenlerden dolayı oynadığımız bi "oyun" !
Oyunu bırakıyorum oyuna başlıyorum rüyama giriyor bırakamıyorum param yetmiyor şişmanlıyorum yan yatıyor çamura batıyor yanlış anlamayın ama gülüyorum :) oyun benim için akşam işten gelirim işim yoksa 2 3 saat takılır çıkarım hafta sonuda vakit olursa girerim olmazsa çokta önemli değil ama oyunu kapattığım an olay biter.. Eminönü sunucusunda Beta denilen zamanda başladım bu oyuna çok yöneticiler Gm ler Momt lar Dev ler geldi geçti ben hala oynuyorum ilk ve tek oynadığım online oyun budur bana bir kaç arkadaşlık dışında hiç bi halt kazandırmadı sadece biraz vakit geçiriyorum oda zaman kaybı olarak adlandırılabilir yada can sıkıntısı..
Diyeceğim bu yanlış anlamayın beni ama bu sadece bir "oyun" pc açarım girerim 2 3 5 saat neyse oynar kapatırım olay biter hayat zaten bir oyun :) ...
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
BlackKabus
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BlackKabus »

Ekvator yazdı:

Resim

, kilo alıyordum

Resim

Resim

Resim

Resim

...

Resim

Sağlık Bakanlığı

İyi Forumlar .
Çok güzel ve komik olmuş eline sağlık :)
TheOkqn yazdı:Siz ne yapıyosunuz böyle ya :? Nedir bu oyunu bu kadar umursama kafaya takma benimseme ? Alt tarafı "oyun" bu sadece bir oyun gerçek olmayan bişeyleri zevk almak vakit geçirmek ark.larla sohbet etmek vs.. gibi nedenlerden dolayı oynadığımız bi "oyun" !
Oyunu bırakıyorum oyuna başlıyorum rüyama giriyor bırakamıyorum param yetmiyor şişmanlıyorum yan yatıyor çamura batıyor yanlış anlamayın ama gülüyorum :) oyun benim için akşam işten gelirim işim yoksa 2 3 saat takılır çıkarım hafta sonuda vakit olursa girerim olmazsa çokta önemli değil ama oyunu kapattığım an olay biter.. Eminönü sunucusunda Beta denilen zamanda başladım bu oyuna çok yöneticiler Gm ler Momt lar Dev ler geldi geçti ben hala oynuyorum ilk ve tek oynadığım online oyun budur bana bir kaç arkadaşlık dışında hiç bi halt kazandırmadı sadece biraz vakit geçiriyorum oda zaman kaybı olarak adlandırılabilir yada can sıkıntısı..
Diyeceğim bu yanlış anlamayın beni ama bu sadece bir "oyun" pc açarım girerim 2 3 5 saat neyse oynar kapatırım olay biter hayat zaten bir oyun :) ...
Dostum sen çok yanlış anlamışsın zaten bende birkaç saat oynuyorum çalıştığım için ama eskiden öyle değildi ve ben bu durumu komik bir şekilde yansıtmak istedim .

İyi Forumlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön