Arkadaşlar başlık carpıcı olsun diye böyle yorum yaptım. Şu oyunda adam akıllı ws sistemi yok ya birebir vsde en uzun vs 5 saniye sürüyo neresınden zevk alcaz böyle sistemmi olur savaşcılarda zaten düz mantık bıcak sırtı itemler
oyuna yenı şeyler gelmeli artık. :evil: :evil:
WS DE BENI ALANA 500 M.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: WS DE BENI ALANA 500 M.
Savaşçılarda VS Kudret Kullanılmadan Yapılmalı ! Böylece Tılsımlar ve Kritik Şanslar Ön Plana Çıkar Ve Vs Ler Uzun Sürer.
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Kesinlikle karakterlerin canlarını artıran bişeyler getirilmeli. Örn: %20 enerji arttıran tılsım v.s.
Çok mantıklı :idea:Symbian yazdı:Kesinlikle karakterlerin canlarını artıran bişeyler getirilmeli. Örn: %20 enerji arttıran tılsım v.s.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
captainmert yazdı:Arkadaşlar başlık carpıcı olsun diye böyle yorum yaptım. Şu oyunda adam akıllı ws sistemi yok ya birebir vsde en uzun vs 5 saniye sürüyo neresınden zevk alcaz böyle sistemmi olur savaşcılarda zaten düz mantık bıcak sırtı itemler
Oyun 39 lvl ken ws çok sarıyodu.
Sebep,Ağır vuruş ve sert vuruşun olmaması ve hasar enerjiye oranla yaklaşık 1/14(1 vuruş).Yani savunma dizen 2 ADAM WS Sİ 1,5 dakka sürebilir.Kanatma yeteneğine gelirsek 39 en iyisi şimdi kullanılmıyor.
Diğeceğim bu kadar.
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Karakterlerin enerjisi arttırılırsa bundan en çok zarar gören Büyücüler olacaktır.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Joule yazdı:captainmert yazdı:Arkadaşlar başlık carpıcı olsun diye böyle yorum yaptım. Şu oyunda adam akıllı ws sistemi yok ya birebir vsde en uzun vs 5 saniye sürüyo neresınden zevk alcaz böyle sistemmi olur savaşcılarda zaten düz mantık bıcak sırtı itemler
Oyun 39 lvl ken ws çok sarıyodu.
Sebep,Ağır vuruş ve sert vuruşun olmaması ve hasar enerjiye oranla yaklaşık 1/14(1 vuruş).Yani savunma dizen 2 ADAM WS Sİ 1,5 dakka sürebilir.Kanatma yeteneğine gelirsek 39 en iyisi şimdi kullanılmıyor.
Diğeceğim bu kadar.
Sert vuruş bu oyunda hep vardı kardeşim

-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Symbian yazdı:Kesinlikle karakterlerin canlarını artıran bişeyler getirilmeli. Örn: %20 enerji arttıran tılsım v.s.
oyunu bırakan bir ws ci olarak
defansif modda
defansif 1-3 defansif 2-3 sakınam 3 dikkat 3 kombinasyon budur
konu yüksek can.
itemler
evo kolye yüzük
tas kanat balta ve tas kanat ceket
geri kalan bıcak sırtı
max can = 45'bine yakın bir can
max hasar = 4800 (full ofanslı birinin maxı 5200 civarıdır fakat bizde balyoz oldugundan onunda hasar = 5200 maxa denkleşir)
savunma (300'e yakın)
saldırı (240- 260 arasıydı sanırım)
sunucuda beni kesen cıkmamıstı eğer birşeyler istiyorsanız kendini yapın imkanlar var can arttıran tılsım zaten var
ayrıca sakınma 3 sayesinde üzerimdeki kritik zırhı 2 katına cıkarır ve yüzde 40 lık neredeyse zırh olusur yani karşı kritik vurursa ve kritikle 2 bin vuracaksa sadece 1200 vurabilecek buda canı arttıracak bir etkendir.
unutmayınki bi bir strateji ve zeka oyunu ws acısından bakarsak şimdi oyunu bıraktım karakterim marasel'di epe bulusma setime kadar vardı kesebilen yoktu ws atan bile yoktu fakat suda bir gerçek ki sıkıldım turnuvaya katıldım secilmedim yedeklerdeydim tılsımları arkadasa verdim o sıra beklerken tak yedeklerden beni cektim hadi ofans olsak tılsımsızda ws atarız tılsım yok defansız yenildik sayıldı kısacası oyundan soğudum ne varsa sattım bin tl ye yakın para geldi hayırlısı bu oyun bize cok para kazandırdı ama buraya kadar herkese iyi oyunlar
OLIVERA
- ARZederim
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: The Death Team
Oyuna pot sistemi benzeri bir şeyle birlikte birebir vslik alan ermeydanı misali olduğu zaman ve sadece o potlar orada kullanılabildiği zaman belki daha eğlenceli vs ler ortaya çıkabilir ben buna inanıyorum hem vs de iki kişi daldınız itirazı olmaz hem karizma gitmese o bölgede karizma gider korkusu olmaz tamamen tek bir amaç için karşılaşılır bu sadece bir düşünce tabiki eleştirilebilir
"Artık Ne Sıradaki Parça Sen Ol, Nede Bana Gel; Bence Sen Biraz Dürüst Ol ve Önce Kendine Gel."
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Crash
ws sistemi çok kotu hele savaşcılarda.büyücülerde biraz yetenek ıstıyor ama savaşcılarda krıtık atan kazanıyor tamamen şans işi ws cok saçma
BEYAZKOŞK SİNCE 2007