antinKUNTIN senin ananın @mına kafamı sokarim anasını siktığimin evladı. İçerden yeni çıkmış banı yeni bitmiş sanki hapisten çıkıyor siktığimin çocuğu. senin ananın @mina tekrar sokarim bir daha çıkamazsın kokuşur kalırsın orada.
Tılsıma üretime para vermemişmiş senin Yalanınasokuyumcu pic sübyanı. Ne yaptın kondrit alırken ananımı pazarladın yöneticilere. Bacısını siktığimin pezosu. Bu tür yazılar anayın @mına giriyorda çıkmıyor diye mi siktiriyon teyzeni burada orospunun kuzladığı.
Anasına köprü altında tecavüz ettiğimin beyinsiz veledi.Seni anan doğurmamış sıçmış ki beynin tuvalet deliğine kaçmış @mcık kafalı b0k suratlı tipini ipini gelmişini geçmişini geleceğini geniş zamanını hamını mamını damını karısını çocuğunu boncuğunu salamını sucuğunu siktığimin otobüs kafalısı ananın gotüne penaltı çekerim bacının @mına sabrinin yamuk ayağını sokarim @mından girer gotünden çıkar. ananın @mında parti düzenlerim girişe damlı damsız ve de zamansız herkes girebilir yazarım ananın @mında disko şov yaparlar.
Açtığın her konuda sana küfür edeceğim gotün yiyorsa yorum yaparsın
bak burada adam oyuna 5 ayda vermediğim parayla laptop aldım diyor siktığimin topu sen ise oyunda beleş oynuyoresun ama karşılığında harcadklarını anan @mıyla ödüyor
[youtube]http://youtu.be/ijZ5S4rX7vE[/youtube]
Protesto ...11!!!
Re: Protesto ...11!!!
HIZIMI ALAMADIM. BAK BUDA ANANIN FRİKİK VERMİŞ HALİantinKUNTIN yazdı:Sobeeden ayrılan elemanlar kendi kariyerleri için yapmış olmalılar bunları ona diyecek bişey yok. Sonuçta bugün watsapın yapımcısı eleman bile ürününü sattı, kendi kariyerine bakacak. Bunlar bu sektörlerde olağan şeyler bence. Ki illaki gidenin yerine biri geliyordur, gelmiyorsa da gelir elbet. Bi oyun firmasından bahsediyoruz, illaki oyun yapacak, bunun içinde illaki elemanı olmalı. Mesela forumda takip ettiğim bi konu vardı, Gorgar'ın bile gittiğini filan yazmışlar. Yalan yanlış milleti dolduruyorlar. Olabilir Zwartan vs. çok önemli insanlar yeni projeler için gitmiş olabilirler ama ne yapalım yani ölelim mi? Onlar yeni oyun çıkarsınlar gider onuda oynarız biz türk oyunlarına gönül vermişiz.
GMlerin de ayrılanlar var ikvde gönüllü gm ler ama başka oyunlar para teklif edebilirler ve eğer işe ihtiyacı olan varsa tabiki gidebilir sonuçta ikvde destek ekibinin bizden bir para kazanmadığını 7 cümle alem biliyor. Bildiğim kadarıyla aktif 4 tane gm var zaten, bu tepkileri de onlar çekiyorlar. Aksine burda oyuna ve bize destek olmaya çalışan gmlere sahip çıkmamız lazım her ne kadar aramız iyi olmasada.

antinkuntin ananın videolarını Brazzers sitesinde gördüm çoğ iyi pozisyonlara girmiş
-
- Acemi Savaşçı
antinKUNTIN ANANIN @MINA FENA SOKARİM. BACINI ÇOĞ FENA S1KERiM
-
- Acemi Savaşçı
antinKUNTIN ORRR ORR ORROSSPU ÇOCUĞUDUR 
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
protesto konusunda artık bir zemin oluşmaya başladı ama ne yazık ki bazılarımız bazı şeylerden bir süreliğine vazgeçemiyor ben çok uzun süredir bireysel olarak protesto ediyorum zaten ama yanıma kimseyi çekemedim henüz sunuculardaki lonca liderleri ile irtibata geçip protestoyu genele yaymak gerek
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
1 oy neyi değiştirir demeyin....
İsyan.. Devrim.. Anarşi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
İsyan.. Devrim.. Anarşi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Selin S.
- Christian
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sen takıl kardeş Biz böyle iyiyiz son protestocu plusını yeni tazeledi bil istedimMurder yazdı:Çözüm basit plus, arttırıcı vb. hiç bir ürün satın almayacağız, ta ki sorun çözülene kadar!Sananebrekedi yazdı:Napalım ?
Sorduk mu sana ?Sananebrekedi yazdı:Sen takıl kardeş Biz böyle iyiyiz son protestocu plusını yeni tazeledi bil istedimMurder yazdı:Çözüm basit plus, arttırıcı vb. hiç bir ürün satın almayacağız, ta ki sorun çözülene kadar!Sananebrekedi yazdı:Napalım ?![]()