Zamanında yenmistik Kemalizm'ide. Yalnız konu bu değil. Ben Mert'e kötü vs atıyor demedim, gayet de iyi atıyor yalnız vsde sonucun ne olacağı belli olmaz. Bunu dile getirdim. Polemik yapmaya lüzum yok.
Ayrıca şunu da dile getireyim ki gerek tecrübe gerek oyun şampiyonun %90 Mert olacağını söylüyor.
Sunucu şampiyonası turnuvasında hangi büyücü şampiyon olur?
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
-
- İskele Babası
- Lonca: M K A
Re: Sunucu şampiyonası turnuvasında hangi büyücü şampiyon ol
Şampiyon SoGuKNeFeS (Mert) olucak zaten bunu baştan beri söylüyoruz ama bize inanmiyolardı. Saygılar (OğuzhanŞEN) :mrgreen:
- SEXYBOY
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Biz Bİze Yeteriz
Canım Kemalizmi yendigini iddaa ediyorsun fakat yendigin sezon şampiyon ayhilal yani karakterdeki mert oldu. Mert yenilmez değil illaki yenilir insanlık hali ama Dilersen vs atarız bavercim
TEK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
Oyuna girmiyorum şu sıralar ama girdiğimde atabiliriz tabii.
Evet o sezon şampiyon Ayhilal olmuştu. Yarı Finalde ne yazık ki hesapta olamamıştım. Elenmiştim.
Evet o sezon şampiyon Ayhilal olmuştu. Yarı Finalde ne yazık ki hesapta olamamıştım. Elenmiştim.
- HighWawe
- İri Fare Avcısı
- Lonca: M K A
Bu tunruvalar sonu baştan yazılmış etkinliklerdir baverin göremeyeceği üzere ! 
hiç kimse yenilmez değildir elbet vslerin şans işi olduğunu herkes biliyor tabiki fakat tecrübe konusunda mertin üstünede tanımıyorum
TUGİ en dişli rakibimiz oldu gelecek tunruvada tekrar vs atmak dileği ile İyi forumlar arkadaşlar (Barış Filiz)
hiç kimse yenilmez değildir elbet vslerin şans işi olduğunu herkes biliyor tabiki fakat tecrübe konusunda mertin üstünede tanımıyorum
TUGİ en dişli rakibimiz oldu gelecek tunruvada tekrar vs atmak dileği ile İyi forumlar arkadaşlar (Barış Filiz)
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Çoğu şampiyonun tuşunun basmadığınıda gördüm türlü sunucularda
Şekil çocuklar sizi oynayın bakalım
FuJi-ArMY
FuJi-ArMY
- SEXYBOY
- İri Fare Avcısı
Evet arkadaşlar şimdi gelelim hayatın gerçeklerine.... Enes (FuJi) seni ne kadar kestigimi hatırlamıyorum, hayır sen beni kesmedin kesemezsin diyorsan eğer eski arşivleri kurcalariz problem yok. Seni turnuva finalinde Ayhilal karakterinde de kesmiştim. Yok şöyle çocuk yok böyle çocuk gibisinden yazmanın manası nedir çözemedim. En son attığımız vs karşılaşmasında 5*0 kesmiştim bence buraya yorum yapmadan önce bir insanın durup düşünmesi gerekiyor. Highwave , OğuzhanŞEN'in streeturchin karşılaşmasında karakterinde ben vardım bu seni neden ilgilendiriyor anlamadım 
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Deliler Ocağı
Teslasız attıktan sonra selamı sabahı kesmiştin diye hatırlıyorum
Velhasıl kelam uzatmanın alemi yok eğlencenize bakın konu sapmasın kim bilir belki oyuna dönüp tekrardan bölge kanalını kapattırırım size 2 ay meydandan sildiğim gibi :roll:
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: DAĞ
Enes FuJi Adamım
Parasına vs atılırr .
- SEXYBOY
- İri Fare Avcısı
FuJi (Enes) arkadaşımız yalan söylemekte çığır açmış bulunmakta kendisini kutlarım :shock:
Ben iddaalı vs attığımız zaman teslasız vs atmam , neden diye sorucak olursanız sonuç itibarı ile vs atyorsunuz ve bütün yetenekler serbest oluyor e haliylen ben para verip bazı şeyler alıp kullanmamak gibi bir olaya neden gireyim?
Tılsım konusuna gelince şunu çıkart bunu çıkart diye ben ağlayacak bir insan değilim.. Son attığımız vsde Metoorit 1'inin olmadığını söyledin ve bende tılsımsız atabılecegımızı soyledım sende kabul ettin burada yalvarma , yakarma gibi bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Sanırım bahsettiğin şeye sadece kendin inanmaktasın..
Benim KEMALİZM > savaşcımın isimiydi. Büyücümün adı KRONOS'du.
Sadece bir kere sarı saçlı bir KEMALİZM büyücü adı yapmıştım onunda üstünde fazla bir item yoktu o karakter ile vs attığımı / atacağıma inanmıyorum. O sıra barışın (ılıFENERBAHÇeılı) karakter ile vs atmıştık senınle çıplak kesmiştim seni fotoğrafı Barış'da durmaktadır
Ek olarak teslasız vsmizin videosu ; http://www.youtube.com/watch?v=4NFz_CBsueE
Buradada görüldüğü gibi görünen köy kılavuz istemezmiş
Bölge-klan kanallarınıda kapattıracağını söylüyorsun de haydi hodri meydan ben buralardayım oyunu bırakmadığım , ara vermediğim sürece kralınız gelsin vs atarız